Kodanik kalle mõtisklusi ASM i teemadel teiste abiga
Moderaator: Moderators
Pealtvaataja pilguga (pilguta)
Oli plaan ka ise võistlust vaatama minna, aga võistlus sai enne läbi, kui kohale sõitma hakkasin. Ära pettis mind ka juhend, mille järgi tundus, et võistlus käib (peale proloogi) kuni 24 tundi. Seepärast küsimus: kas see on selliste võistluste juures taotluslik, et võisteldakse öösel pimedas ilma pealtvaatajateta, ainult ala fanaatikute juuresolekul. Heade mõtete foorumis on juttu olnud, et ka sponsorid ei ole asjast huvitatud, kui pealtvaatajaid pole. Ise arvan, et kui isegi oma ala fanaatikust fotograaf Pille õigeks ajaks kohale ei jõudnud, et ka paremaid meeskondi pildistada, on midagi viltu. Midagi võiks ikka pealtvaatajate jaoks päevasel ajal olla, mil fotoaparaate saaks klõbistada ja kaameraid kerida. Kui aga ongi nii mõeldud, et pealtvaatajaid segamas (n.ö.vintside, trosside ja masinate vahel töllerdamas) ei oleks, siis sorry. Hea muidugi, et võistlusmasinate liikumist internetis jälgida sai, jäi 500 km tühisõitu tegemata.
Re: Pealtvaataja pilguga (pilguta)
Kuule, las mehed võistlevad. See sinu viga, et sa pealtvaatajana kohal polnud.kalle434 kirjutas:Oli plaan ka ise võistlust vaatama minna, aga võistlus sai enne läbi, kui kohale sõitma hakkasin. Ära pettis mind ka juhend, mille järgi tundus, et võistlus käib (peale proloogi) kuni 24 tundi. Seepärast küsimus: kas see on selliste võistluste juures taotluslik, et võisteldakse öösel pimedas ilma pealtvaatajateta, ainult ala fanaatikute juuresolekul. Heade mõtete foorumis on juttu olnud, et ka sponsorid ei ole asjast huvitatud, kui pealtvaatajaid pole. Ise arvan, et kui isegi oma ala fanaatikust fotograaf Pille õigeks ajaks kohale ei jõudnud, et ka paremaid meeskondi pildistada, on midagi viltu. Midagi võiks ikka pealtvaatajate jaoks päevasel ajal olla, mil fotoaparaate saaks klõbistada ja kaameraid kerida. Kui aga ongi nii mõeldud, et pealtvaatajaid segamas (n.ö.vintside, trosside ja masinate vahel töllerdamas) ei oleks, siis sorry. Hea muidugi, et võistlusmasinate liikumist internetis jälgida sai, jäi 500 km tühisõitu tegemata.
+372 5028488
Loomulikult minu viga, aga korraldaja abiga. Sellise suhtumisega nagu jr-l, ala populaarsus küll ei kasva. Kui seda ei soovitagi, siis asi ok.jr kirjutas:Kuule, las mehed võistlevad. See sinu viga, et sa pealtvaatajana kohal polnud.kalle434 kirjutas:Oli plaan ka ise võistlust vaatama minna, aga võistlus sai enne läbi, kui kohale sõitma hakkasin. Ära pettis mind ka juhend, mille järgi tundus, et võistlus käib (peale proloogi) kuni 24 tundi. Seepärast küsimus: kas see on selliste võistluste juures taotluslik, et võisteldakse öösel pimedas ilma pealtvaatajateta, ainult ala fanaatikute juuresolekul. Heade mõtete foorumis on juttu olnud, et ka sponsorid ei ole asjast huvitatud, kui pealtvaatajaid pole. Ise arvan, et kui isegi oma ala fanaatikust fotograaf Pille õigeks ajaks kohale ei jõudnud, et ka paremaid meeskondi pildistada, on midagi viltu. Midagi võiks ikka pealtvaatajate jaoks päevasel ajal olla, mil fotoaparaate saaks klõbistada ja kaameraid kerida. Kui aga ongi nii mõeldud, et pealtvaatajaid segamas (n.ö.vintside, trosside ja masinate vahel töllerdamas) ei oleks, siis sorry. Hea muidugi, et võistlusmasinate liikumist internetis jälgida sai, jäi 500 km tühisõitu tegemata.
kalle434 kirjutas:Oli plaan ka ise võistlust vaatama minna, aga võistlus sai enne läbi, kui kohale sõitma hakkasin. Ära pettis mind ka juhend, mille järgi tundus, et võistlus käib (peale proloogi) kuni 24 tundi. Seepärast küsimus: kas see on selliste võistluste juures taotluslik, et võisteldakse öösel pimedas ilma pealtvaatajateta, ainult ala fanaatikute juuresolekul. Heade mõtete foorumis on juttu olnud, et ka sponsorid ei ole asjast huvitatud, kui pealtvaatajaid pole. Ise arvan, et kui isegi oma ala fanaatikust fotograaf Pille õigeks ajaks kohale ei jõudnud, et ka paremaid meeskondi pildistada, on midagi viltu. Midagi võiks ikka pealtvaatajate jaoks päevasel ajal olla, mil fotoaparaate saaks klõbistada ja kaameraid kerida. Kui aga ongi nii mõeldud, et pealtvaatajaid segamas (n.ö.vintside, trosside ja masinate vahel töllerdamas) ei oleks, siis sorry. Hea muidugi, et võistlusmasinate liikumist internetis jälgida sai, jäi 500 km tühisõitu tegemata.
Me olime pealtvaatajad

