Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Kus kandis sõit oleks ,Ivan pakub 25km rada harjumaal.Mul oleks ka vajadus tee pealt minema saada.Kui kuskil L-Virumaal siis oleks käsi kui mõned masinad veel tuleks (eks seltsis on segasem)
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
Soov oleks ikka L-Virumaalt alustada ja ka seal lõpetada, vahepealset teekonda ei tea veel keegi
boob, kas sul mingid mõtted juba tulevad ja kas suudame ka suuremalt midagi ette võtta.
ajaks kokku mingi 5-10 sõltlast, siis ühel masinal ei oleks raske mind vedada
Kaits kirjutas:Soov oleks ikka L-Virumaalt alustada ja ka seal lõpetada, vahepealset teekonda ei tea veel keegi
boob, kas sul mingid mõtted juba tulevad ja kas suudame ka suuremalt midagi ette võtta.
Ma nagu selle peale pead murrangi, et kuhupoole sind selle pooleldi töötava esisillaga viia, nii et sina ei peaks kogu aeg köiega sabas olema ja karmimad mehed saaksid ka sõita
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kaits kirjutas:Soov oleks ikka L-Virumaalt alustada ja ka seal lõpetada, vahepealset teekonda ei tea veel keegi
Ma nagu selle peale pead murrangi, et kuhupoole sind selle pooleldi töötava esisillaga viia, nii et sina ei peaks kogu aeg köiega sabas olema ja karmimad mehed saaksid ka sõita
Ei ole mul enam esisillaga probleeme, need said kõik lahendatud ja nüüdseks toimib nägu kella värk.
Vett ma loomulikult ikka kardan, sellest haigusest vist ei pääse.
Anna oma loomingule aga valu ja põnevust teistele.
Metsa lähed sa ja metsa lähen ma ,metsa läheb mitu offroaderit korraga. Ma võiks GPS-si ja läpaka ühes haarata ja saaks teel olles miskit improviseerida(kusgile aegviidu polugoni kanti läbi metsa ) ja kohtuda võiks Loobu Tapa mnt 6-ndal kilomeetril sealt keerab ka tee Vohnja ja Kadrina peale.Mõte selline Siis ei ole vajadust Harjumaale kolistada.
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
pole hullu, ta ju esimene ja kui olukord väga hulluks läheb, las vaatab ise kuidas hakkama saab.
ja nüüd veel selline teade, vist ei karda ma enam vett, õhuvõtt on paigutatudtunduvalt kõrgemale, kui originaalis.
ippe kirjutas:Laske jah boobil rada teha,sinna te kõik jääte
Nii see asi on jah... Ühel sõidul oleksime pea-aegu jäänudki. Boob, va reo, jäi kõige kitsamas kohas kinni, teine auto ei saanud tehniliste iseärasuste tõttu tagurpidi Boobi välja tõmmata ja nii me seal istusime ja murdsime pead