mootor soojenemine!

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
leek
Fitting 44"
Kontakt:

mootor soojenemine!

Postitus Postitas leek »

tekkis selline küimus,et kui kiiresti tavaliselt chero mootorid soojenevad-kui hommikul külmast peast startida,et kui pika maa või aja tagant on mootor soe,et võiks salongisoojenduse lülitada sisse!
muidugi 2,5l moto vist peaks kiiremini soojenema???
kuidas on tähelepanekud?
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

4.0 puhub soojemat õhku umbes üks suits (no max 5 minutit) peale käivitamist. Seda siis kohapeal tiksudes kerge miinuskraadiga.
Kas 2.5 läheb kiiremini soojaks, ei tea. Senine kogemus 3.0 Mitsu V6 vs 4.0 Chero R6 küll erilist vahet ei näita :roll:
Sõites soojendamist ei soovita eriti. Niipalju võiks ikka aega varuda, et jahutusvedeliku temp seier juba näitab midagi enne kui liikuma hakkad.
See minu arvamus, palun mitte absoluutse tõe pähe võtta.

Edu,
zum
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

zum kirjutas: Sõites soojendamist ei soovita eriti. Niipalju võiks ikka aega varuda, et jahutusvedeliku temp seier juba näitab midagi enne kui liikuma hakkad.
Sellisel juhul peaks mu läntuga vähemalt 15 min tiksuma enne kui sõitma hakata (ka suvel) :twisted:
Aga muidu - kasutage hoopis ploki- ja salongisoendust talvel, tunduvalt mõnusam on liikuma minna.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

tarmo kirjutas:
zum kirjutas: Sõites soojendamist ei soovita eriti. Niipalju võiks ikka aega varuda, et jahutusvedeliku temp seier juba näitab midagi enne kui liikuma hakkad.
Sellisel juhul peaks mu läntuga vähemalt 15 min tiksuma enne kui sõitma hakata (ka suvel) :twisted:
Aga muidu - kasutage hoopis ploki- ja salongisoendust talvel, tunduvalt mõnusam on liikuma minna.
Aga sellepärast mulle diiselmootorid ei meeldigi... :twisted:
Plokisoojendus muidugi jah kasulik asi.
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Ise ole kuulnud säärast juttu,et kohapeal käimine(mootor külm)ei ole kõige parem variant.Tuleks lasta mingi minut tuksuda ja siis koormusi avaldamata vaikselt liikuma hakata(Tallinnas pole see vist eriti võimalik)Mootror pidavat siis kiiremini soojenema.
Aga eks kellele ema,kellele tütar.Kasutan ise küll plekisoojenduse virbleid(kui vähegi võimalik)
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”