Ka näiteks see, kui arvad et, on nahk üle kõrvade tõmmatud
kindlustusandaja poolt.
Ühesõnaga kõik kindlustusest.
Moderaator: Moderators
mike34 kirjutas:Sa omad päris head infot aga siiski mitte kõike
Näitkeks alla 25 aastastele on kindlustus pea aegu et 25% kallim kui vanemale kui 25
ning veel nipet näpet jah lkf i kalkulaatorist saad sa suht õiget infot aga on alati n.ö lisa asjaolusid.
Muuseas see lepingu maksevabaks muutmine on suht tülikas ette võttmine nii kindlustusfirmale kui ka omanikule.
Milleks Sul neid andmeid vaja on, lihtsalt huvitav teema või mingi varjatud uuringmike34 kirjutas:Niisiis siia siis ootaks, kõiki kindlustus alaseid probleeme.
kindlustusandaja poolt.
Ühesõnaga kõik kindlustusest.
No see siinne teema on ju enne olnud414 AVM kirjutas:Milleks Sul neid andmeid vaja on, lihtsalt huvitav teema või mingi varjatud uuringmike34 kirjutas:Niisiis siia siis ootaks, kõiki kindlustus alaseid probleeme.
kindlustusandaja poolt.
Ühesõnaga kõik kindlustusest..
Aga asjast rääkides ei saa ma viimasel ajal ausalt öeldes enam aru, kas ma elan ikka teemaarendajatega samas riigis. Politsei, Päästeamet, Eesti Energia, Jaotusvõrk, kindlustusfirmad, remontijad..., kõik puhta hullud ja pahatahtlikud, oskamatud ja lollid. Ei ole mul probleeme olnud teistega, ei ole ka kindlustustega. Tädi tagurdas ninna, IF (siis oli tal mingi eelmine nimi) töötas viisakalt ja kiiresti, teine Tädi sõitis RAM bussi küljeukse hingega tagatiiba vaod ja ERGO näitas positiivselt oma taset. Aasta lõpus hakkasid laternapostid üle tee jooksma, kuid mitte auto eest, vaid tagant, no katsu sa selliseid halle roikaid peeglitest näha. Ja seekord Salva, ja jälle tasemel. Tea, kas mul mingi märk küljes wä. Käisin peegli ees, märgata küll nagu midagi pole
.
Aga mingi teema oli kunagi juba:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=7572&start=30