Suured tänud korraldajale, väga sisuka ja mõnusa võistluse eest.
Tore oli võistlustele kaasa elada kui võistlejaid sai jälgida nn. online
KALLELE

1 "Oli plaan ka ise võistlust vaatama minna, aga võistlus sai enne läbi, kui kohale sõitma hakkasin. "

....Tead palju parem on minna võistluste alguseks kohale, siis nad ei saa enne läbi kui sina lõpuks sõitma hakkad. (Proovi järgmine kord teavitada korraldajat et sa ei jõua selleks ajaks kui võistlused algavad - ehk nad suudavad võistluste algusega viivitada.)
2. "Ära pettis mind ka juhend, mille järgi tundus, et võistlus käib (peale proloogi) kuni 24 tundi. "
.... Korraldajad !!!!!

3. "Seepärast küsimus: kas see on selliste võistluste juures taotluslik, et võisteldakse öösel pimedas ilma pealtvaatajateta, ainult ala fanaatikute juuresolekul."
... jah korraldajad andke aru

4. "Heade mõtete foorumis on juttu olnud, et ka sponsorid ei ole asjast huvitatud, kui pealtvaatajaid pole."
... vaata aga vaata mida kirjutavad

5. "Ise arvan, et kui isegi oma ala fanaatikust fotograaf Pille õigeks ajaks kohale ei jõudnud, et ka paremaid meeskondi pildistada, on midagi viltu."
... Pille kus sa siis olid? Mind näiteks huvitab miks sa kohale ei jõudnud ja tundub, et teisi ka. Pille võiks siiski neid paremaid meeskondi natuke pildistada , siis saaks jälle midagi otseks. Korraldajad aidake

6. "Midagi võiks ikka pealtvaatajate jaoks päevasel ajal olla, mil fotoaparaate saaks klõbistada ja kaameraid kerida."
... eile 24. nov liikus päevasel ajal Sirgala karjääris palju maastureid. Ise olin tunnistajaks AGA korraldajad võiksid siiski leida pealtvaatajatele midagi mida ka pildistada saaks. (Mulle meeldib näiteks teha pilte loomadest aga võib ka midagi huvitavamat pakkuda)
7. "Kui aga ongi nii mõeldud, et pealtvaatajaid segamas (n.ö.vintside, trosside ja masinate vahel töllerdamas) ei oleks, siis sorry."
.... noooohhh ... tahate siis sinna pealtvaatajaid või ei ?????

8. "Hea muidugi, et võistlusmasinate liikumist internetis jälgida sai, jäi 500 km tühisõitu tegemata"
.... sul vedas jah. Ma ei teadnudki et seda saab netist jälgida. Kuidas sa üldse teadsid? Mina sõitsin sinna ja mind sunniti seda kõike kohapeal vaatama. Õnneks mul puudus fotokas ja kaamera - ma ei pidanud maastureid pildistama. Pille jõudis ka imelikult hilja - ei tea siiani kus ta kolas. Kuna ma alles praegu teada sain, et oleksin võinud seda võistlust vabalt ka kodu jälgida siis võtan kindlasti korraldajatega ühendust ja lasen vähemalt poole kuludest katta, kuna tegemist on ju nende üritusega.
Päikest

