Y61 98a. kardaanirist.
Moderaatorid: jr, Moderators
Y61 98a. kardaanirist.
Küsimus siis selline,kas peab esindusse pöörduma,või saab keegi teine aidata?Sai kataloogi järgi tellitud tagumise kardaani rist 32x61,aga vaja oleks 32x64(5).On äkki kellelgi kogemusi?
- Loom
- Got ARB and Nitrous?
Meil pakub esimese kardaaniristi mõõduks 28x81 ja tagumise 32x98..kah kataloog. ühe järgi õnnestus saada ka see eelpool nimetatud 32x61
.
Selle 32x64 v6i 65 kohta ei oska praegu t6esti miskit kosta hetkel.
--
Edit: saada mulle vin kui võimalik.
Selle 32x64 v6i 65 kohta ei oska praegu t6esti miskit kosta hetkel.
--
Edit: saada mulle vin kui võimalik.
JapKor - Jaapani ja Korea autovaruosad www.japkor.ee maario.silm@japkor.ee
- Loom
- Got ARB and Nitrous?
ok, meil ta jah pikkuse järgi sees.
Aga selle ristiga on see lugu et pole meil teda yheski laos sees hetkel. Japanpartsi tellimisaeg 2-3 nädalat ja hinnaks 265.- letikas.
Aga selle ristiga on see lugu et pole meil teda yheski laos sees hetkel. Japanpartsi tellimisaeg 2-3 nädalat ja hinnaks 265.- letikas.
JapKor - Jaapani ja Korea autovaruosad www.japkor.ee maario.silm@japkor.ee
Näe võlusin küll.Aega läks ainult kaks kuud.Ja Japanpartsist ta tuli.Maksis 265EEK.Öeldi veel,et vahepeal hind muutunud.Mina vastu,et muutke kuidas tahate,soodne ikkagi.Kuna mul aega oli,siis probleemi ei tekkinud.Aga veits jackassina tundma pani küll,et mis ta pujäänitseb.Ja tagavaraks võiks osta neid haruldasi jubinaid,siis ei pea järgmine kord ootama.Igastahes mul üks sõber ostis vahepeal selle 2 kilose,kuna tal oli kohe vaja.jr kirjutas:See on ainult esinduse kaup. Seda risti sa ei võlu kusagilt välja meie maal.