Vintsitrossi kinnitus Warn 8000

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
fagott
True Off Roader!

Vintsitrossi kinnitus Warn 8000

Postitus Postitas fagott »

Vabandan ette võhiklikkust,kuid vints niivõrd stange sisse pakitud,et midagi eriti näha pole.lahtikerimisel siis eraldus tross,mille otsas selline pressitud vidin kruviauguga.Kuna soov võimalikult kiiresti tross tagasi panna,aga õieti,siis küsikski,milleks pean eelnevalt moraalselt valmistuma.Isegi üks päev ringi sõita autoga,millel on vints,aga trossi pole,suht naljakas,et mitte öelda ebakindel...
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

No järelikult käib see siis kruviga pooli külje. Minu warnil käib nii, et trossi otsa on pressitud mingi sulam, mille torkan lihtsallt pooolile avasse ja kerin 4-5 tiiru poolile peale, siis võib juba vintsida.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
fagott
True Off Roader!

Loogiline oleks jah,et kruviga.Samas ei pruugi seal sugugi originaaldetail olla,kuna ma pole vintsi esimene omanik.See sinu poolt pakutud variant isegi tõenäolisem,aga sel juhul ju ei saagi trossi päris lõpuni lahti kerida,ilma et ära tuleks?
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

fagott kirjutas:Loogiline oleks jah,et kruviga.Samas ei pruugi seal sugugi originaaldetail olla,kuna ma pole vintsi esimene omanik.See sinu poolt pakutud variant isegi tõenäolisem,aga sel juhul ju ei saagi trossi päris lõpuni lahti kerida,ilma et ära tuleks?
Saab, sest see junn jääb trossi ikka hoidma, kuna tross jookseb läbi trumli näiteks.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

minu omal käib ka kruviga pooli külies ja see otsa pressitud junn on puruks,nii,et trossi ots lahti.kui päris l6puni maha ei keri,siis ei juhtu midagi.
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

fagott kirjutas:Loogiline oleks jah,et kruviga.Samas ei pruugi seal sugugi originaaldetail olla,kuna ma pole vintsi esimene omanik.See sinu poolt pakutud variant isegi tõenäolisem,aga sel juhul ju ei saagi trossi päris lõpuni lahti kerida,ilma et ära tuleks?
no vintsimisel ju lõpuni ei kerita ja kui vaja maha võtta siis peabki tross pooli küljest lahkuma :)
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
fagott
True Off Roader!

vintsimisel ju lõpuni ei kerita ja kui vaja maha võtta siis peabki tross pooli küljest lahkuma :)[/quote]

Jah,tõsi ta on,mehhaanilise vintsi trossi kinnitus päris hästi mällu sööbind miskisest Turba võistlusest paar aastat tagasi.Külmunud näppudega pimedas neid polte õigesse keermesse saada polndki nii lihtne...
Kasutaja avatar
3FjaN
Kitsas puu & hüppav känd

Postitus Postitas 3FjaN »

Minu Warnil oli presitud king,milline käis pooli serva külge ümarpeaga poldiga.Polt oli sisekuuskant.Selleks,et tross uuesti kinnitada pead poolile ligi pääsema.See kehtib iga vintsi puhul.

Urmas
Tööle seltsimehed,igatahes!
fagott
True Off Roader!

Poolile eriti hästi just ligi ei saanud,natuke aitas rullikute eemaldamine.Altpoolt vints täiesti peidus miski kaitsepleki taga ja pealt jälle stange all.Kuuskant polti poleks parimagi tahtmise juures suutnud sinna installida,kuna pole ruumi kinni keerata.Aga tavalise poldi silmusvõtmega siiski sai.Probleem lahendatud ja kindlustunne tagasi :lol:

Tänud vastajatele!
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”