jeep cherokee 98a. iso pistik

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
sabaka
Off Roader Wannabe

jeep cherokee 98a. iso pistik

Postitus Postitas sabaka »

Olete kindlasti paigaldanud oma Cherodesse originaalmaki asemele mingi oma maki. Kas RA adapter (iso pistik) on sama mis Voyageril? Makid näevad igatahes samasugused välja. Kood minu soetatud adapteril on 55-030-02. Ma ise konsooli lahti pole kakkunud. lasen asjatundjatel paigalduse teha.
miks ma küll ostsin sellise vana saha:P kui tead sis helista 56713525
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Re: jeep cherokee 98a. iso pistik

Postitus Postitas atdoom »

sabaka kirjutas:Olete kindlasti paigaldanud oma Cherodesse originaalmaki asemele mingi oma maki. Kas RA adapter (iso pistik) on sama mis Voyageril? Makid näevad igatahes samasugused välja. Kood minu soetatud adapteril on 55-030-02. Ma ise konsooli lahti pole kakkunud. lasen asjatundjatel paigalduse teha.
Chero 2002 ei olnud iso pistik, aga neid yleminekuid on vast igas poes...
*Nakamishi und helipede* :yupikaye
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
sabaka
Off Roader Wannabe

atdoom kirjutas:
sabaka kirjutas:Olete kindlasti paigaldanud oma Cherodesse originaalmaki asemele mingi oma maki. Kas RA adapter (iso pistik) on sama mis Voyageril? Makid näevad igatahes samasugused välja. Kood minu soetatud adapteril on 55-030-02. Ma ise konsooli lahti pole kakkunud. lasen asjatundjatel paigalduse teha.
Chero 2002 ei olnud iso pistik, aga neid yleminekuid on vast igas poes...
*Nakamishi und helipede* :yupikaye
ma sellest vahejuhtmest räägingi, et kas sama mis voyageril?
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

sabaka kirjutas: ma sellest vahejuhtmest räägingi, et kas sama mis voyageril?
neid reegline (99%) on kaks standardit..., et seega kas iso või usa ehk, siis arvaks, et sul on usa :idea:
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,

Chang Ying-Yue
Kalla

Postitus Postitas Kalla »

Koos vahejuhtme ja raadio paigaldus adapteriga võttis kogu asja paigaldus aega 10 min.Ja kui rääkida voyageri raadiost siis raadio mõõdud on samad aga kinnitused on erinevad ,nii ,et voyageri raadiot jeepi ei pane ja vastupidi. :D
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

ee

Kalla kirjutas:Koos vahejuhtme ja raadio paigaldus adapteriga võttis kogu asja paigaldus aega 10 min.Ja kui rääkida voyageri raadiost siis raadio mõõdud on samad aga kinnitused on erinevad ,nii ,et voyageri raadiot jeepi ei pane ja vastupidi. :D
ee minu "vana" automagnitoola;) seisab mul niisama... cherokee originaal kasset/CD. täitsa korras teine... kui huvi võid ka vaatama tulla (Meriväljale)... samas võid ka prooviks võtta?!

56505886

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
sabaka
Off Roader Wannabe

Re: ee

atdoom kirjutas:
Kalla kirjutas:Koos vahejuhtme ja raadio paigaldus adapteriga võttis kogu asja paigaldus aega 10 min.Ja kui rääkida voyageri raadiost siis raadio mõõdud on samad aga kinnitused on erinevad ,nii ,et voyageri raadiot jeepi ei pane ja vastupidi. :D
ee minu "vana" automagnitoola;) seisab mul niisama... cherokee originaal kasset/CD. täitsa korras teine... kui huvi võid ka vaatama tulla (Meriväljale)... samas võid ka prooviks võtta?!

56505886
no ma võtan originaali välja ja panen asemele Pioneeri.
Samas jääb orig. mulle kasutuna kätte. Samuti jääb kastutuks ka originaaliga ühilduv alpine cd-box 6plaadine. Kui kellegil huvi on, siis võib märku anda.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”