Grand Cherokee esimese kardaani ots?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Täna panin külge oma poolt teises postituse soovitatud "huiovinka", mille sain USPartsust. Minu Cherokeele sobis suurepäraselt.
Aga jah. Ülemise rist nurk läheb ebatavaliselt suureks seal üleval+ jr põhjendus, miks ei tohi ristidel nurgad erinevad olla.
Aga jah. Ülemise rist nurk läheb ebatavaliselt suureks seal üleval+ jr põhjendus, miks ei tohi ristidel nurgad erinevad olla.
Viimati muutis urmas, R Dets 28, 2007 10:27 pm, muudetud 1 kord kokku.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
- urmas
O.T.jr kirjutas: Nii et on tunda siis jah?
Tegelikult ei ole. Sest ei jõudnud Chero kardaanide ja tõsetega niikaugele. Otsustasin, et Dana 30 ja 35 sildadele on 32" rehvid ja 3-4 tolli tõstet piisav. Vägeva põhjagaasi safari auto saab.
Nüüd mängin mõnda aega lukkudega. Täna läksid lock-rightid (tegelt oli taga keevislukk ka väga hea, põhiline-odav) sisse. Hetkel mõtisklen ülekandearvu ja veovõllide vastupidavuse suhte üle.
Snegurochka ex.
Kastipoolses otsas on topeltrist, diffri poolne sai siis ühekordne. Tegin täna ühe pikema tripi ka mööda trassi, ei märganud mingit vibra. Praegu olen rahul, vähemalt saab sõita inimese moodi, ilma et järsemal kiirendamisel ja pidurdamisel rõvedalt ragiseks. Eks näeb kaua kestab ja kas vahekasti laagreid lõhkuma hakkab. Nagunii on järgmise sammuna plaanis vahekasti laagrite vahetus, seal on kerget lõtku tunda juba.
- urmas
Küsimus oli siis nuutliideses mitte topeltristi liigendis. Rääkisime mööda üksteisest.Plekksepp kirjutas:Kastipoolses otsas on topeltrist, diffri poolne sai siis ühekordne. Tegin täna ühe pikema tripi ka mööda trassi, ei märganud mingit vibra. Praegu olen rahul, vähemalt saab sõita inimese moodi, ilma et järsemal kiirendamisel ja pidurdamisel rõvedalt ragiseks. Eks näeb kaua kestab ja kas vahekasti laagreid lõhkuma hakkab. Nagunii on järgmise sammuna plaanis vahekasti laagrite vahetus, seal on kerget lõtku tunda juba.
Snegurochka ex.
To Urmas,
Kas ma olen valesti aru saanud või ehitad sa enda masinale ka esisilda lukku? Kas tõesti 32" ja 33" rehvi vahe on nii suur, et suurem hakkab kohe masinat lammutama?
Ega sa ei viitsiks enda masina aretusest eraldi teemat teha, et oleks hea lugeda palju su vidinad maksma läksid ja kuidas kestavad.
Uudishimulik madis
Kas ma olen valesti aru saanud või ehitad sa enda masinale ka esisilda lukku? Kas tõesti 32" ja 33" rehvi vahe on nii suur, et suurem hakkab kohe masinat lammutama?
Ega sa ei viitsiks enda masina aretusest eraldi teemat teha, et oleks hea lugeda palju su vidinad maksma läksid ja kuidas kestavad.
Uudishimulik madis
- urmas
Madis Sind võtku. Ma kohe ei teagi, mida vastata. Tead ju ise ka, kuidas need mõtted muutuvad.
Praegu on korralikud sillad (suts kiired 32"-le aga las olla), lukud, väga hea mootor, uus rehviring ja sellega sobiv tõste.
See Auto on minu jaoks valmis (ainult uued tagaamordid, gene üles, aku taha ja veel paar pisasja
) Ah jaa, vints kaa.
32" versus 33" : tolli asemel paneks siis juba kolm juurde ja hakkaks algusest: ülekanded, nurgad, sillad jne. See juba järgmise autoga uuel aastal. Või ülejärgmisel.
Praegu on korralikud sillad (suts kiired 32"-le aga las olla), lukud, väga hea mootor, uus rehviring ja sellega sobiv tõste.
See Auto on minu jaoks valmis (ainult uued tagaamordid, gene üles, aku taha ja veel paar pisasja
32" versus 33" : tolli asemel paneks siis juba kolm juurde ja hakkaks algusest: ülekanded, nurgad, sillad jne. See juba järgmise autoga uuel aastal. Või ülejärgmisel.
Snegurochka ex.
Panen sellest kardaanist ühe pildi ka, kiitke või laitke! Plaan kevadel natuke suuremate rataste peale üle minna, sellega tuleb arvatavasti väike tõste ka teha (uued vedrud-amordid). Kas see kardaan kannatab praegusel kujul tõste välja või mitte? Kahjuks endal puudub igasugune kogemus kardaanide, ristide ja erinevate nurkadega (mis lubatud mis mitte).