Mahub ikka ja boob oli mures kelle auto peale tulla ,et sündmust jäädvustada.LR90 kirjutas:Kas üks lr90 ka seltskonda mahuks, olen ilmselt ilma
vintsmanita ja lihtlabase naast rehviga![]()
Ants 5111459
Mudaravile veel enne suure külma tulekut.
Moderaator: Moderators
- LR90
- I live off from the mud
Merelane kirjutas:Mahub ikka ja boob oli mures kelle auto peale tulla ,et sündmust jäädvustada.LR90 kirjutas:Kas üks lr90 ka seltskonda mahuks, olen ilmselt ilma
Ants 5111459
boob-ile täitsa istekoht olemas

ei pea püsti seisma
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Nigu ma aru saal LR90 on sul üks koht vaba ???LR90 kirjutas:Merelane kirjutas:Mahub ikka ja boob oli mures kelle auto peale tulla ,et sündmust jäädvustada.LR90 kirjutas:Kas üks lr90 ka seltskonda mahuks, olen ilmselt ilma
Ants 5111459
boob-ile täitsa istekoht olemas
ei pea püsti seisma
Kui on siis anna teada
"Kes kodust välja ei tule se PORR-i ei näe"
Mob : 51908835
GAZ69 Vintsmän
GAZ69 Vintsmän
Hurra korraldajatele!!!!
Tore üritus oli, tulen varsti jälle. Jõudsin tervelt koju koos nr 32 võtmega.
ja seda juba kell neli hommikul ja naine .....
, ikka olen elus.
Tore üritus oli, tulen varsti jälle. Jõudsin tervelt koju koos nr 32 võtmega.

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Suured tänud kõigile osalejatele hea ja muheda seltskonna eest!
Oli korralik laupäev ,mis sellest ,et rajast sai läbitud 1/3 (ülejäänud raja läbimise peab lähitulevikus plaani võtma).Ning viimased 600m kujunes tõsiseks päästeoperatsiooniks ,igatahes kui kl 24.00 sauna jõudsime oli veel 110 sees .Sai korralikult soojaks ja puhtaks.Eri tänud trammijuhile kes suutis 2 sekundiga 69 mootori mittekäivitumis põhjuse tuvastada.Masinad jäid ka enam vähem kõigil korda ja koju läksid kõik omal ratastel.
Loodame .et helx ja boob oma kaameratega jäädvustatud pildid kiiresti üles riputavad .
NB! arst ütles ,et nädala pärast on silm parem kui enne ja peab hakkama mõtlema vol 2-e peale.

NB! arst ütles ,et nädala pärast on silm parem kui enne ja peab hakkama mõtlema vol 2-e peale.

meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
tel :56 608 910
Mnjah, mõtlesin, et tuleb arvutivaba nädlavahetus, aga ei saand mitte foorumist eemale hoida end 
Üritus oli lahe, korraldajatele au ja kiitus, kuigi jah, olude sunnil lubatud sauna ei jõudnudki
Ega ma ausalt öeldes ei arvestanud ka 14h-se päevaga
Kahju et enne lõplikku finishit ära põgenema pidime, vints kooles maha ja ilma polnud meist enam mingit tolku.
Võtsin täna solenoidiploki lahti ja kohe lõi vastu meeldiv kärsahais. Meeldiv seepärast, et see andis märku lootusest, et tegelikult on mootor terve ja nii oligi. Ühe solenoidi ankur on maha põlenud: ülemised kontaktid on igas asendis katkestuses, lülitades käib klõps küll, aga teise kontaktipaari vahele tekib 0.8 oomine takisti
Kenasti pruuniks praetud vidinat võib imetleda siit: http://gallery.anttix.org/v/offroad/var ... 1.jpg.html
Kellel on mõistliku motivatsiooni eest ära anda üks Come-UPi solenoid, siis palun andke märku.
Pärast pikka juramist sain hingama ka salongi ventilaatori. Sõbrad autodisainerid olid mu teele igasugu takistusi veeretanud, alustades ajust ja lõpetades tõsise kruvidega koonerdamisega. Raputasin sõna otseses mõttes kuuseoksad välja ja moe pärast lisasin ka puksidele natuke määret. Tervitused siinkohal Korea Auto meestele, kes väitsid, et see mootor on suletud tükk ja seda lahti võtta ei saa
Salongi ventilaatori koolemise positiivne külg on see, et mu auto esiklaas pole seestpoolt veel enne nii puhas olnud. Kondensvesi ja peldikupaber teevad imesid
TT juunior pidas end kogu ürituse väga vapralt üleval, ainult kojusõit oli talle liig mis liig. Või oli see ACE ja banaanidieet, mis tema torudes ummistusi tekitasid, ei tea.
PS! Peab ikka ARB kompressori ostma: selgus, et lähim koht, kus rehve pumbata sai oli Rakvere *grrrr*!

