Tihendid

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Tihendid

Postitus Postitas isakene »

Viimasel ajal liigub ringi kaht sorti inimesi - ühed ütlevad, et on pidevalt kusagilt ilgelt odavalt saanud 160 seeria Patroli esisilla tihendeid (poolass, rattalaager, käändmikumunakad) ja teist sorti inimesed ei suuda samu asju mingi hinna eest kusagilt leida. Äkki esimesed jagavad siin natuke oma kogemusi, et teisi õnnelikuks teha? 8)
pakane
vanaisa

Postitus Postitas pakane »

mina sain esisilla tihendid Faktost, täitsa lao kaup oli. Sain väikse sooduka ka.
Kui ei saa, siis kuidagi ikka saab!
4x4 TR3 V8 ja Subaru
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

pakane kirjutas:mina sain esisilla tihendid Faktost, täitsa lao kaup oli. Sain väikse sooduka ka.
Mis suurusjärku summa jäi?
pakane
vanaisa

Postitus Postitas pakane »

Aasta alguses ma need ostsin. Kui mu mälu ei peta olid poolassi simmerid 160 eeku paar ning munaka simmer võis olla 400 eeku. Niipalju on meeles, et sulas makstes (käisin veel ekstra sula järgi) sain 7 sotiga hakkama. Helista ja küsi Roometit ning tema juba aitab sind.
Kui ei saa, siis kuidagi ikka saab!
4x4 TR3 V8 ja Subaru
Kasutaja avatar
Laurism
Mudder

Postitus Postitas Laurism »

minu tänane kogemus on selline, et esisillas olevaid tihendeid ei saa mitte kuskilt mujalt, kui ainult Faktost:
munaka simmer 597.- tk
poolassi simmer 340.- tk
kardaani flantsi simmer 143.- tk

kui Soome laos on olemas siis tarne 3 tööpäeva. Aga kuna täna on reede, saan kätte ilmselt alles järgmise nädala lõpus.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”