Maastur on küll ette nähtud maastikul sõiduks, kuid mitte kiireks sõiduks asfaldiaukudes. Tom, mida Sinu kataloogid Suusu Maxile pakuvad?
Moderaatorid: Landy, Moderators
Broneeriks esialgu. Ja kõlistaks hommesuzi kirjutas:muideks D-Maxi mehed. Mul jäid enda D-Maxist katuse raamid üle. Täiesti uus kaup, pole kordagi kasutatud. Ostetud inex.ee-st
kood CB552
http://www.inex.ee/popFile.php?id=114 (pdf)
kui kellelgi huvi, siis andke teada. maksid vist 1200.- komplekt, annaks poole odavamalt ära.
ok. kuigi täna ma ilmselt ei liigu, kuna sai eile ilma maskita keevitatud ning tulemus käes. Vast teisipäev on parem.414 AVM kirjutas:Broneeriks esialgu. Ja kõlistaks hommesuzi kirjutas:muideks D-Maxi mehed. Mul jäid enda D-Maxist katuse raamid üle. Täiesti uus kaup, pole kordagi kasutatud. Ostetud inex.ee-st
kood CB552
http://www.inex.ee/popFile.php?id=114 (pdf)
kui kellelgi huvi, siis andke teada. maksid vist 1200.- komplekt, annaks poole odavamalt ära..
Kuna ka endal Motivost ostetud Roadmap - siis huvitab mindki see teema. Pole jõudnud asja juriidiliste nüansside tutvumisega lõpuni - pole väga vaja olnud.111CAT kirjutas:Kes teab, kui peaks Motivost soetatud masinaga midagi juhtuma siis kes garantiiga tegeleb ?
TOPAutost öeldi, et hooldusi nad teevad, aga garantiitöid mitte. Katsun vajaliku tegelase kätte saada ja siis täpsustan teemat.tynis kirjutas:Kas keegi on TOPAutos Isuzu D-Maxiga hoolduses käinud?
Kuidas töö oli?
Pean lähiajal korralisesse hooldusesse minema Renneks mind väga ei ole rõõmustanud, kuid on töö ikkagi ära teinud.
sõudepaadiga mandrile ja siis mööda Suurt Siiditeed kaameliga?tulevad Jaapanist ja kolm kuud
Rääkisin Tallinna TopAutoga ja see telefonivestlus ei jätnud mulle küll muljet, et nad teaks mida nad tegema peavad või mis see maksma läheb.111CAT kirjutas:Mis puutub hooldusse siis vähemalt Tartu Topauto ei tea vanast ega uuest mudelist midagi - ei ole neil hooldegraafikuid ja väitsid et pole tööriistugi hoolduse tegemiseks. Seega tuli minna firmasse kus pikapid on tuttav teema ja tehtud see hooldus saigi.
Ei eeldagi, et autoparanduse mehed juriidikas väga pädevad oleks - kahtlustan siiski, et nad peaksid olema garantiiks kohustatud, aga pean targematega nõu pidama.414 AVM kirjutas:TOPAutost öeldi, et hooldusi nad teevad, aga garantiitöid mitte. Katsun vajaliku tegelase kätte saada ja siis täpsustan teemat.