kui see nõrgaks jääb siis mida te teete või olete teinud?
kas te sõidate orginaal siduriga või on teil kuidagi moditud ?
äkki oskate näpunäiteid anda mida ja kuidas teha?
ei raatsi sport siduri eest 20k välja käia
Moderaatorid: Landy, Moderators
misasja sa jahud ??, katsetatud ca 4 võistlustel käinud nii moditud kui ka suht tehaseseades niva peal täiesti tavalise sidurikorvi ja kettaga, ja kõik toimis normaalselt, natuke parema tulemuse sai kui katetena sai kasutatud pidurimeistri omi, pigem viga saamatuses ja liigses siduri libistamises , et kärssama hakkab.Kolumats kirjutas:Tundub et, kõigil on oma saladused mida välja ei anta. Aga eks see ongi koht kus igaüks katsetab salaja oma kuuris oma leiutisi. Selles osas olen aga kindel et stok siduriga pole offroadile asja isegi mitte modimatta niivaga. Sidur on esimene kes endast märku annab.![]()
Väikesed vihjed. Peugeot sidur on näiteks lahendus, või teha käigukastis väikesed muutused
Mina tunnen end küll nüüd solvatuna!Kolumats kirjutas:Tundub et, kõigil on oma saladused mida välja ei anta. Aga eks see ongi koht kus igaüks katsetab salaja oma kuuris oma leiutisi. Selles osas olen aga kindel et stok siduriga pole offroadile asja isegi mitte modimatta niivaga. Sidur on esimene kes endast märku annab.