K:Terrano II Salongifilter????

Moderaatorid: jr, Moderators

petzz
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

K:Terrano II Salongifilter????

Postitus Postitas petzz »

Tere,

Selline küsimus siis, et kas keegi oskab kiirelt ja lihtsalt seletada kust kohast ma võixin leida sellisel masinal salongifiltri?

Kindalaeka tagant? Äkki keegi teab umbkaudset hinda kah siis juba?

terv,

petzz
BMW ja 4x4
Kasutaja avatar
metsakoll
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas metsakoll »

Väga hea et keegi selle teema algatas. Olen ise ka seda otsinud aga pole leidnud. Korra kiskusin sealt klaasipuhastajade alt selle plastiku ära ja sealt alt selle kaane ka, arvasin et seal kuskil aga ei .Kuigi loogiliselt peaks ta seal olema. Ka manuaali(cd-l) uurides ei leidnud joonistel filtrit.Äkki sellel isendil puudub salongi filter(imelik kui see nii oleks).
Kasutaja avatar
Toronto
Mudder

Postitus Postitas Toronto »

MInu teada puudub ka sellel autol salongifilter.
petzz
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Toronto kirjutas:MInu teada puudub ka sellel autol salongifilter.

kahtlane. muidu kui puuduks siis seda osta kah vist ei oleks võimalik. Taketis on saadaval. 165 eeku. Ma ise millegi pärast arvan et see asub kindalaeka taga aga ma lihtsalt ennem kui lammutama hakkaks siis küsiks üle, et äkki keegi teab.

PS: ma arvan seda, et kui filtrit poleks siis oleks salong mingeid lehti ja jama täis kah.
BMW ja 4x4
Kasutaja avatar
Smithers
Mudder

Postitus Postitas Smithers »

Väga hea et keegi selle teema algatas. Olen ise ka seda otsinud aga pole leidnud. Korra kiskusin sealt klaasipuhastajade alt selle plastiku ära ja sealt alt selle kaane ka, arvasin et seal kuskil aga ei .Kuigi loogiliselt peaks ta seal olema. Ka manuaali(cd-l) uurides ei leidnud joonistel filtrit.Äkki sellel isendil puudub salongi filter(imelik kui see nii oleks).
Just seal kaane taga see filter ongi... Koosneb kahest tükist ja puhastatav suruõhuga... Uut ma poest leidnud ei ole. Autoks on Terrano2 kloon Maverick.
petzz
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Smithers kirjutas:
Just seal kaane taga see filter ongi... Koosneb kahest tükist ja puhastatav suruõhuga... Uut ma poest leidnud ei ole. Autoks on Terrano2 kloon Maverick.
Et nagu kindalaeka taga ei olegi? Täna vaatan sinna kindalaeka taha mis seal on.

Mul on kah Maverick
BMW ja 4x4
Kasutaja avatar
wello
Rookie

Postitus Postitas wello »

partatsoki kaane taga

http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_ ... subpage=02

klõps filtri peal ja sealt Mounting instruction
petzz
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

wello kirjutas:partatsoki kaane taga

Suured tänud. nüüd on pilt selge.. eile kiskusin selle kindalaeka eest ära ja siis seal oligi ainult selline potsik aga ma ei osanud sellega midagi peale hakata. nüüd siis teab. tänud veelkord.

terv
BMW ja 4x4
Kasutaja avatar
Smithers
Mudder

Postitus Postitas Smithers »

Näe vahi krdit kuhu selle filtri toppinud :lol: . Igatahes seal üleval on kah filter. Ju see siis on suurema sodi korjamiseks. 8)
antik
Fitting 38"

Postitus Postitas antik »

wello kirjutas:partatsoki kaane taga

Vaatasin oma masinal sinna kindalaeka taha ja nägin üldse teistsugust, jämedat toru mille sisse lähevad mingi posu juhtmeid. Filtrisarnast moodustist küll ei märganud kuskil, samas kui lülitan õhuliikumise ainult salongisisesele, siis on tunda, et õhuvool on tunduvalt tugevam- selline tunne, et väljastpoolt imetakse õhk sisse ikkagi läbi mingi filtri.... Masin ise Ford Maverick 1994 aasta.
"Computers are useless. They can only give you answers."
-- Pablo Picasso
oll
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas oll »

Uuendaks tiba seda teemat ja küsiks uuesti, kas keegi on suutnud lõpuks selle salongifiltri üles leida? Igasuguseid tarku on olnud kes teavad raudselt kus ta asub aga kui auto ligi pääsevad ei leia seda kuidagi üles. Endal Terrano ll 95a ja 2,7TD lühikese kerega ja sama mure, et siseõhku kui võtab siis lükkab või klaasi eest ära õhuvooluga aga välisõhku ei jõua kuidagi puhuda. Külma ilmaga ei saa akent puhtaks.
Kasutaja avatar
smtasku
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas smtasku »

Tuleb välja, et masinad on erinevad. Olen enda 94a T2 ventilatsiooni laiali võtnud nii seest kui väljast. Ja ei ole tal mingit filtrit seal vahel, ei ole näha kohtagi, kuhu seda võiks sobitada. Lahti sai võetud seepärast, et läbi ventika tuli vihma korral vett sisse. Põhjus oli proosalisem, välimise plastikkatte ja aknaklaasi vaheline tihend oli paigast ära ja vesi tilkus otse sissevõtuavast sisse.

@oll- kontrolli igaks juhuks üle, et hõik trossid (traadid) kõri sees liiguksid vabalt ja klapid avaneksid õieti. Minul oli ostes kõik segi nagu pudru ja kapsad. Ventika keskne juhttimissüsteem (keskkonsooli all) ei olnud korralikult kokku pandud.
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Nii. 1998 Aasta masinal on salongi filter kindalaeka taga. Esmalt emaldada kindalaegas, alt kinnitub kruvidega. Seejärel on näha ahju/soenduse korpus, mille alumine pool kinnitub plekist klambritega ülemise poole külge. Selle plastmass käraka keskel näed vertikaalselt asetsevat, alumisest otsast kruviga kinnituvat katet, mis on 30mm lai ning jookseb kahe siini vahel. Vot selle mehe taha käibki salongi õhupuhastusfilter.

Ei ole ju keeruline :wink:
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
oll
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas oll »

ei ole tõesti keeruline aga seal seda mida otsin pole ja kindalaeka taga on näha klapp mis sulgeb salongiõhu ajaks mil võetakse õhku väljast ning kui seda armatuuris olevast kangist liigutada siis salongi õhku puhub ikka väga korralikult aga välisõhku väga vaevaliselt. Selle klapi alt tulev õhk olenemata sellest kas tuleb väljast või salongist juhitakse edasi juba samasse kohta ja seal viga olla ei saa, või ikka saab?
Kasutaja avatar
smtasku
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas smtasku »

Siis oleks järgmine samm väljast see plastikkate korra maha võtta, siis näed ära kas on sinna paigutatud miskit filtrit. Sealt näed juba selle ka ära, kuidas välisõhu klapp liigub.
Selle plastiku all minul filtrit ei olnud, kuid ise oleks võimalik sinna miskit kombineerida.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”