Pahkla

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
saldion
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas saldion »

katsun iga hinna eest pühapäeval olemas olla...

telefon on:53811692

ise elan muidu oru külje all... ja üks teine niva ekipaaž tuleks kah vististi... samuti ilma vintsita :x

saldion
Hea sõna ja revolvriga saavutab palju rohkem kui ainult hea sõnaga!!!
Kasutaja avatar
saldion
Got ARB and Nitrous?

kurbusega pean tõdema et kahjuks vististi ei jõua... :( olude sunnil jõuan alles pühapäeva pealelõunal koju... :( niiet kui minek just õhtupoolikul ei toimu siis pean ootama järgmist korda...

saldion
Priit82
Fitting 38"

Postitus Postitas Priit82 »

Olen ka arvatavasti tulija, kahjuks puudub vints aga ehk keegi ikka mu auto omale sappa seob.
P.S Võiks siia ka umbkaudse kokkusaamis aja ülesse panna. Minu pakkumine oleks 18.11.2007 kell 11.30-12.00 saada kokku pahkla raketibaasi endise ohvitseride elamu juures(5-e kordne maja).
56228204
erx32
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas erx32 »

Tere see täitsa sobix Priit teex algul raketibaasis väikse tuuri mis ka huvitav on, vöi kohtux Alesti karjääris?mis arvate?
erx32
Off Roader Wannabe

kas teil lällarid ka on?
Priit82
Fitting 38"

Lällareid küsin homme tööjuurest kui antakse siis on need kaasas kui ei anta siis ei ole. Kokkusaamise võiks siiski teha pahklas sest kui hakkame g-trassi kangutama siis läheb päris kaua aega enne kui tõdvale jõuda(kuna mõnel meist pole vintsi,näiteks nagu mul :( ).
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Priit82 kirjutas:Lällareid küsin homme tööjuurest kui antakse siis on need kaasas kui ei anta siis ei ole.
Vajadusel saab abi siit:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=8508
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
erx32
Off Roader Wannabe

Tere mul tavaline cb mis rekkal kasutusel ja palju teist siis tuleb pühapäeval Pahklasse igatahes olen seal 5 k maja ees kl 11.30
ainarv
Rookie

Postitus Postitas ainarv »

tulemas vististi ka mõned atvd sinna kanti samal ajal...
Võistelnud 2004a alates, vahelduva eduga, nüüd Snegurocka.
ATV-ga olen isegi võitnud mõned sõidud :)
http://www.mehaanikud.ee
Boilerite puhastamine, karjäärimasinate hooldus+tööjõu rent masinatele, transportteenus väikeautoga, keevitustööd.
erx32
Off Roader Wannabe

tere jälle

et nüüd siis mudast tagasi ja saunad tehtud ja ölle lahti kus siis pahklasse tulijad olid kes lubasid tulla ? Päev sai päris huvitav olema osalesid mina priit ja mägraonu koos oma söbraga ja hiljem üx vintsiga Cherokee kes meid hullemast päästis suured tänud sulle!!! mägra onu söber lubas ka pildid lisada :thumb:
Kasutaja avatar
saldion
Got ARB and Nitrous?

ootan kannatamatult tagasisidet päeva kohta.... ja kuna mina ei saanud osaleda(nagu ka eelnevalt mainisin) :( siis äkki keegi oleks nii hea inimene annaks mulle raja stardi kordinaadid... :P lähen hiilin ja luusin isekeskis mõnipäev...:P
Kasutaja avatar
Walter
Mudder

Postitus Postitas Walter »

Sain siis ka lõpuks pidid ülesse ja haavad lakutud. Päev oli korda läinud. Nägi kenasid masinaid ja saadud uut infot. Kahju ainult aga samas üllatav et chevil otsustaas kardaan pooleks minna. Aga ega tal kerge seal metsas kivide otsas kohe mitte ei olnud. Pildid siis asuvad siin.! http://www.dropshots.com/Todva1
Priit82
Fitting 38"

Ma ka nüüd kodus auto sõbra juurde ulualla viidud ja homme uut kardaani otsima (kardaan va suslik oli nii tore mees et läks üle suure kivi vintsimise tagajärjel keskelt pooleks ja peale seda viis tee kodupoole meid ainult esisilla abil. Suur suur tänu JEEBI meestele kes meid vintsima ja vedama pidid.
Erx kui järgmine kuu omale abimehe ninale saad siis lähme g-trassi vallutama!!! Nagu ikka.... sina ees ja mina taga :twisted:
Priit82
Fitting 38"

Ja veel: mägraonule ja ta sõbrale peab ka vaaditäie :beer: tegema kui masina liikvele saate siis saame kokku ja teeme peale sõitu mingisuguse istumise kuskil.
Kasutaja avatar
Mägraonu
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Mägraonu »

Ah sa kurivaim ... :D ... selline murjam pole ma juba ammu enam olnud :D :lol: aga lõpp hea kõik hea !!!
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”