jeebi originaal raadio
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
jeebi originaal raadio
Tere
Nende väheste külmadega lõpetas aku oma koostöö minuga ja viies aku laadima ununues mul pisiasi et auto originaal raadio vajab peale seda koodi, kas keegi oskab mind selles suhtes aidata. Äkki keegi teab koodi või kus selle saada võiks. Autoks 96a. grand cherokee
ette tänades Harald
Nende väheste külmadega lõpetas aku oma koostöö minuga ja viies aku laadima ununues mul pisiasi et auto originaal raadio vajab peale seda koodi, kas keegi oskab mind selles suhtes aidata. Äkki keegi teab koodi või kus selle saada võiks. Autoks 96a. grand cherokee
ette tänades Harald
Been there, done that...kui endal autoga piisavalt paberkandjal materjali kaasas pole siis esindus aitab. Mina isiklikult sain tel teel abi....tahtsivad ainult raadio serial numbrit teada....ehk siis kruvikas kätte ja armatuuri lõhkuma (kui oled veendunud, et paberites koodi kirjas pole)
Best
Virgo
Best
Virgo
Mudas alates 2003.
service raamat
minu omal läks ka kood peale, kuid sobis service raamatusse kleebitud kaardil olev number (vist oli viiekohaline)
Silberis maksab minu teada koodi küsimine 100.- eeki.
Silberis maksab minu teada koodi küsimine 100.- eeki.
miks ma küll ostsin sellise vana saha:P kui tead sis helista 56713525
Re: service raamat
Silberis ei maksa koodi küsimine midagi. Võtad raadio välja, helistad silberi hooldusesse, ütled raadio seerianumbri kuus viimast numbrit ja saad vastu koodi.sabaka kirjutas:Silberis maksab minu teada koodi küsimine 100.- eeki.
Nii lihtsalt käis see minul peale aku vahetust.
2004.WJ.
Kiirus kompenseerib kliirensit.
Kiirus kompenseerib kliirensit.
tegelikkuses peaks maksma nii palju:D. Ma ise töötan silberis:)raimo kirjutas:Silberis ei maksa koodi küsimine midagi. Võtad raadio välja, helistad silberi hooldusesse, ütled raadio seerianumbri kuus viimast numbrit ja saad vastu koodi.sabaka kirjutas:Silberis maksab minu teada koodi küsimine 100.- eeki.
Nii lihtsalt käis see minul peale aku vahetust.
miks ma küll ostsin sellise vana saha:P kui tead sis helista 56713525
Krt...mitu korda peab rääkima....TEGELIKKUSES see ei maksa...ISE helistasin ja sain koodi. Mitte, et see sada eeku tappev hulg raha olekssabaka kirjutas: tegelikkuses peaks maksma nii palju:D. Ma ise töötan silberis:)
Virgo
Mudas alates 2003.