jeebiku ost

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

pilvepanaan
Rookie

jeebiku ost

Postitus Postitas pilvepanaan »

omikut härrad...

kuna sigulliga ringipläristaminee ning pagasnikus tetrisemängimine hakkas ära väsitama, siis mõtlesin, et uue aasta puhul premeerin end ühe jeebikuga.
puht kesta meeldivuse ning foorumikõvatamiste järgi sümpatiseerib kandiline jeep cherokee. kui auto24'st julgesin piiluda, siis hüppas neid igast hinnaklassist...ja kuna ma eriline spets pole, siis äkki oskate kritiseerida, võbolla keegi isegi vaatams juba käind või oskate isegi midagi muud soovitada
kasutamise profiil oleks vat siuke:
- 80% linnas, 10% maanteel, 10% metsateel, paadikäruga, põllul naabrimutti hirmutamas
- bensakulu ei koti, sest jalgratas olemas ning vajadusel gaasvigurid ka.
- eriline remonditeadlane pole ja et peale ostu ei tahaks selleks saada ka.
- mugavusvarustust võiks olla niipalju kui saab (kui juba siis juba)
- hind võiks olla siuke poolkõva ~40k

et ühesõnaga siuksed jurakad jäid silma:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

üks küsimus veel...kui enne ostu tahaks massina kuskil ülevaatuspunktis lasta läbiloksutada aga massinal eesti numbreid pole, siis tulebki treilaga poodi minna?
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Re: jeebiku ost

Postitus Postitas Landy »

See viimane sinu nimekirjas on kasutaja Inseneer poolt müüdav masin...
Küsi talt 4x4.ee hinda! ;-)
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Ja eelviimane on kaubiku versioon, s.t. 2-e kohaline. Tagaistet ei ole. Pikalt müügis ka juba... Ju siis põhjusega :roll:
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Ja sealt veel ülespoole ülehinnatud muu arust. Kuni 91 võiks ikka sinna 30.000 kanti olla.
1992 ja edasi nõks kallimad. Käredam mootor, asjalikum pidurisüsteem ja veel paar pisiasja.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

urmas kirjutas:Ja sealt veel ülespoole ülehinnatud muu arust. Kuni 91 võiks ikka sinna 30.000 kanti olla.
1992 ja edasi nõks kallimad. Käredam mootor, asjalikum pidurisüsteem ja veel paar pisiasja.
Ei tea... :roll: Country versioon (keskmisel laekal ka "puit" kate :shock: ), hele sisu ja muidu ka suht sile tundub. Keskmisele autoostjale on selline combo rohkem raha vast väärt küll. (Need, kes kohe sohu ei roni ja kände juurima ei hakka sildadega :lol: )
Kasutaja avatar
urmas

zum kirjutas:
urmas kirjutas:Ja sealt veel ülespoole ülehinnatud muu arust. Kuni 91 võiks ikka sinna 30.000 kanti olla.
Ei tea... :roll: Country versioon (keskmisel laekal ka "puit" kate :shock: ), hele sisu ja muidu ka suht sile tundub. Keskmisele autoostjale on selline combo rohkem raha vast väärt küll. (Need, kes kohe sohu ei roni ja kände juurima ei hakka sildadega :lol: )
Country tuli 1993 Limited asemele. Limited jäi Grandile. Ilus auto sai rohkete lisanimedega veel ilusam :D Puitsisu, täislisad jms väga levinud. Ilma nendeta aparaate peab otsima.

Kordan oma vana seisukohta. Hea Cherokee on 1992 ja edasi. 136kw, Bosch ABS, normaalne jahutussüsteem jne. Kes tahab ajusid nussida eelmise mudeli samade asjadega, lasku käia.

Soo polegi halb mõte. Eile KP-d külastades tuli autos kummikusäärest vesi sisse. Pedaale oli vaja tallata, pääsu polnud. Kuradi külm oli. :bcry See eest hakkas mõnigi elektriasi tööle. Loodame, et jäädavalt :thumb:
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
pilvepanaan
Rookie

et härrade meelest oleks kõige lollikindlam sarnane mölakas omale otsida?
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

pilvepanaan kirjutas:et härrade meelest oleks kõige lollikindlam sarnane mölakas omale otsida?
Mina näen, et see auto on juba müüdud!
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
pilvepanaan
Rookie

peale brauseri cache refreshi mina ka. andestust härrased.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

zum kirjutas:Ja eelviimane on kaubiku versioon, s.t. 2-e kohaline. Tagaistet ei ole. Pikalt müügis ka juba... Ju siis põhjusega :roll:
Kapauto suhteliselt kahtlane koht üldiselt auto soetamiseks :wink:
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Postitus Postitas inseneer »

Niiet võta siis minuga ühendust... :)
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
pilvepanaan
Rookie

urmas kirjutas: Kordan oma vana seisukohta. Hea Cherokee on 1992 ja edasi. 136kw, Bosch ABS, normaalne jahutussüsteem jne. Kes tahab ajusid nussida eelmise mudeli samade asjadega, lasku käia.
kas need Urmase poolt mainutud jamad on vanematel cherodel tüüpvead, st. et enne ostmist on teada, et kohevartsi tuleb masinat kruttima hakata? või ilmevad pigem miski koleda masohhistliku kasutamise tulemusel?
Kasutaja avatar
urmas

Minu kogemuste põhjal on jama käes ennem, kui metsa keeratagi jõuad.
Mina olen need probleemid välja rookinud ja asendanud. Praegusel cherol tegin seda ennetavalt. Selle peale kulub raha ja aeg. Seepärast ka minu soovitus - maksa vanema eest vähem.
Probleem poole väiksem, kui on ilma ABS-ta.
Jahutussüsteem mõnel juhul isegi jahutab (tean ühte, kasutaja alaskal). Kui ei, tuleks uuema mudeli radika ja paisupaagiga asendada.

Samas, vanal mudelil need troredad kolmnurksed aknad.
Snegurochka ex.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

urmas kirjutas:Minu kogemuste põhjal on jama käes ennem, kui metsa keeratagi jõuad.
Mina olen need probleemid välja rookinud ja asendanud. Praegusel cherol tegin seda ennetavalt. Selle peale kulub raha ja aeg. Seepärast ka minu soovitus - maksa vanema eest vähem.
Probleem poole väiksem, kui on ilma ABS-ta.
Jahutussüsteem mõnel juhul isegi jahutab (tean ühte, kasutaja alaskal). Kui ei, tuleks uuema mudeli radika ja paisupaagiga asendada.

Samas, vanal mudelil need troredad kolmnurksed aknad.
1) Ma tean teist veel, mis jahutab... Pole endal veel keema saanud (tõsi, tund aega jutti ühe koha peal pole pidanud kuuma andma :) )
2) ABS on minuarust saatanast... Seega olen jummala rahul põleva CHECK ANTILOCK tulega ja sellegipoolest töötavate piduritega :D
3) Kas 136 kw cherodel ei olegi siis seda kolmnurkakent? See on küll paha-paha siis...

zum (Chero, 126 kw, passis '91 aasta aga tglt vist '90, ls 360K km ja suuri probleeme ei ole :D )
Kasutaja avatar
Cruizsub
Fitting 44"

Postitus Postitas Cruizsub »

mul 136kW ja kolmnurkaknad täica olemas...krdi hea on kõhutuult sellekaudu välja lasta :D

mind ka ei häiri see kollane antilock tuluke...pidurdab ju küll ja kui tuluke ei meeldi siis saab ju alati musta teibi peale tõmmata :f
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”