Kas keegi 80 omanikest (Olle?), kelle autol ka konditsioneer peal, saaks vaadata/kuulata järele kus kandis asub kondipumba lülitamise relee.
Odavat sorti võrgukaabli signaaligeneraatoriga seda kahjuks üles polnud võimalik leida. Juhtmete järgi ajamine pole ka seni tulemust andnud (ei pumba poolelt ega lüliti poolelt).
A/C relee asukoht
Moderaatorid: jr, Moderators
mul küll kont peal, aga salongi konditsioneeri radikat pole ja sestap ka ei toimi kogu süsteem
aga kui tahad, hüppa järvelt läbi, teen sulle raamatust kogu kondi osast copy. siin kõik releede asukohad ja takistused jne jne . kahjuks pole scannerit käepärast ja seetõttu ei saa siia visata. lisaks see jutt venekeelne, aga sa juba piisavalt vana mees ja peaks venekeelest läbi hammustama:) noorematel siin ilmselt on juba venekeelega probleeme:)
helista kui tulla saad/tahad/viitsid
helista kui tulla saad/tahad/viitsid
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Tundub, et neid LC80 modifikatsioone on ikka üksjagu palju olnud ja kõigil mingid pisidetailid erinevad. Näiteks antud juhul siis ei olnud abi kahjuks ei Haynesist ega Olle venekeelsest raamatust - mõlemas on relee asukohad mujal kui reaalselt. Kondimehe vihje, et midagi klõpsus juhi jalgade juures, osutus tõeks. Pika otsimise järel leidsin kahe pleki vahelt 2 suurt pistikut, millede otsa peaks siis spetsiaalne konditsioneerisüsteemi "aju" ehk juhtseade koos releeplokiga käima.
Kui kellelgi sellist pakkuda, siis palun andke märku
Kui kellelgi sellist pakkuda, siis palun andke märku
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT