reifendirekt.de
Moderaator: Moderators
reifendirekt.de
ei leidnud muud alamkataloogi kus veidi hoiatada (muret kurta).
sai reifendirektist oktoobri lõpul neli rehvi tellitud. siiani kõik siin seda kiitnud ja usaldusväärne näib ta tõesti.
süsteemid näitasid, et rehvid olemas ja kõik klapib. teostasin makse krediitkaardiga ja jäin ootele. sain kirja mis kinnitas, et raha laekunud ja kaup läheb teele. nende lubatud ca 10-ne tööpäeva möödudes polnud rehve kusagil näha aga säilitasin rahu kuna ikka juhtub. 7.ndal oktoobril sain neilt meili, kus kinnitati mu tellimus (veelkord??), öeldi et kaup läks 2. okt teele ja peaks olema 7. okt ukse taga. lisaks oli seal üks murettekitav rida kus seisis, et mainitud lõppsumma võtavad nad mu krediitkaardilt nüüd siis maha. tegin kiire kõne saksamaale kus rahustava häälega ingliskeelne kodanik ütles, et ta küll ei tea kus mu rehvid on aga raha nad mult küll on juba saanud ja rohkem ei tahtvat. viimane väide osutus muidugi valeks veendusin ma paar päeva hiljem kui avastasin, et nad on veelkord sama summa kaardilt maha kraapinud. alarmkiri teele millelel vastati suht kiirelt aga nagu ikka, ei midagi ütlevalt: uurime asja, anname teada. täna siis helistasin uuesti ja see sama ingliskeelne kodanik proovis väita, et esimene ülekanne võis olla nagu broneeringu moodi ja teine oli siis pärisülekanne aga ehk ma lihtsalt ajan segamini (oma arvel toimuvad, suht arvestatavate summade haihtumise?)
kummide kohta teadis ta seekord öelda, et need veerevad hetkel warssavis ja enam ei tohiks kaua minna, paar päeva max.
tänaseks õhtuks on skoor: kaks rehvi käes, kaks kusagil poola metsade vahel. transafirma tõi kaks ära aga ütles, et rohkemast pole ta kuulnud.
eks näis kuhu saaga areneb.
järeldus mis tegin sellest ja soovitus teistele. krediitkaardiga makstes võib tunduda, et rehvid visatakse kulleri autole kiiremini ja saab mugavamalt aga kui arvega maksta siis ei saa nad vähemalt nii alatul moel finantse kinni keerata ilma sinu kontrollita. seda ma eriti ei usu, et nad raha omale jätavad aga aega võib see tagasi saamine võtta kindlasti.
terv.margus
sai reifendirektist oktoobri lõpul neli rehvi tellitud. siiani kõik siin seda kiitnud ja usaldusväärne näib ta tõesti.
süsteemid näitasid, et rehvid olemas ja kõik klapib. teostasin makse krediitkaardiga ja jäin ootele. sain kirja mis kinnitas, et raha laekunud ja kaup läheb teele. nende lubatud ca 10-ne tööpäeva möödudes polnud rehve kusagil näha aga säilitasin rahu kuna ikka juhtub. 7.ndal oktoobril sain neilt meili, kus kinnitati mu tellimus (veelkord??), öeldi et kaup läks 2. okt teele ja peaks olema 7. okt ukse taga. lisaks oli seal üks murettekitav rida kus seisis, et mainitud lõppsumma võtavad nad mu krediitkaardilt nüüd siis maha. tegin kiire kõne saksamaale kus rahustava häälega ingliskeelne kodanik ütles, et ta küll ei tea kus mu rehvid on aga raha nad mult küll on juba saanud ja rohkem ei tahtvat. viimane väide osutus muidugi valeks veendusin ma paar päeva hiljem kui avastasin, et nad on veelkord sama summa kaardilt maha kraapinud. alarmkiri teele millelel vastati suht kiirelt aga nagu ikka, ei midagi ütlevalt: uurime asja, anname teada. täna siis helistasin uuesti ja see sama ingliskeelne kodanik proovis väita, et esimene ülekanne võis olla nagu broneeringu moodi ja teine oli siis pärisülekanne aga ehk ma lihtsalt ajan segamini (oma arvel toimuvad, suht arvestatavate summade haihtumise?)
