Gaz 69, UAZ 469 või Gaz 66 või ZIL. Ühine nimetaja kogu Vene maasturliikurite kohta. Olgu ta siis veok või sõiduk. Lubatud ka roomiksõidukid ja sõjaväetehnika.
probleem selline et salong ei taha 469`al kuidagi soojaks minna, salongi soojusega polegi tegelikult nii suurt probleemi aga udused aknad talvel või vihmase ilmaga ajavad jube närvi ise mõtlesin mingi teise auto soojasüsteemi peale panna aga milline oleks kõige sobivam või on mingeid muid soovitusi
ei tea soovitada. nendin ainult, et minul uduse akna probleemi ei ole. käsi l2heb ukse ja katuse vahelt vabalt l2bi, ma ei n2e soojustusel suurt m6tet ;)
Oli sama probleem ja lahendasin selle väikese ventilaatoriga (tiivikuga) kahe akna vahel nii, et saab seda pöörata nii juhi- kui ka kõrvalistuja aknale. Töötab täitsa normaalselt.
windchaser kirjutas:probleem selline et salong ei taha 469`al kuidagi soojaks minna, salongi soojusega polegi tegelikult nii suurt probleemi aga udused aknad talvel või vihmase ilmaga ajavad jube närvi ise mõtlesin mingi teise auto soojasüsteemi peale panna aga milline oleks kõige sobivam või on mingeid muid soovitusi
Vaheta ventika mootor ära, see liialt lahja originaalis. Pane külge Moskvitš 2141 oma, sellel tulevad küll mootoril võllid mõlemast otsast välja aga see ei sega ja kui häirib võib võlli otsa ühelt poolt maha lõigata. Aga see eest on mootor suht odav ja hea võimsusega, hakkab puhuma kaks kolm korda kõvemini.
autod UAZ-469 (sõjaväe reduktorsildadega) ja UAZ-469B (kolhoosnik)
windchaser kirjutas:probleem selline et salong ei taha 469`al kuidagi soojaks minna, salongi soojusega polegi tegelikult nii suurt probleemi aga udused aknad talvel või vihmase ilmaga ajavad jube närvi ise mõtlesin mingi teise auto soojasüsteemi peale panna aga milline oleks kõige sobivam või on mingeid muid soovitusi
Kunagi väga ammu (siis kui rohi oli rohelisem ...) aretasime uzikule uue zil-i soojenduse peale. Vat siis oli putka tõesti soe, -30 võisid vabalt t-särgi väel olla. Muidugi ega see aretus ka lihtne olnud. Kuna Zil-i soojendus on üsna kobakas, siis paigutasime ta kõrval istuja poole armatuuri alla. Peale seda ei saanud enam kaasreisijad oma koibi eriti sirutada, aga tühja sellest, vähemalt oli soe.
Nii et, ragista oma ajusi. Jõudu!
Kas keegi Uaz 3303 (kastikale) mingit asjalikumat soojendus süsteemi on paigaldanud või modifitseerinud originaali. Praeguste ilmadega on juba päris külm sõita.
Hetkel käsil Uaz 469le audi 80 84a salongi soojendus ahju külge pookimine. Väikese mudimisega mahub ära armatuuri alla keskele. Kui huvi võin üritada lähipäevil mõned pildid teha
Teostan Audi remondi, hooldus, elektri ja diagnostika töid...FORSS ja IDEEAUTO 5115122
Kas keegi Uaz 3303 (kastikale) mingit asjalikumat soojendus süsteemi on paigaldanud või modifitseerinud originaali. Praeguste ilmadega on juba päris külm sõita.
No ma ei tea. Olen oma kastikaga ka -20 ja üle juures sõitnud. Ja ega ta nii külm ka pole kui kabiin ikka tuult peab. Seal ju lisaküttena ka kapott kabiinis. Kui sel katet peal poleks saaks munegi praadida. Muidugi tuleks välja vahetada orig.5w soojendusmootor 10w vastu. Ja ninale võid ju katte ka panna. Ja kui siis ikka vähe mahub ju kangide vahele ilusasti mõni lisasoojendus radikas. Mina iganes sellest loobusin, kuigi radikaski olemas.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Mina sulgesin kapoti ja esiklaasivahel oleva õhuvõtuava silikooniga,kapoti all tegin ava otse mootoriruumist radika juurde.Aknad udused ainult siis kui korralikust lombist mõnuga läbi sõita.Vihmaga klaas enam uduseks ei lähe.
Muska71 kirjutas:Mina sulgesin kapoti ja esiklaasivahel oleva õhuvõtuava silikooniga,kapoti all tegin ava otse mootoriruumist radika juurde.Aknad udused ainult siis kui korralikust lombist mõnuga läbi sõita.Vihmaga klaas enam uduseks ei lähe.
Küsijal on 3303 ehk kastikas. Seega pole tal kapottigi eespool esiklaasi.
See 10w mootor on Uaz enda oma aga enamik poes müüdavaid on 5 w. Mina käisin kõik Tallinna poed läbi ja ühe ikka leidsin. Ja bussil olen näinud ka sellist varianti kus mootori katte alt otse sooja tuppa imetakse. Ise seda vist ei teeks püsivalt, tea mis gaase sealt sisse imeb. Aga metsas seistes olen küll katet irvakil hoidnud, et alguses kabiini rutem soojaks saada.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.