Abi saadud ja kõik ok! Tänud

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
puhitom
Mudder
Kontakt:

Abi saadud ja kõik ok! Tänud

Postitus Postitas puhitom »

olen silmitsi sellise probleemiga et mul oleks vaja 94a cherokee ja 88a karburaatoriga wrangleri elektri skeeme. Kellel on sellised asjad olemas või teab kust neid saada, siis ootaksin seda infot!

Abistava info eest võlgu ei jää!!!!
Info eest saab kasti õlut omal valikul!
Ette tänades puhitom!
Viimati muutis puhitom, E Jaan 07, 2008 6:06 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Midagi on Chero kohta siin:http://jeepgarage.free.fr/OWN/wiring%20diagrams.pdf
See küll '88 aasta kohta, aga endale sain sealt abi. Mul '91 siis.

(Võin ka Haynes'i laenata, seal kuni 2001 el. skeemid sees, aga ise pead Tapa kanti järgi tulema.)

zum
erkki1
Rookie

Postitus Postitas erkki1 »

Vaata Autozone.com, panen ühe lingi Chero kohta kaasa ka Wrangleri kohta leiad samalt lehelt. http://www.autozone.com/az/cds/en_us/09 ... oPages.htm
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Midagi vast leiaks, kui sa siiani abi pole saanud. Aga, mis mootorite kohta...? Kuna need tuleks PDF-ideks välja lasta, siis ei viitsi topelt tööd teha eriti... (Huvitav, et wra kohta mingit lahknevust pole, aga chero on küll nii 4 kui 6 pütiga...)
Ja tavaline chero ikka, mitte grand?
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
Xim
Fitting 38"

Postitus Postitas Xim »

Mul on olemas siin enda jeebiku tarbeks elektri skeemid. Kui need ei tööta siis võta ühendust tqhq foorumist kasutaja antennimehega. Tal peaks olemas olema kõik usa autode el. skeemid.
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”