lääne auto rool uazikule

Gaz 69, UAZ 469 või Gaz 66 või ZIL. Ühine nimetaja kogu Vene maasturliikurite kohta. Olgu ta siis veok või sõiduk. Lubatud ka roomiksõidukid ja sõjaväetehnika.

Moderaatorid: jr, Landy, Moderators

Vasta
69huviline
Rookie

lääne auto rool uazikule

Postitus Postitas 69huviline »

nii,kuna originaal tõllaratta asemele vähe väiksemat ja jämedamat rooli vaja.Äkki teab keegi öelda mille rool sinna 1:1 istub?
Audi,VW,Opeli,datsuni rool igatahes ei istunud. :?
tänud ette.
daffid
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas daffid »

võimendi on peal? kui ei siis ma ei soovita eriti väiksema ratta panekut. keerata ei jaksa.

daff
Kasutaja avatar
MM
HallKardinal
Kontakt:

Postitus Postitas MM »

daffid kirjutas:võimendi on peal? kui ei siis ma ei soovita eriti väiksema ratta panekut. keerata ei jaksa.

daff
Aga jõusaali pealt hoiab ikke kõvasti kokku ka ja muskel aina paisub.

Aga eks ta pisut raske oli 35" rattaga, rooliks oli Ford Sierra RS-i sportrool, koonus enam - vähem sama (installatsiooniks sai haamrit kasutatud, oht peitub aga selles, et kui mutter vahel lahti tuli siis rool keeras jube mõnusalt kergelt, rattad sindrinahad aga mitte, seda juhtus õnneks haruharva)
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

Postitus Postitas Tony »

viimati kui hiiul uaziku poes sai käidud siis seal oli mingi Uaziku "lux" rool, tundus päris pandav olema. Hinnaklass ~500 tuuris

mine kae üle

Tony
69huviline
Rookie

daffid kirjutas:võimendi on peal? kui ei siis ma ei soovita eriti väiksema ratta panekut. keerata ei jaksa.

daff

võim on peal ikka. :)
Kasutaja avatar
t6nu
Fitting 38"

Re: lääne auto rool uazikule

Postitus Postitas t6nu »

Selline rool nagu on uuematel Uazikutel on väga hea, mitte ka väga pisike, mulle meeldib. Usun et see peaks 1:1 otsa istuma
daffid
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas daffid »

[quote="MM"][quote="daffid"]võimendi on peal? kui ei siis ma ei soovita eriti väiksema ratta panekut. keerata ei jaksa.

daff[/quote]

Aga jõusaali pealt hoiab ikke kõvasti kokku ka ja muskel aina paisub.

Aga eks ta pisut raske oli 35" rattaga, rooliks oli Ford Sierra RS-i sportrool, koonus enam - vähem sama (installatsiooniks sai haamrit kasutatud, oht peitub aga selles, et kui mutter vahel lahti tuli siis rool keeras jube mõnusalt kergelt, rattad sindrinahad aga mitte, seda juhtus õnneks haruharva)[/quote]

Kindlasti hästi "pisut" raske ;)) Muarust standardpapuga (31x10,5) oli metsas juba väga väga kole. Väga kole.

Talvel lumega maanteel ehk saab hakkama jah ;)

daff
Timo
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Timo »

Panin oma uazikule Volvo 940 rooli. Võimu ei ole ja ei ütleks et hulllult raske on, ainuke viga, et kuna on SRS-ga rool, siis rool tuleb jubedalt ettepoole ning segab juba vaatevälja. Ma olen paks ja mahun rooli taha, aga veel paksemal sõbral on juba raskusi, seega plaanin originaali tagasi kruvimist, kuni leian mingi parema lahenduse.
69huviline
Rookie

[quote="Timo"]Panin oma uazikule Volvo 940 rooli.

nuute ei pidand ümber viilima?
Timo
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Timo »

Läks enam-vähem nuudi otsa, aga surusin jõuga peale ning mutriga väga tugevalt kinni. Igatahes kanatab murdmist küll ja küll :twisted:
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

Postitus Postitas Tony »

Nii siis ...
pool päeva mööda romulat surfanud ning igast erinevaid roole proovinud ja katsetanud.

minu jaoks ideaalne lahendus tuli Jeep Cherokee (1990-1996) pealt
http://img4.auto24.ee/auto24/560/313/7748313.jpg

Ainuke aga on, et tagumine koonus on natuke väiksem kui uazil, kuid kui seda töödelda siis istub nagu valatult.
Nuudid samad, rool ei tule temas puuduvate vidinate pärast ette, isegi jääb ca 2cm madalamaks kui uaz originaal, tsibake väiksem, kuid oluliselt tummisem. Origin väiksem rooliratas ei saanud ka segavaks ilma võimuta villisel rataste pööramisel.

Best
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
metsaline
Off Roader Wannabe

UAZ-le "lääne"rool

Postitus Postitas metsaline »

Oli mure UAZ-i orig.rooli puhul,et käed suht suured ja pika roolimisel väsisid sõrmed peene rooli hoidmisest lihtsalt ära.Sõber viis oma vana BMW rauahundile ja pakkus rooli mulle.Nuudid loomulikult ei sobinud aga kuna bemmi rooli südamik on pehmest alumiiniumist,sai võetud üks vana poolik roolivarras,asetada selle otsa rool ja käega kinni hoides nii kaua roolivarrast vastu betoonpõrandat summida,kuni rool oma kohal istus.Toksisin ta siis ettevaatlikult varda otsast ära ja paigaldasin autole.Mutter korralikult kinni ja 3aastat on ta mul juba mööda karjääre ja kände sõita kannatanud küll.Aegajalt mudasemates kohtades mõtlen muidugi roolivõimust ka :roll:
Ilma vintsita mutta....
Vasta

Mine “UAZ / GAZ / ZIL jt”