Palju päikest ja muda
Offroadis aastast 2001
Callbox ----> Luige---->Päikesejänkud
Offroadis aastast 2001
Callbox ----> Luige---->Päikesejänkud
Tänud pika ja põhjaliku vastuse eest. Nii palju nüüd ka vaja poleks olnudjänes kirjutas:kalle434 kirjutas:Oli plaan ka ise võistlust vaatama minna, aga võistlus sai enne läbi, kui kohale sõitma hakkasin. Ära pettis mind ka juhend, mille järgi tundus, et võistlus käib (peale proloogi) kuni 24 tundi. Seepärast küsimus: kas see on selliste võistluste juures taotluslik, et võisteldakse öösel pimedas ilma pealtvaatajateta, ainult ala fanaatikute juuresolekul. Heade mõtete foorumis on juttu olnud, et ka sponsorid ei ole asjast huvitatud, kui pealtvaatajaid pole. Ise arvan, et kui isegi oma ala fanaatikust fotograaf Pille õigeks ajaks kohale ei jõudnud, et ka paremaid meeskondi pildistada, on midagi viltu. Midagi võiks ikka pealtvaatajate jaoks päevasel ajal olla, mil fotoaparaate saaks klõbistada ja kaameraid kerida. Kui aga ongi nii mõeldud, et pealtvaatajaid segamas (n.ö.vintside, trosside ja masinate vahel töllerdamas) ei oleks, siis sorry. Hea muidugi, et võistlusmasinate liikumist internetis jälgida sai, jäi 500 km tühisõitu tegemata.
Me olime pealtvaatajad![]()
Suured tänud korraldajale, väga sisuka ja mõnusa võistluse eest.
Tore oli võistlustele kaasa elada kui võistlejaid sai jälgida nn. online
KALLELE![]()
1 "Oli plaan ka ise võistlust vaatama minna, aga võistlus sai enne läbi, kui kohale sõitma hakkasin. "
![]()
....Tead palju parem on minna võistluste alguseks kohale, siis nad ei saa enne läbi kui sina lõpuks sõitma hakkad. (Proovi järgmine kord teavitada korraldajat et sa ei jõua selleks ajaks kui võistlused algavad - ehk nad suudavad võistluste algusega viivitada.)
2. "Ära pettis mind ka juhend, mille järgi tundus, et võistlus käib (peale proloogi) kuni 24 tundi. "
.... Korraldajad !!!!!siin on tegemist juhtumiga kus Teie poolt väljaantud juhend tegeleb inimeste petmisega ... Juhendid peavad olema koostatud nii, et inimestel ei tekiks erinevaid tundeid - mul hakkasid ka tekkima tunded, et tegemist on kassinäitusega aga ma sain neist siiski võitu. Kuna ma olen tegelenud ka varem juhendite lugemisega, siis oli mul naktuke lihtsam.
3. "Seepärast küsimus: kas see on selliste võistluste juures taotluslik, et võisteldakse öösel pimedas ilma pealtvaatajateta, ainult ala fanaatikute juuresolekul."
... jah korraldajad andke arumiks te ei aruta asju pealtvaatajatega enne ürituse korraldamist. Miks on ainult fanaatikud asjast teaddlikud? (vabandan siinkohal korraldajate ees, et kogemata ise kohale sattusin aga ma ei leidnud
kohta kus pealtvaatajad saaksid ennast registreerida)
4. "Heade mõtete foorumis on juttu olnud, et ka sponsorid ei ole asjast huvitatud, kui pealtvaatajaid pole."
... vaata aga vaata mida kirjutavadMnjaaa .... kui korraldajad oskaksid lugeda siis võiksid nad sealt vaadata.
5. "Ise arvan, et kui isegi oma ala fanaatikust fotograaf Pille õigeks ajaks kohale ei jõudnud, et ka paremaid meeskondi pildistada, on midagi viltu."
... Pille kus sa siis olid? Mind näiteks huvitab miks sa kohale ei jõudnud ja tundub, et teisi ka. Pille võiks siiski neid paremaid meeskondi natuke pildistada , siis saaks jälle midagi otseks. Korraldajad aidake![]()
6. "Midagi võiks ikka pealtvaatajate jaoks päevasel ajal olla, mil fotoaparaate saaks klõbistada ja kaameraid kerida."
... eile 24. nov liikus päevasel ajal Sirgala karjääris palju maastureid. Ise olin tunnistajaks AGA korraldajad võiksid siiski leida pealtvaatajatele midagi mida ka pildistada saaks. (Mulle meeldib näiteks teha pilte loomadest aga võib ka midagi huvitavamat pakkuda)
7. "Kui aga ongi nii mõeldud, et pealtvaatajaid segamas (n.ö.vintside, trosside ja masinate vahel töllerdamas) ei oleks, siis sorry."
.... noooohhh ... tahate siis sinna pealtvaatajaid või ei ?????![]()
8. "Hea muidugi, et võistlusmasinate liikumist internetis jälgida sai, jäi 500 km tühisõitu tegemata"
.... sul vedas jah. Ma ei teadnudki et seda saab netist jälgida. Kuidas sa üldse teadsid? Mina sõitsin sinna ja mind sunniti seda kõike kohapeal vaatama. Õnneks mul puudus fotokas ja kaamera - ma ei pidanud maastureid pildistama. Pille jõudis ka imelikult hilja - ei tea siiani kus ta kolas. Kuna ma alles praegu teada sain, et oleksin võinud seda võistlust vabalt ka kodu jälgida siis võtan kindlasti korraldajatega ühendust ja lasen vähemalt poole kuludest katta, kuna tegemist on ju nende üritusega.
Päikest

Magasinjänes kirjutas:Pille kus sa siis olid?

