Väike küsimus lsd kohta
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
See tähendab, et lock-rightiga siis kurvilisel teel cruisi kasutada ei saa (siis kogu aeg ühtlan evedu peal ju)?
Ja kuidas lahutada sidurit automaatkastiga?
Siit tuleb nagu välja, et kui tahad auto igapäevakõlbulikkust säilitada, tuleks ikkagi panna lüliatatav lukk?
Ja kuidas lahutada sidurit automaatkastiga?
Siit tuleb nagu välja, et kui tahad auto igapäevakõlbulikkust säilitada, tuleks ikkagi panna lüliatatav lukk?
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Alati on lülitatav lukk (ARB) parem kui muud.Lülitatavaga ju tava asendis töötab differ tavalise lahtise difrina.Tegelikult on see locright põhimõtteliselt sama mis keevis lukk,lihtsalt ei riku difri sisu ära ehk saab hiljem taastada kui isu on.
Sander"sass"Pärn,team mudapart,piloot,eesti karikasari 2007 VI koht(TR1).
-
aadu
- Fitting 44"
- Kontakt:
Teoorias võib-olla ei saa aga mina pole vahet märganud. Olgu tee sirge või kurviline. Slaalomit pole proovinud. Maanteel hoiab igaüks niigi ühtlast vedu peal, cruis ei ole selles suhtes erandlik.reimo kirjutas:See tähendab, et lock-rightiga siis kurvilisel teel cruisi kasutada ei saa (siis kogu aeg ühtlan evedu peal ju)?
Ja kuidas lahutada sidurit automaatkastiga?![]()
Automaatkastiga tuleb ilmselt gaasipedaali mõistlikult kasutada- isiklikud kogemused puuduvad.
Lock right-il on siiski üks eelis- pole vaja midagi sisse lülitada, litsud pedaali põrandasse ja lukk on peal
Teine eelis on hind, mis on kordades odavam kui lülitataval.
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ei taha uut teemat teha. Küsin: Teab keegi ütelda kellel ja kui palju Cherokee 91 Dana35-le Lock-Right maksab siinmail.
Loll nagu ma olen selle koha pealt. Kas tagumist LSD-d saab ette tõsta?
Loll nagu ma olen selle koha pealt. Kas tagumist LSD-d saab ette tõsta?
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Ees peaks ikka vist lülitatav asi olema (ilma rummulukkudeta nagu meie autod on), ka LSD teeb vist manööverdamise üsna vaevaliseks.urmas kirjutas:Kas tagumist LSD-d saab ette tõsta?
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Vist oli 7000.-Võin eksida,on lubatud.
Ette silda LSD-d tõsta ei saa,kuna diferensiaalide korpused on erinevad.Tagumine ei mahu esisilda ära.Esisilla diferensiaali korpuses puuduvad pesad ketaste jaoks.Neid ei saa ka teha,pole ruumi.
Soovitan soojalt ARB toodangut,suudad poolteljeristide kulu natukenegi kontrolli all hoida.
Urmas
Ette silda LSD-d tõsta ei saa,kuna diferensiaalide korpused on erinevad.Tagumine ei mahu esisilda ära.Esisilla diferensiaali korpuses puuduvad pesad ketaste jaoks.Neid ei saa ka teha,pole ruumi.
Soovitan soojalt ARB toodangut,suudad poolteljeristide kulu natukenegi kontrolli all hoida.
Urmas
Tööle seltsimehed,igatahes!
Automaadiga lasid lihtsalt gaasi vähe maha ja lasi lukust lahti küll. Uuem LockRight ka ei klõgise talle omaselt kurvis, seega pole hullu. Vahest paar paugatust teeb, aga ongi hea tee ääres rahvast ehamatadaerik kirjutas:Mina täheldasin ka, et sõites linnas, oleks parem sidur kurvis alla vajutada. Sai ka ilma aga sidurdades ei kostnud spetiifilist lock righti laginat.
+372 5028488