pajero 89a. tagasild
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
pajero 89a. tagasild
tagarattad jooksevad kilomeetri peale 12cm. lahku.kulutab ainult vasakpoolset.kas annab midagi teha või peab uut silda otsima hakkama?
-
777
- Teoreetilised teadmised Praktikas
Re: pajero 89a. tagasild
Mul üks sillatala olemas
Ma ei tea kuidas sa selle 12cm kilomeetri kohta mõõtsid/arvutasid, kuid kui oletada et see on õige, siis see annaks mingi 0.05mm lahkujooksu 15" velje pealt mõõdetuna, mis on täiesti tühine...
Ma ei tea kuidas sa selle 12cm kilomeetri kohta mõõtsid/arvutasid, kuid kui oletada et see on õige, siis see annaks mingi 0.05mm lahkujooksu 15" velje pealt mõõdetuna, mis on täiesti tühine...
Viimati muutis 777, P Nov 29, 2009 2:16 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: pajero 89a. tagasild
Ma just sedasama mõtlesin,et olematu suurus...
Ma just sedasama mõtlesin,et olematu suurus...
- isakene
- I know how to fix stuff
...mina jälle lugesin välja, et kulutab vasakpoolset rehvi. Kui 12cm/km on täiesti abstraktne suurus,
siis ühelt poolt kuluv tagarehv peaks olema küll täiesti reaalne, murettekitav ja vastumeetmeid nõudev nähtus...?
See 12cm/km lõhnab pigem mõne ajuhiiglasest sillareguleerija
mesijutu järele, tavainimene ei suudaks vist isegi sellist mõõtühikut välja tuletada...