Ja ega ma oma postitusega midagi halba ei mõelnud, lihtsalt ei osanud arvata, et kiiremad juba öösel lõpetavad. Korraldus jättis muidu väga hea mulje; kui käisime võistluskeskusest infot küsimas, siis saime kohe abi ning meid juhatati rajale.
PS! Online-tracking oli samuti väga kiiduväärt idee.
Kuule, elu ongi sitt! Sa siis pole sellest aru saanud veel või?kalle434 kirjutas:Loomulikult minu viga, aga korraldaja abiga. Sellise suhtumisega nagu jr-l, ala populaarsus küll ei kasva. Kui seda ei soovitagi, siis asi ok.jr kirjutas:Kuule, las mehed võistlevad. See sinu viga, et sa pealtvaatajana kohal polnud.kalle434 kirjutas:Oli plaan ka ise võistlust vaatama minna, aga võistlus sai enne läbi, kui kohale sõitma hakkasin. Ära pettis mind ka juhend, mille järgi tundus, et võistlus käib (peale proloogi) kuni 24 tundi. Seepärast küsimus: kas see on selliste võistluste juures taotluslik, et võisteldakse öösel pimedas ilma pealtvaatajateta, ainult ala fanaatikute juuresolekul. Heade mõtete foorumis on juttu olnud, et ka sponsorid ei ole asjast huvitatud, kui pealtvaatajaid pole. Ise arvan, et kui isegi oma ala fanaatikust fotograaf Pille õigeks ajaks kohale ei jõudnud, et ka paremaid meeskondi pildistada, on midagi viltu. Midagi võiks ikka pealtvaatajate jaoks päevasel ajal olla, mil fotoaparaate saaks klõbistada ja kaameraid kerida. Kui aga ongi nii mõeldud, et pealtvaatajaid segamas (n.ö.vintside, trosside ja masinate vahel töllerdamas) ei oleks, siis sorry. Hea muidugi, et võistlusmasinate liikumist internetis jälgida sai, jäi 500 km tühisõitu tegemata.
+372 5028488
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
- Kristallitükk
- Off Roader Wannabe
NO NO kulla JR, elu ei ole sugugi sitt ja pealegi, ei tasu olla nii negatiivne, elu veereb kui hernes kui just hernes usse pole. Tundub, et sulle NYC ei sobi ning tekitab masendust, marss koju tagasi!
Mine garaazi, libista õlut, ja masseeri oma rauda ja tunned kuidas jälle liblikad lendama hakkavad:P
Mine garaazi, libista õlut, ja masseeri oma rauda ja tunned kuidas jälle liblikad lendama hakkavad:P

Get Nitrous and ARB, keep pushing buttons till You make it!
- Kristallitükk
- Off Roader Wannabe
HALOO! Kui ei ole vaatajaid ei ole võistlusi! Siis sõidame kõik oma tagahoovis ja kui nina väljapistame saame sugeda. Võistlused tuleb just enne kõike vaatajatele suunata (promo). JR pani seekord ikka põõsasse
Niikaua kui ainult põõsa taga sõidetakse niikaua ongi selline kuulsus meil, et keerame metsas ainult sitta......

Võistlused tuleb just enne kõike vaatajatele suunata (promo). !!???
Idioodi jutt.
Enamus võistlejaid sõidab oma rahakoti peal ja oma lõbuks (for fun)
Kui hakata tegaema võistluseid enne kõike vaatajatele suunatuna siis jäävad vaatajad varsti ilma võistlejateta. Üritusel kus tuleb enamus ajast passida ja siis pealtavaatajate totakate kommenaaride saatel lolli mängida ei ole tulevikku.
Võistlused tuleb ikka ennekõike võistlejatele teha ja võimalusel on soovitav ka pealtvaatajatele mõelda.
Idioodi jutt.
Kui hakata tegaema võistluseid enne kõike vaatajatele suunatuna siis jäävad vaatajad varsti ilma võistlejateta. Üritusel kus tuleb enamus ajast passida ja siis pealtavaatajate totakate kommenaaride saatel lolli mängida ei ole tulevikku.
Võistlused tuleb ikka ennekõike võistlejatele teha ja võimalusel on soovitav ka pealtvaatajatele mõelda.
Alati saab paremini! TR3 piloot, nii mõnedki võidukad sõidud. tel: 5269391
OK olen nõus! Mängige edasi!hmm kirjutas:Võistlused tuleb just enne kõike vaatajatele suunata (promo). !!???
Idioodi jutt.