gas 69 vahekast hakib
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
-
üritaja
- Mudder
- Asukoht: Virumaal, Valaste joa lähedal, Ida tuulega on kose kohinat kuulda !
gas 69 vahekast hakib
Mure siis selline et,panin uasile Fordi mootori koos kastiga ja kasutan siis gas 69 vahekasti,kui kasutan esisilda hakab nagu hakkima ja kangid värisevad,lükan silla välja kaob jama ära.Vahekast on ilusti puksidel aga vahekasti kinnitasin kahelt poolt 100 se karprauaga,kas äkki karpraud ei anna liiga mängima,ma kohe ei tea äkki oskab keegi nõu anda. 
Unistus, LC 70
- erik
- Aktiivne Pikendus
Kuule, äkki sa panid kardaani valesti kokku, e. risti käpad ei ole ühel joonel vaid risti. Kui otsast vaatad siis peaks asi välja nägema nii: I mitte näit X. Kui läks nii, siis hakkab küll igasugu asju juhtuma. 
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Jah ka see võib vibra põhjustada kohe kindlasti. Kas UAZ kardaani nuuti ka valesti kokku annab panna? Ristid peavad nii öelda ühes faasis olema. Lisan pildi. Ülemisel kardaanil on mõlema otsa ristid ilusti faasis. ALumisel kardaanil on aga 90 kraadi ristid faasist väljas ja seega koheselt risti kausside teekond liikumisel erinev ning tulemuseks võib olla kerge vibratsioon. Sama jutt mida Erik juba rääkis...üritaja kirjutas:Aga kas kardaanis võib viga olla,se mul pikkemaks tehtud ja tasakaalusdamata

+372 5028488
-
üritaja
- Mudder
- Asukoht: Virumaal, Valaste joa lähedal, Ida tuulega on kose kohinat kuulda !
No kardaani ma keevitasin õieti kokku,aga mis puutub sellesse et,vahekasti ja kardaani vaheline kardaan peab ühel tasapinnal olema se nagu ei tohiks asiasse puutuda,ajnult taga sillaga sõites on kõik OK,tähendab sain ühe kardaani tundus katsudes rist korras olevat,lõikasin mõõtu ja surasin alla,olin siis nats sõitnud ja katsusin risti tuntsin ristis lõtku äkki tasakaalustamata kardaan pees rist annavadki selle vibra,üldiselt vahetan risti ja ajan kardaani tasakaalu,eks siis paistab kas oli selle viga.
Unistus, LC 70
No oli mulgi sarnane jama, et kui esisilla sisse lülitasin siis nagu jõnksutas (nagu midagi natuke loksus). Mõtlesin minagi, et kardaanis viga, vahetasin kardaani aga ei miskit. Juhtus nii, et esisild lendas laiali (nii, et korpuses auk sees). Esisilla lahti kiskudes selgus selline lugu, et taldrikul oli neli hammast vahelt murdunud ja selle põhjustas teo otsas olev tugilaager, millest olid pooled kuuli eemaldunud. Lase esikardaan lahti ja vaata kas sillas olev veovõll loksub.üritaja kirjutas:No kardaani ma keevitasin õieti kokku,aga mis puutub sellesse et,vahekasti ja kardaani vaheline kardaan peab ühel tasapinnal olema se nagu ei tohiks asiasse puutuda,ajnult taga sillaga sõites on kõik OK,tähendab sain ühe kardaani tundus katsudes rist korras olevat,lõikasin mõõtu ja surasin alla,olin siis nats sõitnud ja katsusin risti tuntsin ristis lõtku äkki tasakaalustamata kardaan pees rist annavadki selle vibra,üldiselt vahetan risti ja ajan kardaani tasakaalu,eks siis paistab kas oli selle viga.
üritaja kirjutas:No peaks olema, kontrollisin ni et,tegin kriipsud ratastele peale,ja siis keerasin jooksid kokku kül.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex