Trass peaks kõigi eelduste kohaselt lõppema polügonil...
Kas keegi ühineb Virumaal
Moderaator: Moderators
Mõtlesime metsakaruga kasutada radu, kus 35" rehviga oli täitsa lõbus, sellest ka see 2 tundi... Samas võib sellest kahest tunnist saada 5 tundi või pool tundi, oleneb asjaoludest. Seepärast ka see helistamise palve
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Ega see tegelikult nii hull ole, Kaits ja Loom on samasuguse "linnamasinaga"zum kirjutas:![]()
Et stock Chero 235/75 15" AT rehviga on nagu garanteeritult köie kandidaat?
Kas polügoon tähendab Pala risti?
zum
Polügon tähendab kitsalt võttes Pala risti jah
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
Urr! Olin ühinemas... OLIN! Jõudsin Jootmele, jäin seisma ja vaatan, et miskit auru tuleb kapoti alt... Avasin selle luugi ja.... Ei hakka siin foorumis ropendamazum kirjutas:Käidud.![]()
Linnamaasturite vähesuse tõttu (loe: 1 Chero oli. Mina)
Jään pilte ootama.
Et siis kandke Kuzmitz koos Salvokaga mõneks ajaks maha... No kuda saab üks auto niimoodi näkku panna?!? PIIKS!
NB. Müüa Nissan Patrol. Õudne ront on. Mul on tast kõrini.
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
Huhh! hommiku kohv on joodud polegi kõige hullem olemine. Eilne saun läks veits pikaks või oli see väsimus mis põntsu pani(ikkagi 7 magamata ööd 69 nahka).Masin pidas testile üllatavalt hästi vastu(v.a. käigukasti ja vahekasti 4 poldi purunemine, õnneks Oliveri garaaźi läheduses ja tänud Oliverile kes varmalt leidis oma tagavara kardaani poldid) ja sõit jätkus.Väikseid viperusi juhtus teistelgi, Metsakaru sõitis enamuse trassist ilma pidurideta(ma arvan ,et ketaspidurid mõtlesid välja offroaderid).Suured tänud ,et merelast otsasõidu vääriliseks ei pidanud ja laseb mul veel edaspidigi mudaravil käija.Oliver jõudis ka esiratta kahe poldiga koju, nii et kõik läks hästi.Rada oli testi jaoks päris hea.
NB! Oliver ja Metsakaru järgminese korra õlled on minu poolt .
NB! Oliver ja Metsakaru järgminese korra õlled on minu poolt .
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
tel :56 608 910
http://fotoalbum.ee/photos/boob/sets/291559
Mõned pildid siis ka. Juttu ei hakka puhuma, eespool on kõik juba öeldud
Mõned pildid siis ka. Juttu ei hakka puhuma, eespool on kõik juba öeldud
Lisan omapoolt ka siis mõned fotod mis sai tehtus selles põnevast üritusest 
http://www.foto24.ee/album/29232
http://www.foto24.ee/album/29232
Tripper on eelmise kuu lõpust uutel jahimaadelhelx kirjutas:Jään põnevusega ootama järgmist sellelaatset üritust. Tänud Oliverile kes oli meile emakeses looduses teejuhiks. ( BOOB, jäi küsimata sinukäest et kus küll kadus sinu OffRoad CAR ? )
-
Kaits
- Off Roader Wannabe
vaatan siin hoolikalt pilte ja tervitan leivaisa, kes on mind sundinud enese heaks tööd tegema ja ei lasknud koos nende hulludega metsa
Ei tea, kus mina oma pilusilmaga(rexton) oleksin pidanud sõitma
ega siis kõike ei pea ka sõnasõnalt võtma, kui purskasin välja sõnad, et eikarda enam vett
Boob, mis nüüd, kas 3000 läks hingusele, või tõi topelt tagasi
Millal järgmine minek on, andke teada ja ma tuleks kohale
Ei tea, kus mina oma pilusilmaga(rexton) oleksin pidanud sõitma
ega siis kõike ei pea ka sõnasõnalt võtma, kui purskasin välja sõnad, et eikarda enam vett
Boob, mis nüüd, kas 3000 läks hingusele, või tõi topelt tagasi
Millal järgmine minek on, andke teada ja ma tuleks kohale