Üritus oli lahe, korraldajatele au ja kiitus, kuigi jah, olude sunnil lubatud sauna ei jõudnudki

Võtsin täna solenoidiploki lahti ja kohe lõi vastu meeldiv kärsahais. Meeldiv seepärast, et see andis märku lootusest, et tegelikult on mootor terve ja nii oligi. Ühe solenoidi ankur on maha põlenud: ülemised kontaktid on igas asendis katkestuses, lülitades käib klõps küll, aga teise kontaktipaari vahele tekib 0.8 oomine takisti

Kenasti pruuniks praetud vidinat võib imetleda siit: http://gallery.anttix.org/v/offroad/var ... 1.jpg.html
Kellel on mõistliku motivatsiooni eest ära anda üks Come-UPi solenoid, siis palun andke märku.
Pärast pikka juramist sain hingama ka salongi ventilaatori. Sõbrad autodisainerid olid mu teele igasugu takistusi veeretanud, alustades ajust ja lõpetades tõsise kruvidega koonerdamisega. Raputasin sõna otseses mõttes kuuseoksad välja ja moe pärast lisasin ka puksidele natuke määret. Tervitused siinkohal Korea Auto meestele, kes väitsid, et see mootor on suletud tükk ja seda lahti võtta ei saa

Salongi ventilaatori koolemise positiivne külg on see, et mu auto esiklaas pole seestpoolt veel enne nii puhas olnud. Kondensvesi ja peldikupaber teevad imesid

TT juunior pidas end kogu ürituse väga vapralt üleval, ainult kojusõit oli talle liig mis liig. Või oli see ACE ja banaanidieet, mis tema torudes ummistusi tekitasid, ei tea.
PS! Peab ikka ARB kompressori ostma: selgus, et lähim koht, kus rehve pumbata sai oli Rakvere *grrrr*!
Maa-mets-vesi tüüpi õelusehunnik
-
- Rookie
Väga pop
Vägagi tore hommik päev ja õhtupoolik olid
ja mina sain ka juba oma vintsikangi täna ära keevitatud, proovimas käidud ja teada saadud kus olid järgmised nõrgemad kohad vintsil ja ennast kraavist välja hi-liftitud,pisiasi veel et kell 2 öösel vastu esmaspäeva siis.(no sai valmis kell 23, no ega ei jäta ju proovimata)
Aga veelkord yritus oli tore ja kohad kus käidud väga huvitavad
Jah eks siis ootame pilte.

Aga veelkord yritus oli tore ja kohad kus käidud väga huvitavad

Jah eks siis ootame pilte.
aah mis siin ikka
Nu tere jälle kallid offroadijad. Fotod siis sellest pöörasest üritusest,
Oli teine tõsiselt (TÕSISELT) vägev üritus, eriti se viimane osa. Aga mis ma siin ikka lobisen , vaadake siis piltte ettevõtmisest.
NB! vabandan osade fotode kvali pärast, fotikas ei tahtnud ilmastiku tingimustele häste vastu pidada.
http://nagi.ee/photos/Helx79/sets/67913/
Oli teine tõsiselt (TÕSISELT) vägev üritus, eriti se viimane osa. Aga mis ma siin ikka lobisen , vaadake siis piltte ettevõtmisest.
NB! vabandan osade fotode kvali pärast, fotikas ei tahtnud ilmastiku tingimustele häste vastu pidada.
http://nagi.ee/photos/Helx79/sets/67913/
"Kes kodust välja ei tule se PORR-i ei näe"
GAZ69 Vintsmän
GAZ69 Vintsmän