LC 80 Sidur

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

LC 80 Sidur

Postitus Postitas Olle »

Loodan, et teema õiges kohas .. kuid mitte sellest ei tahtnud ma rääkida :D
Mure siduriga. Sai korra oma 80 veealla ära uptatud.. just parasjagu nii sügavale, et sidur lakkas toimetamast. kui mind veest välja sikutati, siis natsa kuivas ja sõitis jälle. Küll aga sai ta seal oma viimase laksu ilmselt kätte ja nüüd ära enam viiendaga väga rapsi, sidur libiseb ja seega kauaks teda enam pole.

Küsimus aga, et kes ja kus ja kas meil niiöelda vähe kangemaid sidureid pakuvad ? ja kui liigub, et kas kannatab nendega ka niiöelda meetrises vees rahulikult liigelda, ilma et peale seda tuleks taas siduri vahetusele mõelda?

Vaatasin, et sõbralikud offroaderid austraaliamaal kasutavad EXEDY TUFF sidureid ja selle komplekti saaks umbes 5 kilo eest kätte.
Äkki on siinmail midagi kavalamat ja veel kestvamat ja võibolla isegi odavama raha eest pakkuda ?

Ette tänades
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Oleme testinud ja pikalt võistelnud sellise siduriga nagu centerforce, dualfriction. Pole probleeme olnud.

www.centerforce.com
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

kas keegi kuskil siinmail ka seda pakub :?:

Uurisin natuke nende netis rippuvat kataloogi, kuid nagu alati puudub neil 1HZ mootoriga LC80'le pakutav sidur. Olemas vaid 4,5L bensukale.
Üldse on diisliga 80 USAs üsna haruldus.
Viimati muutis Olle, K Nov 28, 2007 5:48 pm, muudetud 1 kord kokku.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Top parts.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Niisiis kui eesti post liigutab ennast veitsa kiiremini oleks lootust saada homme sidur kätte. Valituks sai siiski Exedy Tuff Heavy Duty ja kui eesti post halastab ja kõike mu maist vara ei plaani maksudeks konfiskeerida, siis peaks mu kulud minema orjenteeruvalt 6000-6500 krooni ringi. 12kilo austraaliast eestise lennupostiga maksab oodatust rohkem :( oleks küll saanud ka mere postiga "Sea Mail" üle kahe korra väiksema saatekuluga, kuid oleks läinud ligi 3 kuud.
Kui on huvilisi kes tahaks teada milline see välja näeb täpselt ja kuidas siis vastu peab, siis võin infot jagada. seniks aga võib vist siduri ostu abi lukku panna.
Kellel aga huvi kolu tellimise vastu austraaliast, siis võin soovitada mõnda kohta, kelle käest võib julgelt tellida ja kes viitsivad väikeste eestlastega asju ajada :thumb:
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”