Mustjõe karjääri / 04.11
Moderaator: Moderators
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Seal vist metsa eriti pole, Sul võib igavaks minnasennaH kirjutas:Ajan oma "läänemere lained" kahh kohale

Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
-
- Mudder
- atdoom
- True Off Roader!
chero ja rehv
Olen sinna minemas ilma vintsita kulunud at rehvide ja "kohendatud" linnacheroga:)koomataja666 kirjutas:Kas päris algaja Chero mees ka oodatud on? Ilma vintsita, aga hea Cooper Discoveri STT rehviga?
Kas sul need uued STT (küljemustriga)? olekski põnev näha.... ihun just ka nendele hammast!
Viimati muutis atdoom, R Nov 02, 2007 2:54 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Kuna pühapäevane üritus võtab väikese laulupeo mõõtmed koos tantsu-tralli ja tagaajamisega ja osaleda ei saa.... siis kas oleks huvilisi laupäeval siiski samuti minna kohta kaema? Kuna mu kaheharuline keel ja nobedad näpud tõid kaela kohustuse kohale adekvaatne hinnang anda ja noorsugu seisab kummikud näpus juba garaazhis, siis laup 9,30 olen Dio bensuka varemetes valmis. Oleks kena kui mõni huviline veel oleks ja eriti kena kui mõni vintsiga huviline oleks
kes siis liiga julgete "võtmiste" tagajärgi aitab leevendada..... 
Priva, meil või tel 55510069 kontaktiks

Priva, meil või tel 55510069 kontaktiks
- sennaH
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Küll ma selle ainsa puu kahh ülesse leianreimo kirjutas:Seal vist metsa eriti pole, Sul võib igavaks minnasennaH kirjutas:Ajan oma "läänemere lained" kahh kohale

"Väike mäkketõusuvõistlus. Eraldi arvestatakse stock ja moditud masinaid.
Võistlus seisneb selles, et igale masinal on TÄPSELT üks katse ettenähtud alas sooritada pikim mäkketõus. Stock masinatele on vbl lihtsam nõlv natuke rohkem hoovõturada."
Stock pinzgauer on tulija, kuid tuleme otse kohale. Tegelikult ei taha originaal klassi, piinlik oleks pähe saada
.Me logistilistel põhjustel tanklasse ei hakka tulema.
Võistlus seisneb selles, et igale masinal on TÄPSELT üks katse ettenähtud alas sooritada pikim mäkketõus. Stock masinatele on vbl lihtsam nõlv natuke rohkem hoovõturada."
Stock pinzgauer on tulija, kuid tuleme otse kohale. Tegelikult ei taha originaal klassi, piinlik oleks pähe saada

- ehitusmasin
- Fitting 38"
- Kontakt: