el. VINTS GAZ69 jaoks

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Jann
Rookie

el. VINTS GAZ69 jaoks

Postitus Postitas Jann »

Tere.
On jõudnud kätte aeg enda GAZ69 (raam, mootor, kkast, vahekast ja sillad on 469 omad) jaoks vints osta!

Palun andke mingeidki vihjeid, mis näitajatega vints oleks norm paigaldada. Toide on 12V ja on 2 akukohta, seega voolupuudust ehk ei teki. Vints võiks olla töökindel ja üks levinumaid mudeleid, et hiljem remondiga lihtsam oleks.
Milline on Eestis levinud mudel?? Warn, Come UP, T-Max, millist neist eelistada? miinused ja plussid?
Iga päev autot mutta uputama ei hakka, rohkem pühapäeviti metsavahel sõitmas käia, seega hirmkallit varianti ka ei oleks vaja.

Hetkel siin foorumis pakkuda sellised:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=861 ... ight=vints
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=827 ... ight=vints
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=823 ... ight=vints

Mis neil vahet, mida jälgida?

Mida näitab neil vintsidel tõmbejõud a la 4300kg, kas see tähendab seda, kui rasket asja ta nt vertikaalis maast üles suudaks sikutada? horisontaalis asfaldti peal suudaks nii rasket asja 2 meest ka liigutada :)

Vabandan, kui sama teema juba kusagil siin foorumis üleval on, lihtsalt hetkel ei leidnud ja päevläbi tuhnimiseks pole lihtsalt aega.

Terv,
Jann
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Pea egu kõik vastused isnu küsimusteke on siin
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=8935
ära toodud.

Kui on rohkem raha, siis Warn. Kui vähem raha, siis Come-Up.
Kui üldse pole, siis väldi saatsta ostmist (nimetu hiina vints).
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

oda oda ländi.

ComeUP on ennd korduval tõestanud, kui väga hea vints ja seda nii hinnalt kui ka võimekuselt.

Ntx meie team tungivalt mõtles DV9K soetamise peale, kuid õnneks oli meil veel W8000 -le varuosasid võtta.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

K.Kotkas kirjutas:oda oda ländi.

ComeUP on ennd korduval tõestanud, kui väga hea vints ja seda nii hinnalt kui ka võimekuselt.

Ntx meie team tungivalt mõtles DV9K soetamise peale, kuid õnneks oli meil veel W8000 -le varuosasid võtta.
Ma ei vaidlusta absoluutselt Come-Up'i headust (ja ega ma endale halba asja ostakski). Seega minu esimene valik oleks hinna/kvaliteedi suhtelt kindlasti Come-Up.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Landy kirjutas:
K.Kotkas kirjutas:oda oda ländi.
ComeUP on ennd korduval tõestanud, kui väga hea vints ja seda nii hinnalt kui ka võimekuselt. Ntx meie team tungivalt mõtles DV9K soetamise peale, kuid õnneks oli meil veel W8000 -le varuosasid võtta.
Ma ei vaidlusta absoluutselt Come-Up'i headust (ja ega ma endale halba asja ostakski). Seega minu esimene valik oleks hinna/kvaliteedi suhtelt kindlasti Come-Up.
aga mis värk comeupil selle freespooliga on? paljud kurdavad et väga raske on pooli liigutada... on see halva hoolduse teema või come-up ongi ainult väga suurtele poistele?

PS! endal länkarile kah tagavints varsti aktuaalne... :roll:
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

rommi kirjutas:aga mis värk comeupil selle freespooliga on? paljud kurdavad et väga raske on pooli liigutada... on see halva hoolduse teema või come-up ongi ainult väga suurtele poistele?

PS! endal länkarile kah tagavints varsti aktuaalne... :roll:
Algul on tõesti paljud neist raske liikumisega aga peale määrde vahetust olen kõik oma Come Upid kergelt liikuma saanud.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kasutaja avatar
sass
Fitting 38"

Postitus Postitas sass »

Tom ,nii infoks et mis määret muidu kasutad.

