414 AVM kirjutas:Mina ka oma auto reg. numbrit kellelegi mitte kunagi ei avalda. Ja nime ning tel. numbrit samuti mitte. Need on ikka sellised delikaatsed isikuandmed mida isegi seadus kaitseb

. Igast pätte liigub ju ringi ja kui nad siin foorumit lugedes mõnda numbrit näevad, siis on ju kohe jamad lahti, ega nemad juba nalja ei mõista

. Ja siis veel KAPO, KRIPO ning muud lühendused - toksivad Neti otsingusse mõned märksõnad sisse ja saavad järsku teada, et mul selline must Suusu on

.
Ega ei tasu jah, sest Sinu auto on suisa ajakirjakangelane. See pilt küll lihtsalt niisama lustiks tehtud... Muuseas, kas Sul Nightwish ikka on autos? Mul selle konkreetse massinaga meeldiv kogemus, keerasin süüte sisse ja too võimsa häälega soomlanna hakkas kenasti laulma.
Aga siis nii, kunagi ju ei tea, kellel veel sellest autost pilte on. Number ju vahetamata

Ja kuna see tehtud selle hetke omaniku mitte vaid loal vaid suisa soovil ja autoriõigus kuulub pildi tegijale, ei saa keegi ka pahaks panna. Ahjah, modell katusel kuulub ka mulle

Pole vaja isegi kripo-kapo-hujaposid