Wrangler YJ tõste
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- erik
- Aktiivne Pikendus
Kui tõstad lehe silla peale, saad sa u. 14 cm tõstet (lehepakk + sillatala), tore aga mitte lihtne. Siis on vaja kardaane ringi teha, vahekast tõenäoliselt allapoole tuua, piduritorud, roolivardad, amordid jne jne. Ja kui asju hästi ei tee muutub see auto tudisevaks ja töllavaks.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Samas on see üks parematest lahendustest. Kuna YJ'l on ka ees lehtvedrud ja veel silla all, siis turritavad nad üsnagi välja ning on esimesed mis tõustes/laskudes maad puudutavad. Nende tõstmine teeks olukorra veel hullemaks ja tulemuseks oleks esimeste peavedrude pidev vahetamine.erik kirjutas:Kui tõstad lehe silla peale, saad sa u. 14 cm tõstet (lehepakk + sillatala), tore aga mitte lihtne. Siis on vaja kardaane ringi teha, vahekast tõenäoliselt allapoole tuua, piduritorud, roolivardad, amordid jne jne. Ja kui asju hästi ei tee muutub see auto tudisevaks ja töllavaks.
Endal on all 32x11,5R15 Goodyear Wrangler rehvid. Ekstreemsemates olukordades käib ratas veidi koopasse, aga seni pole see sõitmist seganud. 31" peaks küll probleemidetta alla mahtuma.
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
www.myrgel.com
jah, igivanad probleemid - suure tõste puhul tekivad suured kardaaninurgad, siis peab difrit keerama, siis läheb juhitavus ära jneerik kirjutas:Kui tõstad lehe silla peale, saad sa u. 14 cm tõstet (lehepakk + sillatala), tore aga mitte lihtne. Siis on vaja kardaane ringi teha, vahekast tõenäoliselt allapoole tuua, piduritorud, roolivardad, amordid jne jne. Ja kui asju hästi ei tee muutub see auto tudisevaks ja töllavaks.
Kas keegi oskab mulle nõu anda kust ma saaksin kere tõstmiseks pikemaid polte? Ons ainus võimalus lasta treialil need teha või saab kuskilt osta. Eriti ei tahaks keret raamile kinnitada mingite suvalisest armatuurvardast treitud poltidega.
Oleks vaja siis hokilitri paksuse võrra pikemaid. Kahte mõõtu on need seal 1/2 ja 7/16 kui ma nüüd ei eksi. Kui garaaži satun mõõdan täpsed pikkused ka ära.
Oleks vaja siis hokilitri paksuse võrra pikemaid. Kahte mõõtu on need seal 1/2 ja 7/16 kui ma nüüd ei eksi. Kui garaaži satun mõõdan täpsed pikkused ka ära.
Tegin täiesti BB tugevamast keermelatist, auto on saanud raputamist päris korralikult, seni pole küll midagi juhtunud.Xim kirjutas:Kas keegi oskab mulle nõu anda kust ma saaksin kere tõstmiseks pikemaid polte? Ons ainus võimalus lasta treialil need teha või saab kuskilt osta. Eriti ei tahaks keret raamile kinnitada mingite suvalisest armatuurvardast treitud poltidega.
Oleks vaja siis hokilitri paksuse võrra pikemaid. Kahte mõõtu on need seal 1/2 ja 7/16 kui ma nüüd ei eksi. Kui garaa¾i satun mõõdan täpsed pikkused ka ära.
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Maitse asi ilmselt...rommi kirjutas:Tegin täiesti BB tugevamast keermelatist, auto on saanud raputamist päris korralikult, seni pole küll midagi juhtunud.Xim kirjutas:Kas keegi oskab mulle nõu anda kust ma saaksin kere tõstmiseks pikemaid polte? Ons ainus võimalus lasta treialil need teha või saab kuskilt osta. Eriti ei tahaks keret raamile kinnitada mingite suvalisest armatuurvardast treitud poltidega.
Mina eile garaages nägin, et keermelatt on ikka väga nõrk virbel.
Otseselt kere tõste poltideks ma teda muidugi kasutanud ei ole.
Isiklikult paneksin sinna ikka mingid tugevdatud poldid. Eks ulmeprojekti mehed tehke häält ja jagage kogemusi.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ilmselt pidas Erko silmas minu keevitatud poltiv6rrimees kirjutas:Maitse asi ilmselt...rommi kirjutas:Tegin täiesti BB tugevamast keermelatist, auto on saanud raputamist päris korralikult, seni pole küll midagi juhtunud.Xim kirjutas:Kas keegi oskab mulle nõu anda kust ma saaksin kere tõstmiseks pikemaid polte? Ons ainus võimalus lasta treialil need teha või saab kuskilt osta. Eriti ei tahaks keret raamile kinnitada mingite suvalisest armatuurvardast treitud poltidega.
Mina eile garaages nägin, et keermelatt on ikka väga nõrk virbel.
Otseselt kere tõste poltideks ma teda muidugi kasutanud ei ole.
Isiklikult paneksin sinna ikka mingid tugevdatud poldid. Eks ulmeprojekti mehed tehke häält ja jagage kogemusi.
Sellega on nii, et karastatud keermelatti saab keevitada. Kuid ta läheb katki keevituse juurest, kui koormust saab. Keevitamise jaoks siis ikka ehituspoe lehmavaiaraud.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
- erik
- Aktiivne Pikendus
Ilmselt ostis Rommi keermelati tugevusega 8.8, tavalie ehituspoe latt on 4.6 - 5.8 Mina ei soovitaks keretõstele 10.9 polte, katkemine avariis on 10.9 poldil palju tõenäolisem, kui 8.8`l. Hea oleks teha poldid armatuurterasest, aga see hind läheks üle mõistliku piiri, muidugi kui mõni treial pole pärisori.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Aitab asjadest aru saada
http://www.wuerth.ee/pdf/Teraspoltide%2 ... lassid.pdf
http://www.wuerth.ee/pdf/Teraspoltide%2 ... lassid.pdf
Snegurochka ex.
- RAMBO
- True Off Roader!
vas kirjutas: Kokkuvõtteks tänan kõikki abi eest. Jälle targem.
Hetkel jätan tõste tegemata. 31" tellitud ja kui lõpuks all - teen pilti ja anna teada kuidas istub.
ära pabista,originaalis läheb 31 alla ja eihakka kuskile vastu käima.
33me jaoks jääb sul moto pisut lahjaks.
Hetkel jätan tõste tegemata. 31" tellitud ja kui lõpuks all - teen pilti ja anna teada kuidas istub.
ära pabista,originaalis läheb 31 alla ja eihakka kuskile vastu käima.
33me jaoks jääb sul moto pisut lahjaks.
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
Tekkis küsimus et miks peaks seal kasutama keermelatti?Xim kirjutas:Kas keegi oskab mulle nõu anda kust ma saaksin kere tõstmiseks pikemaid polte? Ons ainus võimalus lasta treialil need teha või saab kuskilt osta. Eriti ei tahaks keret raamile kinnitada mingite suvalisest armatuurvardast treitud poltidega.
Kas siis polti ei oleks mugavam sinna panna
Wrangler TJ