Maanteel sõites jooksis parem poolne tagaratta laager kokku.
Küsimus siis selline. Mis süsteemil tagaratta laagrit saavad määret. Kas sillaõli määrib neid laagreid või kuidas on seal määrimis süsteem?
Moderaatorid: jr, Moderators
Datsun kirjutas:Mis mark sillaga tegu on ja aasta? Mul on 84a sild ja H223B ja sellel on enne rattalaagrit kummist tihend ja rattalaager on seega määritav ainult määrdega ja võib öelda, et mittemääritav.

Kuidas treilavedu teeb ta vigaseks ja õigemini milleDatsun kirjutas:äkki on sul laagri semmer puru ja sealt jalgalasnud. vaheta see suur sild tagasi, sest see väike ei kesta treilavedu tegi ta vigaseks ja mudas läks viimane ots ära aga kuna Patrull on nii hea pill siis koju veab alati:P
C200 on tagasilla jaoks nõrk. Koormuse all laguneb igast otsast, olen nii katkiseid poolasse, satelliite kui ka taldrikuid-käbisid näinud. H233 on pommikindel, oma kümneaastase patroli jupimüüja staazi juures olen ühtainukest katkist poolassi näinud, seegi purunes sellepärast, et mingil teadmata põhjusel üritati laagri mutrit kinni keevitadaKondimurdja kirjutas:Vahepeale kõrvaline küsimus.....
Kuidas treilavedu teeb ta vigaseks ja õigemini mille