Pahkla
Moderaator: Moderators
Aga ennem peaks/võiks ka midagi tegema sest selle +20c ajani on veel ju "miljon" aastat aega ... ausalt öeldes on peast läbi käinud mõte et teeks kambakesi ühe metsakoristus rännu ... sattusin üks päev vaatama mingit keskkonna saadet ... osoon oli vist ja seal rääkis sellest et meil metsad suht kehvas seisus ... sealt Teeme Ära 2008 kodulehelt sain googlemapi mingi lisa faili ka kus oli kaardistatud prügi ja see pilt oli päris hull ... sellest ka selline mõte ! ... nii et mis rahvas arvab ?
et kus see gaasitrass siis ikkagi asub kus kohast sinna peale saab kus kohast rada algab et siis homme23.12.2007 oleks üks cherokee ja länkar
mõlemad ilma vintsita huvilised kuskil 1200 lõuna paiku homme väiksest sõidust siis palume abi juhatamisel gaasitrassile või et mõni juhataja tuleks näitaks rada!ette tänades nooremad mudahuvilised
mõlemad ilma vintsita huvilised kuskil 1200 lõuna paiku homme väiksest sõidust siis palume abi juhatamisel gaasitrassile või et mõni juhataja tuleks näitaks rada!ette tänades nooremad mudahuvilised
No servus härrased.
Tekkis küsimus et mis on saanud sellest kambast kellega sügisel sai pahkla kandis sõidetud? Siin Erx pakkus kunagi välja et võiks paari päevase väljasõidu teha kui on juba 20C sooja ja kuna see aeg on juba põhimõtteliselt käes siis võiks seda asja plaanima hakata. Oleks ju hea jälle kokku saada ja argimured mõneks ajaks ära unustada. Nii et kui kellegi on mõtteid, plaane, ettepanekuid.
Tekkis küsimus et mis on saanud sellest kambast kellega sügisel sai pahkla kandis sõidetud? Siin Erx pakkus kunagi välja et võiks paari päevase väljasõidu teha kui on juba 20C sooja ja kuna see aeg on juba põhimõtteliselt käes siis võiks seda asja plaanima hakata. Oleks ju hea jälle kokku saada ja argimured mõneks ajaks ära unustada. Nii et kui kellegi on mõtteid, plaane, ettepanekuid.
- True Off Roader!
tere.
võtke ühendust kasutajaga GARAAZ . meil auto veel mudakoonust alles laiali.muidu oleks ka tulijad. ja see paar päeva metsas pole ültse paha mõte... ainult,et kas g trassil on niikaua midagi teha

võtke ühendust kasutajaga GARAAZ . meil auto veel mudakoonust alles laiali.muidu oleks ka tulijad. ja see paar päeva metsas pole ültse paha mõte... ainult,et kas g trassil on niikaua midagi teha

Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
See rännak ei pea puudutama ainult g-trassi. Ma olen kindel et ka mujal on võimalik huvitavaid elamusi saada ja ma arvan et see ei peaks ka olema päev otsa vintsimist ... natuke muda, natuke liiva, natuke vett jne 

- True Off Roader!
Ma olen kindel et ka mujal on võimalik huvitavaid elamusi saada...
nagu näiteks
ei tahaks enda autoga pikki vahemaid mööda teed liikuda.
nagu näiteks

Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.