Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Otsi jahi ja kalameest poodidest
3 kohta kus tln vaadata
rocca prismas jahimehe pood (Jahipaun ) , mustamä teel Kütiäri ( Volda auto juures) ja siis sõpruse pst. punase 9 kortse maja 1. korrusel SUUUR kalameeste ja lemmiklooma pood.
Kahjuks aadressi ei tea ühelgi neist
Best
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Viimati mainitud lingilt küll otseselt pikki kummisaapaid ei leia, aga poes oli neil küll igasugust träna. Ise olen enamuse riietusest Skyddast ostnud.
maksid ~800.-
mitu kalastus hooaega juba vastu pidanud ja ple midagi hullu juhtunud. Valdavalt muidugi meres käin lanti leotamas. Kui aga mitte sihipäraselt kasutada, siis ei oska kommenteerida.
mina olen oma pükstega rahul.
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Lõunaosariikides selline pood nagu MAGAZIIN. Seal hinnaks 625 krooni ja made in russia. Päris korralikud ja mitmes variandis. Muid tööriideid ja saapaid ka.
tai kirjutas:mina räägin ikka hingavast kraamist, millega 24h+ vees vahelduva eduga solistada ilma, et tagajalad otsast pudiseksid.
pilt räägib enda eest:
see oli hommikul kui juba öö otsa oli sulistatud
Alles eile oli mul sama halb, irw tuttav tunne. sorrY OT.
Aga Jünger, rääkisin sulle ju Telliskivi tänaval asuvast kauplusest Universaal (või midagi sarnast) sealt leiad kindlasti samasugused mis minul kukepeal jalas olid. Hind oli kah sinna alla 1000-
Aga jah , seest nad ei hinga sellega pead arvestama.