Vabandan et OT.
Sander"sass"Pärn,team mudapart,piloot,eesti karikasari 2007 VI koht(TR1).
Kasutaja avatar
Shrek4x4
Vintsmännide AÜ
Kontakt:

Postitus Postitas Shrek4x4 »

Shreki team kasutab määrdena MOBILGREASE XHP 222.
Oleks pakkuda ka üks vints ComeUp 9.5i hinnaks 10000.- sõitnud kaks võistlust.
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Veidi OT , aga siiski :Tavaline tahke määre seal reduktoris teeb frespooli raskeks .Esimese hooldusega visati see välja , ning nüüd libestab Matkajate tiimi vintsi Würthi kõrgsurvemääre HS 5000 ja planetaaride vahele tõmmatud sama määret nagu hooldusvideos soovitati .
Oma masina vintsil oli alguses sama asi , et kahe käega rebi trossi .Aga kui määre vedelama vastu vahetatud jookseb palju kergemalt välja .

To Jann : Come up 9000 või 9.5i on villisele väga bro-d .

Andres
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Jann
Rookie

Postitus Postitas Jann »

Tänan igati abistavate vastuste ja nõu eest.
Tegin siiski ka ise veidi uurimust netis, tootjate kodulehtedel ja ka siin foorumiteemades. Nagu aru sain, Warn ja Mile Marker on USA toode (või siis vähemalt USA sõidukitele/turule suunatud), Come UP Taiwani toode (teagi mis sellest arvata) ja T-Max Hiinakas.

Come UP eelised:
hinna/kvaliteedi suhe
väga levinud (varuosade saadavus, remont/hooldus/probleemid - olemas hea know how)
koormuseta kiire (9000 - 13mpm, 9.5 19mpm)
Miinused:
mõned korrad esinenud põhjuseta katkenud trossid?
raske freespool (aitab vedelam määre).

Warn on kaks korda kallim,
Mile Marker vähe levinud (hooldus ja remont raskem, ilmselt ka kallim),
T-Max odav, kuid kvaliteet ja hooldus - ?

Sain ma asjadest õieti aru?

Peamiselt targemate soovituste ja kogemuste põhjal vaatangi nüüd just sedasama Come UP DV-9000 ja DS-9.5 vintse, niiet, olemas OSTUSOOV!
On kellelgi pakkuda, kus müüakse? Top Partsis olid saadaval hetkel ainult "i" variandid, kas on veel variante peale Roosna-alliku OÜ MAASTURID?

Seda koledat integreeritud solenoidi ei tahaks, see võiks kusagile kapoti alla kõrgemale kolida, seega "i" variandid ei ole eelistatud.
Viimati muutis Jann, N Nov 28, 2013 11:57 am, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Shrek4x4
Vintsmännide AÜ
Kontakt:

Postitus Postitas Shrek4x4 »

Peamiselt targemate soovituste ja kogemuste põhjal vaatangi nüüd just sedasama Come UP DV-9000 ja DS-9.5 vintse, niiet, olemas OSTUSOOV!
On kellelgi pakkuda, kus müüakse? Top Partsis olid saadaval hetkel ainult "i" variandid, kas on veel variante peale Roosna-alliku OÜ MAASTURID?

Seda koledat integreeritud solenoidi ei tahaks, see võiks kusagile kapoti alla kõrgemale kolida, seega "i" variandid ei ole eelistatud.

tel. 545 33 444[/quote]

"i" variantidel käivad solenoidid kruvidega pealt ära ja ongi tavaline DV-9000 või DS-9.5.
Pakkuda oleks DS-9.5i mis on tehtud DS-9.5-eks,sõitnud kaks sõitu,tross ning solenoidid kasutamatta ja seega uued.Asukoht Tallinn.Hind 10000.-
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Jann
Rookie

Postitus Postitas Jann »

Vints nüüdseks ostetud - ComeUp DV9000
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”