kummide kohta teadis ta seekord öelda, et need veerevad hetkel warssavis ja enam ei tohiks kaua minna, paar päeva max.
tänaseks õhtuks on skoor: kaks rehvi käes, kaks kusagil poola metsade vahel. transafirma tõi kaks ära aga ütles, et rohkemast pole ta kuulnud.
eks näis kuhu saaga areneb.
järeldus mis tegin sellest ja soovitus teistele. krediitkaardiga makstes võib tunduda, et rehvid visatakse kulleri autole kiiremini ja saab mugavamalt aga kui arvega maksta siis ei saa nad vähemalt nii alatul moel finantse kinni keerata ilma sinu kontrollita. seda ma eriti ei usu, et nad raha omale jätavad aga aega võib see tagasi saamine võtta kindlasti.
terv.margus
Sakslaste kohta ei imestaks, et nad teadmatusest su krediitkaardi kaks korda läbi lõid. Krediitkardi tehingud on kuidagi keerulised tõesti neile. Faks e-maili asemel ning sularaha kaardi asemel (äärmisel juhul pangaülekanne koos tagasi faksitud masekorraldusega, mis on allkirjastatud sinise pastakaga) on ammu teada tuntud tõde, kui tahad Saksaga äri ajada. Vähemalt selline on minu kogemus.
EDIT: Saksamaalt ja Poolast tasub kaupa Eestisse tarida HRX nimelise firmaga. Autod käivad iga päev ja siiani ei ole mul 6 aasta jooksul kordagi midagi pahaks panna. Täna hommikul tellin veo ja homme peale lõunat või õhtul on kohal.
EDIT: Saksamaalt ja Poolast tasub kaupa Eestisse tarida HRX nimelise firmaga. Autod käivad iga päev ja siiani ei ole mul 6 aasta jooksul kordagi midagi pahaks panna. Täna hommikul tellin veo ja homme peale lõunat või õhtul on kohal.
+372 5028488
Neil tundub mingi kamm seal olevat jah. Tea kas tööd palju,olen tänaseks kahel korral tellinud-esimene kord oli kui muinasjut (kiirus märksõnaks) teise korraga saatsid samuti tellimuse -ja laekumise kinnituse (ülekandega) aga rehvide teelepaneku kinnitust ei jõudnud ära oodata ,saatsin ennem järelpärimise (mailiga) kõik oli korras ,lihtsalt aega läks ,lõpuks olid ka rehvid viisakalt kohal. Kokkuvõtteks-aega läks kauem kui esimesel korral ,kuid arusaamatusi ei esinenud, tellin ilmselt vähemalt ühe ringi veel sealt ,eks siis näis 

tead , proovi korraks helistada panka ja küsi neilt ka. mul on olnud üsna mitu korda nii, et olen ostnud midagi krediitkaardiga ja uhkes teadmises, et olen ntx pool limiiti netis ära raisanud ei lase mul kaart enam poes maksta. vaatan netist ja topelt summa broneeritud. millegipärast broneerib ta kaks korda,kuid reaalselt maksmisele kuulub üks summa ja teine broneering tühistatakse.
uuri igaks juhuks ... panga infoliin on 24H lahti
uuri igaks juhuks ... panga infoliin on 24H lahti

"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Oma korduvatest kogemustest võin öelda, et kui bronn peal siis piisab panka helistamisest ja see summa sealt ei lahku.
Prantsusmaal tavaline nähtus kaardiga maksmisel. Tõmbavad kaardi mitu korda läbi ja sellest jama. Nende arvutid on muidugi ka sellised mis meil kehvemal mehel kapsatünnil raskuseks.
