K: vints, põrkeraud ja snorkel samuraile

Moderaatorid: Stupiduser, Moderators

Vasta
uunp
Mudder

K: vints, põrkeraud ja snorkel samuraile

Postitus Postitas uunp »

Tere.
tekkis selline küsimus, et kuna läheb varsti vintsi paigaldamiseks ja tahaks ka kängururauda panna, siis äkki on kellegil häid ideid kuidas neid panna ja kas võib üldse panna, et äkki politseionud hakkavad õiendama? :tooth:
mul on autol mingisugused torud pamperi eest väljas mis on otse raami küljes. ise mõtlesin sinna külge panna kängururaua ning vints kängururaua taha. need torud peaksid minu arust pidama. :roll:

samuti on snorkli paigaldus ees, selle mõtlesin teha pm. tavalisest äravoolu torust.. :thumb:
kuna õhufiltri peaks vist ka kusagile panema, siis mismoodi te olete teinud?
ise jällegi vaimusilmas nägin ette, et õhufilter jääb sinna samasse kohta, kus originaalis, kuid miskitmoodi asi lihtsalt veekindlaks ja õhuvõtt snorklina kõrgemale.
Viimati muutis uunp, T Dets 25, 2007 11:56 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

Kõigepealt rehvid,siis vedrud kikki ja alles siis raud ja vints mis tulevad koos paigaldada.Tule ja vaata ennem kui midagi ostma hakkad.Rehvi mõõdu ma ütlesin sulle,vedrud saad ka uued,aga ilma pealeheta kõik neli kui tahad,vintsi ära omapead ostma mine ja raua saab ka ette aretada.
http://www.olympiccar.com
http://www.pulmasoidud.eu
TR1 Team Tango, piloot. TR1 2007 III koht, Balti Karikas 2007 III koht.
Tel: 56 200 666
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Peebu jutt on tuline tõsi. Snorklini on sul veel pikk maa... ehk see on küll viimane asi mis seal auto juures kipitab. Ja rehvid saad minu käest.
Madis
5115033
TR3 BHC
Madis 5115033
uunp
Mudder

Postitus Postitas uunp »

tango
PostitusPostitatud: Teis Dets 11, 2007 9:04 am Teema:
Kõigepealt rehvid,siis vedrud kikki ja alles siis raud ja vints mis tulevad koos paigaldada.Tule ja vaata ennem kui midagi ostma hakkad.Rehvi mõõdu ma ütlesin sulle,vedrud saad ka uued,aga ilma pealeheta kõik neli kui tahad,vintsi ära omapead ostma mine ja raua saab ka ette aretada.
Vedrud kikki ehk?
kui sul pealehte ei ole, siis kust seda hankida?
kas tõstet ei olegi pm. vaja?

rehvid minu mäletamist mööda siis 30"
peep ma vaatasin, et sul hoovis rohelisel samurail ka all insa turbo saharad.
kas need on sul vajaminevad? :roll:

esialgu mul nigunii ei ole korraliku vintsi jaoks raha, ja tuleb händimänni omaga leppida... :oops:

kuna ma uustulnuk "metsanduses" siis igasugune veeloik tundub alguses sügav. ma ei teagi, kui sügavale võib minna ilma snorklita?
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Händimehe võid kohe koju jätta.Parem võta paar sõpra kaasa kes auto teise koha peale tõstavad.Üks põhitõdedest on see,et üksi metsa asju avastama ei minda.Nii,et kui sõber kaasas saab ta su välja tõmmata.
Ennem kui tundmatus kohas vette sõidad tuleb kontrollida loigu sügavust ja põhja olemas olu.Selleks sõbib suvaline ritv võsast.

Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
uunp
Mudder

Postitus Postitas uunp »

üksi pole siiamaani metsas käinudki:)

tänud peebule, kes andis hüva nõu! :cheers
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Veiko kirjutas:Händimehe võid kohe koju jätta.Parem võta paar sõpra kaasa kes auto teise koha peale tõstavad.Üks põhitõdedest on see,et üksi metsa asju avastama ei minda.Nii,et kui sõber kaasas saab ta su välja tõmmata.
Händimaänni pole mõtet raha matta, parem osta korralik Hi-Lift latttungrud ja elu ning masin lähevda edasi. :wink:
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “Suzuki / Geo”