Gaz 69 ja bensiini oktaanarv
Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
Gaz 69 ja bensiini oktaanarv
TEre
ET huvi siis selline milliseid konkreetseid lisandeid - firma nimega ja kust kaubandusvõrgust leida, lisada bensiinile kui selleks 95. Mootorit ringi ehitada ei sooviks. Pole isegi teada praegu kas tegu Nysa või gaz 21 mootoriga, aga saime tiksuma päris vaikselt ja õrnalt ja pigem tegeleks kütusesokimisega kui hakkaks praegu mootorit ka ehitama. Ees ootavad niigi keretööd ja muud parendused.
ET huvi siis selline milliseid konkreetseid lisandeid - firma nimega ja kust kaubandusvõrgust leida, lisada bensiinile kui selleks 95. Mootorit ringi ehitada ei sooviks. Pole isegi teada praegu kas tegu Nysa või gaz 21 mootoriga, aga saime tiksuma päris vaikselt ja õrnalt ja pigem tegeleks kütusesokimisega kui hakkaks praegu mootorit ka ehitama. Ees ootavad niigi keretööd ja muud parendused.
Vihje: katlamajadega tegelejatel (no need hooldajad ja muud sellised) liigub madala oktaaniga bensiini
A-60 vist isegi oli mark. Kui seda 95-ga segada õiges vahekorras, siis peaksid oma mootori küll ilusti nurruma saama.
Lisandite asjus võiks ehk siit küsida:
http://www.tanklavarustus.ee/index.php? ... ain_id=102
zum
Lisandite asjus võiks ehk siit küsida:
http://www.tanklavarustus.ee/index.php? ... ain_id=102
zum
mul samuti vana 21 mootor peal ja minu teada pole keegi seda ka selleks "kohandanud" et 95'a sõitta.
Peale 80 kadumist ( keila kandis ~1,5a) hakkasin ma ilma lisanditeta 95 sisse valama ja mootor töötab täiesti norm.
Minu arvamus:
regulli omal klapid ära, keera süüde paikka vaata üle ka karbussi küttesegu jaoutus ja anna minna.
Best
Tony
Peale 80 kadumist ( keila kandis ~1,5a) hakkasin ma ilma lisanditeta 95 sisse valama ja mootor töötab täiesti norm.
Minu arvamus:
regulli omal klapid ära, keera süüde paikka vaata üle ka karbussi küttesegu jaoutus ja anna minna.
Best
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Et mootor töötab nii ilusti ühtlaselt et polegi midagi regullida - auto tegelt mingi seitse aastat ilma konserveerimata õues seisnud. Samas osa rahvast jälle väidab et neil probleeme tekkinud mootoriga ehk õhtale läinud teisisõnu. Ja just sellest pliilisandist jahutakse ja jutud käivad ka oktaanarvu langetavast lisandist mis mõeldud vanadele uunikumidele.
Võistlusautol, millel UAZ originaal mootor, kus on ettenähtud kasutada 76 oktaanist bensiini. kasutatame meie 98 bensiini ja ei ole midagi halba juhtunud. Klapivahed on seatud 0,3 mm ja süüdet on ka reguleeritud.
Mootori pöörlevad ja liikuvad osad on muidugi tasakaalustatud ja tolerantsid paigas.
Aare
Mootori pöörlevad ja liikuvad osad on muidugi tasakaalustatud ja tolerantsid paigas.
Aare