Prantsusmaal tavaline nähtus kaardiga maksmisel. Tõmbavad kaardi mitu korda läbi ja sellest jama. Nende arvutid on muidugi ka sellised mis meil kehvemal mehel kapsatünnil raskuseks.
uurin elu esialgu
pangaga suhtlesin juba samal päeval kui ülekanne toimus. kahjuks pold enam peal bronni vaid karvane käsi oli juba teinud oma töö.
eks kui fritsud ise ei taha tagastada raha siis pangaga peaks igal juhul saama ainus häda, et see võib hirmsa aja võtta. varasemast kogemus kus raha tagastati peale kaheksat kuud kempelmist.
eks kui fritsud ise ei taha tagastada raha siis pangaga peaks igal juhul saama ainus häda, et see võib hirmsa aja võtta. varasemast kogemus kus raha tagastati peale kaheksat kuud kempelmist.
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Olen ka sealt rehve tellinud aga rahadega pole jama olnud,transpordiga aga küll.Esimesel korral tulid ka mulle rehvid 3-4päevaga aga hiljem 1,5-2,5 nädalaga.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Eile tellisin ka jooksu talverehve ja maksin pangaülekandega (Delticomil on konto Hansapangas). Täna sain e-maili peale kinnituse et raha on laekunud ja tellimus on lattu edasi saadetud.
Siiamaani ei mingit probleemi. Näeme millal kaup kohale jõuab.
Siiamaani ei mingit probleemi. Näeme millal kaup kohale jõuab.
Vanatehnika fänn. Jeep XJ Cherokee 1988, Peugeot 405 1993.
-
- Off Roader Wannabe
Jaa-jaa, tuttav olukord. Olin suvel samas situatsioonis (summa kaks korda kinni peetud, erinevatel kuupäevadel, müüja ajab bronnijuttu). Selles olukorras on ainult üks õige lahendus - minna kohe panka ja täita kaarditehingu vaidlustamise avaldus. Sellega välistad kahekordse summa ära maksmise ja hilisema tagasi ootamise.marqsII kirjutas:kusjuures, veider oli asja juures ka see, et esimese raha võttis kreditkalt delticom ja teise reifendirect nimeline ettevõte. see tekitas pangal kah küsimusi, et erinevad firmad ju. õnneks summa klappis.
Aga rehvid jõudsid mulle kohale nädalaga ja meilitud tracking numbri abil oli kogu aeg näha, millises punktis nad parasjagu olid.
No nii, tellitud rehvid kohal. Ajalugu siis selline:
E 12.11. -- tellimus sisse, tasutud internetipangas
T 13.11. -- tellimuse ja ülekande kinnitus Delticomilt
K 14.11. -- teade et kaup on teele saadetud
N-R 15.-16.11. -- tracking numbriga ilusti jälgitud, kuskohas kaup on
L 17.11. -- kaup lähimas DPD-depoos
E 19.11. -- kaup toimetatud otse töökotta, kus lasen rehvid vahetada
Kõik toimis hästi, ja kuna maksin pangaülekandega, ei tekkinud mingit probleemi topeltmaksmisega.
E 12.11. -- tellimus sisse, tasutud internetipangas
T 13.11. -- tellimuse ja ülekande kinnitus Delticomilt
K 14.11. -- teade et kaup on teele saadetud
N-R 15.-16.11. -- tracking numbriga ilusti jälgitud, kuskohas kaup on
L 17.11. -- kaup lähimas DPD-depoos
E 19.11. -- kaup toimetatud otse töökotta, kus lasen rehvid vahetada
Kõik toimis hästi, ja kuna maksin pangaülekandega, ei tekkinud mingit probleemi topeltmaksmisega.
Vanatehnika fänn. Jeep XJ Cherokee 1988, Peugeot 405 1993.