LC73 kuudiaknad
Moderaatorid: jr, Moderators
LC73 kuudiaknad
Vaja siis kuudiaknaid või aknaraame 73-le(plastkatus).Või saab kuidagi tihenditega klaasid sisse panna?Äkki kellelgi kogemused olemas?
Proovi kontakteeruda Priiduga , tal nii plastikutöö kui ka autode ümberehituse kogemused olemas. ja kindlasti pole ka mitte kõikse kallim mees. http://www.sharkline.ee/index.php?kontakt
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
kuule ma suvel just vahetasin enda omal. proplastikust ostsin uv-kattega tumendatud pleksi , võtsin kuudilt vanad raamid välja,puhastasin augu ära ja klaasiliimiga panin aknad ette kui olin relakaga õigeks lõiganud. kui tahad saad vaadata autot ka. võta siin foorumis Rain77 ga ühendust. tema käes mu masin praegu. ja üks raam, mis oli korralikum, sai inseneeri kätte..küsi tema käest vaadata või endale..andsin tasuta talle ära, ei raatsinud minema visata..vaata äkki sobib sulle. kui nõu vaja küsi aga julgesti! elagu 73 mehed 
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td