Jeep Cherokee
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep Cherokee
Tere,
Mure järgmine. Kui auto seisab ööläbi siis hommikul (mitte iga hommik) on käivitamisraskused. Väga pikalt tuleb starterit anda ja jalaga kütust pumbata. Vahest esineb probleeme ka peale 1-2 tunnist seismist. Kui auto käib siis on tunda auto ümber diisli lõhna. Ehk hakkab kütusepump saba andma või on kuskil mingi leke? Kütusekulu suurenemist ei ole täheldanud.
Igasugused ideed oodatud.
Tänan.
Mure järgmine. Kui auto seisab ööläbi siis hommikul (mitte iga hommik) on käivitamisraskused. Väga pikalt tuleb starterit anda ja jalaga kütust pumbata. Vahest esineb probleeme ka peale 1-2 tunnist seismist. Kui auto käib siis on tunda auto ümber diisli lõhna. Ehk hakkab kütusepump saba andma või on kuskil mingi leke? Kütusekulu suurenemist ei ole täheldanud.
Igasugused ideed oodatud.
Tänan.
Kuskil kütusetorudes on leke, sealt immitseb siis mootori töötades välja ja mootori seistes imeb õhu vahele. Alusta sellest, et vaata kapoti all kütuse torustik, pump ja pihustid üle, kuivata ära ja siis värske märja koha järgi otsi leke ülese.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Nu tõesti ei oska öelda aga fakt on see, et jalaga pumbates läheb auto kordades kiiremini käima (ehk on juhus). Hetkel pole see oluline siiski.einar1 kirjutas:Vot sellest ma aru ei saa, kui sul on diisel auto, siis mis asja sa seal jalaga pumpad.
Et siis... Oskad ehk soovitada Tallinnas või selle lähistel kohta kus saaks kenasti autoalla pugeda(tasuta).
mul nelja liitrine bens ja iga käivitus on pikk, alguses nati häiriv oli aga nüüd harjunud! nüüd lasen törtsu starterit ja siis tagasi ning teistkorda starterit andes turtsab kohe käima! Eks peab ise ka laskma üle vaadata, ega see vast õige asi pole...õnn et praegu soojad ilmad...tugeva külmaga ei tea mis teeb.

tallinnas ei oska öelda...ise ka kunagi otsisin ja linnast ei leidnud...Raasikul aga küll on avalik kanal. Vist oli seal poe juures...või kooli...ah ei mäleta, aga see nii väike küla, et kindalsti leiad ülesKas keegi oskab soovitada mõnda avalikku kanalit kuhu autoga peale sõita, et saaks altpoolt uurida?

Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Kas selle asemel, et Sauelt Raasikule sõita, poleks lihtsam mustem jope selga panna ja lihtsalt selili kodus auto alla roomata?
Grandile mahtusin mina vähemalt ka stock ratastega ilma tõstmata alla, ega see tava-chero nüüd väga palju madalam ka pole. Kui vähe suurema gabariidiga oled, siis pane tungraud nurga alla, ikka kiirem ja lihtsam lahendus.
Grandile mahtusin mina vähemalt ka stock ratastega ilma tõstmata alla, ega see tava-chero nüüd väga palju madalam ka pole. Kui vähe suurema gabariidiga oled, siis pane tungraud nurga alla, ikka kiirem ja lihtsam lahendus.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Eks juba on roomatud ka ja kui tõesti mingit kanalit ei leia siis rooman edasi arvatavasti. Täna- homme leian lahenduse murele.reimo kirjutas:Kas selle asemel, et Sauelt Raasikule sõita, poleks lihtsam mustem jope selga panna ja lihtsalt selili kodus auto alla roomata?