Sihkene tungraud Patrolil
Moderaatorid: jr, Moderators
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler
-
hummel
- Off Roader Wannabe
- Kontakt:
Mis neisse keeratavatesse tungidesse puutub, siis päris omapärased asjandused igatahes. Mul ka vastav hallivärviline olemas koos vardaga + rattavõtmest vändaga. Kui hiljuti uue patroli ostsin, siis oli kange tahtmine kahe masina rattad omavahel ära vahetada. Mul aga ainult need vändaga tungid mõlema auto omad. Ja siis ma väntasin seal korda mööda ühe ja teise auto all 8x üles-alla nii, et küll sai igatahes.

Olen mõelnud, et peaks ka lähitulevikus hüdraulilise soetama tegelikult. Hea, kui saab sellise, mis sinna originaaltungraua panipaika ilusti ära mahub.
Olen mõelnud, et peaks ka lähitulevikus hüdraulilise soetama tegelikult. Hea, kui saab sellise, mis sinna originaaltungraua panipaika ilusti ära mahub.
Patrol Y60 2.8TD --- 1993
Patrol Y61 2.8TDi --- 1999 (otsib uut peremeest)
Patrol Y61 3.0TDi --- 2001
Patrol Y61 2.8TDi --- 1999 (otsib uut peremeest)
Patrol Y61 3.0TDi --- 2001
-
Kondimurdja
- Rock Crawler
vaatasin, et siin väike teema vanatest tungidest ja mõtlesin ka lisada mõned...Et siis, kas keegi on näinud selliseid
http://www.foto24.ee/index.php?main=30&albumID=29574
Järgmine kord logi välja, enne kui lingi annadKondimurdja kirjutas:vaatasin, et siin väike teema vanatest tungidest ja mõtlesin ka lisada mõned...Et siis, kas keegi on näinud selliseidhttp://www.foto24.ee/index.php?main=30&albumID=29574
http://www.foto24.ee/album/29574/1
Mul see esimese pildi tung garaazis juba aastakümneid ja vahel isegi kasutust leidnud justnimelt Patrulli juures
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
- isakene
- I know how to fix stuff
Endal olemas ja kasutusesKondimurdja kirjutas:vaatasin, et siin väike teema vanatest tungidest ja mõtlesin ka lisada mõned...Et siis, kas keegi on näinud selliseid![]()
Venelased armastasid selliseid asju välja mõelda, mis olid rasked, aga lollikindlad ja iga ilmaga töötasid. Lisaks on mul veel samal põhimõttel töötav 10-tonnine tung, aga kuna sihtotstarbelist kasutust talle vähe, siis töötab ta mul raskusena igasuguste jurakate paigalhoidmiseks
Aga kõige mugavamad asjad on Pajero pisikesed hüdrotungid...
- Loom
- Got ARB and Nitrous?
Selle Pajero originaaltungiga tungisime neli tundi yhes kohas..seda keset Aegviidu polygoni lumes ja j22s p6hjapeal olles
Olime t2iesti ilma mingisuguse varustuseta "ohvr6udima" l2inud. L6pux lagunes see raibe k2tte 2ra ning muutus veel kasutumax kui ta seda alguses oli
Olime t2iesti ilma mingisuguse varustuseta "ohvr6udima" l2inud. L6pux lagunes see raibe k2tte 2ra ning muutus veel kasutumax kui ta seda alguses oli
JapKor - Jaapani ja Korea autovaruosad www.japkor.ee maario.silm@japkor.ee
- isakene
- I know how to fix stuff
Nu ole'nd mõistlik... igale asjale oma koht, karu lastakse ikka kuuliga, mitte õhupüssiga...
...pajero tung ikka kõige mugavam maanteel ja garaažis tõsta-painutada-toestada...
...ma olen ise ka näiteks kahe koormavööga belarussi mudaaugust välja sikutanud ja kätte ka saanud, aga siiski liigitaksin selle tegevuse ekstreemi ja oma lolluse alla...
...pajero tung ikka kõige mugavam maanteel ja garaažis tõsta-painutada-toestada...
...ma olen ise ka näiteks kahe koormavööga belarussi mudaaugust välja sikutanud ja kätte ka saanud, aga siiski liigitaksin selle tegevuse ekstreemi ja oma lolluse alla...
- Loom
- Got ARB and Nitrous?
Täiesti nõus Sinuga, lihtsalt sellel hetkel ei olnud muud võtta käepärast ning nii on ka sellest tungist jäänud seesugused mälestused.isakene kirjutas:Nu ole'nd mõistlik... igale asjale oma koht, karu lastakse ikka kuuliga, mitte õhupüssiga...![]()
.
JapKor - Jaapani ja Korea autovaruosad www.japkor.ee maario.silm@japkor.ee