Kas keegi ühineb Virumaal

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

boob kirjutas:Sai siis juskaga (oll lehtsest :D ) kokku lepitud, et oleme sellel laupäeval so. 5. jaanuar metsas. Välja sõidame kell 11. Plaanis on jätkata eelmisel korral pooleli jäänud rada ning kui jõuab, siis ka ühte uude sihti kaeda.
Mudarehv ja vints kohustuslikud. Huvilised annavad endast siin märku või helistavad :twisted:
Sõltuvalt ilmast ja kohast oleks huviline. Nimelt soojendusega mingi jama ja kui 20 miinust teeb, siis läheb ehk veidi liiale mingi 100 km mööda maanteed sõita. Anna teada, kus kokku võiks saada, kui läänest läheneda. Hetkel veel ilma vintsmanita, kel huvi, siis võtku ühendust.

Aarne
5040891
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

ivan kirjutas: Sõltuvalt ilmast ja kohast oleks huviline. Nimelt soojendusega mingi jama ja kui 20 miinust teeb, siis läheb ehk veidi liiale mingi 100 km mööda maanteed sõita. Anna teada, kus kokku võiks saada, kui läänest läheneda. Hetkel veel ilma vintsmanita, kel huvi, siis võtku ühendust.

Aarne
5040891
Läänest lähenedes tule Aegviidu peale ja keera Jänedalt Lehtse peale. Lehtses kohtuks. Ilmataadiga räägime läbi 8)
Ja kui vintsmani ei leia, siis võin kaardilugemise kellegile teisele usaldada ja ise tulla või peksame helxi vintsi vedama :wink:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

boob kirjutas:
ivan kirjutas: Sõltuvalt ilmast ja kohast oleks huviline. Nimelt soojendusega mingi jama ja kui 20 miinust teeb, siis läheb ehk veidi liiale mingi 100 km mööda maanteed sõita. Anna teada, kus kokku võiks saada, kui läänest läheneda. Hetkel veel ilma vintsmanita, kel huvi, siis võtku ühendust.

Aarne
5040891
Läänest lähenedes tule Aegviidu peale ja keera Jänedalt Lehtse peale. Lehtses kohtuks. Ilmataadiga räägime läbi 8)
Ja kui vintsmani ei leia, siis võin kaardilugemise kellegile teisele usaldada ja ise tulla või peksame helxi vintsi vedama :wink:
Teen ettevalmistused ära, otsin pööningult lubjavildid välja ja üritan 11.00 Lehtses olla. Igaks juhuks võiksid tel nr. mulle saata, et äkki ikka ilm ei luba, siis annan teada.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

ivan kirjutas: Teen ettevalmistused ära, otsin pööningult lubjavildid välja ja üritan 11.00 Lehtses olla. Igaks juhuks võiksid tel nr. mulle saata, et äkki ikka ilm ei luba, siis annan teada.
Number on mul näopildi all, aga panen siia ka: 5013912
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
Kasutaja avatar
usajansa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas usajansa »

ivan kirjutas:
boob kirjutas:Sai siis juskaga (oll lehtsest :D ) kokku lepitud, et oleme sellel laupäeval so. 5. jaanuar metsas. Välja sõidame kell 11. Plaanis on jätkata eelmisel korral pooleli jäänud rada ning kui jõuab, siis ka ühte uude sihti kaeda.
Mudarehv ja vints kohustuslikud. Huvilised annavad endast siin märku või helistavad :twisted:
Sõltuvalt ilmast ja kohast oleks huviline. Nimelt soojendusega mingi jama ja kui 20 miinust teeb, siis läheb ehk veidi liiale mingi 100 km mööda maanteed sõita. Anna teada, kus kokku võiks saada, kui läänest läheneda. Hetkel veel ilma vintsmanita, kel huvi, siis võtku ühendust.

Aarne
5040891
mis kell sa liikuma hakkad? sain koju ja tegelt isegi korra mõtlen, kuid ma ka ei tea..

Jansa
Seal kus lõpeb tee, algab seiklus
Gaz 66, Uaz 33031, Uljaz 31512 projekt, Gaz 69 komandirski jt
juska
Mudder

Postitus Postitas juska »

siin ei olem midagi mõelda homme metsa ja kõik
LEHTSE MUDA NAUTIMA
Kasutaja avatar
maasikas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas maasikas »

lõpp hea kõik hea rada oli jääs,tehnika lagunesaga meeskond üleprahi nii et tänud
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

Auto garaažis ja ootab järjekordset roolikarbi vahetust. Ei taha see saksa raud vene rauaga koostööd teha (võll jälle puru). Kuna see juba tüüpveaks hakkab välja kujunema, siis tuleb hoovastikus põhjalik analüüs teha.
Siit ka küsimus teistele UAZ omanikele kes BMW võimuga roolikarbi peale aretanud, et kas on ka midagi analoogset juhtunud?
Kas keegi ehk sai sealt august läbisõidu video peale või kui ma auku läbisin siis jõudis pilti teha, sealt näeks, mis nurga alla sillad läksid?
Külm oli tõesti siin mõne päevaga ka soised kohad jäässe tõmmanud ja muda sai ainult sealt kus jäälõhkuja Patrol selle välja kaevas. Selleks hooajaks on ilmselt mudaga ühel pool, paras aeg hakata autot kevadiseks suurvee ajaks ette valmistama. Kui aga Läänevirumaa rabades midagi leidub, tulen meelsasti vaatama. Tundub, et seal läbi katsumata metsasihte ja radu leidub.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ega sul karp enne lõppu välja ei jookse kui rattad piirajasse? Rattad tahaks veel keerata ja nii ta maastikul puru lähebki see võll.
+372 5028488
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

jr kirjutas:Ega sul karp enne lõppu välja ei jookse kui rattad piirajasse? Rattad tahaks veel keerata ja nii ta maastikul puru lähebki see võll.
Kui eelmine kord puru läks , olin kindel, et selles viga oligi. Nüüd oli see mitu korda kontrollitud ja varu ka veel otsas. Kahtlusta, et selle võlli lõhub ära hoopis põikivarras, mis kogu raskuse kandumisel vasakule esirattale vastu roolikäppa läheb. Tungiga tõstes ka see nagu ei tohiks põhjuseks olla aga inertsi arvestades võib ka ilmselt piirav kummi puks päris palju läbi vajuda.
Seda toetab ka veel asjaolu, et roolist ei olnud midagi tunda ja ilmselt ka rattaid välja ei keeranud, sest ta ronis ju ise veel august välja.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Kasutaja avatar
Steelman
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Steelman »

Jah lahe üritus oli. Metsa mindi valemiga 3x4x4 tulema saime 3x4 ja 8x8. :twisted: Mul jäi siis metsa üks poolassi ots :cry:
Kellegi kätte jäi üks minu raadjojaamadest , oleks hea kui helistaks nr 56678664
Klaasplast. Mahutid kanalisatsioonimahutid, vaakum- ja survemahutid ja septikud. Lipumastid,kastikatele kastikatted ja kuudid. Klaasplast toodete valmistamine ja remont,
56678664 Martin
http://klaasplast.eu
http://lipumast.eu
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

Steelman kirjutas:Jah lahe üritus oli. Metsa mindi valemiga 3x4x4 tulema saime 3x4 ja 8x8. :twisted: Mul jäi siis metsa üks poolassi ots :cry:
Kellegi kätte jäi üks minu raadjojaamadest , oleks hea kui helistaks nr 56678664
8x8 töötas päris hästi, kusjuures sellise kombinatsiooni juures ei ole tagumist vintsi vaja. Väga edukalt sai liikus ka teistpidi, kuigi roolimine oli olematu.
Kasutaja avatar
maasikas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas maasikas »

saatja on minu käes, kui tallinna kanti tulen annan teada.
Kasutaja avatar
helx
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas helx »

Kahju et ei saanud osa võtta üritusest, kommide ja fotode järgi tundus olevat ülimalt põnev. Aga ega se viimaseks siis jää (AINUKE LOHUTUS)
"Kes kodust välja ei tule se PORR-i ei näe"

Mob : 51908835
GAZ69 Vintsmän
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”