Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
tere Priit kardaani annb kh lappida pea asi et flantsid korras pane lihtsalt uus toru ja vähe treimist ja keevitust ja asi ongi korras olen ise seda kunagi teinud..
Selle kardaani remondiga on nii ,et pole mul ei keevitust ega treipinki (toru võibolla leiaks). Aga vist õnnestub romulast saada, ehk on nädalavahetuseks auto taas ühes tükis. Kui sa Erx plaanid millalgi sõitma minna siis anna aga teada kui võimalik tulla siis olen käsi.
mulle kah vast see pühapäev isegi sobiks... aga kui ma tulen siis ärge mind palun välja naerge... sest et auto on just nii nagu ta on... kirju kutsikas....
Hea sõna ja revolvriga saavutab palju rohkem kui ainult hea sõnaga!!!
Tere minul ei ole kombex kellegi üle naerda iga üx oma vöimete kohaselt üx köigi est köik ühe eest et lähme ja teeme ära veee?kus kokku saame? mis kell? parem varem saax kahh normaalselt esmas p tööle näitax teile kah oma radu teex möne uue kp mis arvate
kokku vöix saada Urge bensukas mingi 10 00
Meil Walteriga on homme lada päev ... vaja kahele mootor peale panna kuid kui kellelgi on pühapäeval kohta perapeal pakkuda siis oleksime ka meie tulijad (seekord kolmekesi ... ja vblla saame piltniku ka kaasa) ... igaljuhul kell 10 urgel meile sobib ja andke teada kui midagi kaasa on vaja võtta.