kia sportage
Moderaator: Moderators
kia sportage
ei osanud kuhugile mujale panna ning kirjutaks siis siia, et kui keegi hakkab lammutama kia sportage't siis andke teada
ette tänades
ette tänades
no kuna teema on olemas küll teise tagamõttega kuid juppidest siiiski juttu tuleb
küsiks siis, et kust oleks lõuna eesti kandis kaval minna uurima sportagele b osade hindasid....
autol vaja amordid, vedrud, sildade liigendid(rooli otsad 6tk, sarniirid 4tk ja mõned puksid ka veel juurde) ära vahetada, et saaks juhitavuse ka paremaks ning no kuna 4wd ka tiba jamab siis ka rummu lukud uued vaja tellida kuid tahakski teada KUST KOHAST
ehk keegi oskab öelda, et kust saaksin hinnapakkumisi uurida
küsiks siis, et kust oleks lõuna eesti kandis kaval minna uurima sportagele b osade hindasid....
autol vaja amordid, vedrud, sildade liigendid(rooli otsad 6tk, sarniirid 4tk ja mõned puksid ka veel juurde) ära vahetada, et saaks juhitavuse ka paremaks ning no kuna 4wd ka tiba jamab siis ka rummu lukud uued vaja tellida kuid tahakski teada KUST KOHAST
mul see jama ongi, et ma lõuna osariikidest ja seega roosna allikule ja tallinnasse sõiduks kahjuks töö kõrvalt ei jätku palju aega...
rummulukkude kohta olen saanud juba erinevaid pakkumisi üks parem kui teine kuid ülejäänud osad vaja ka saada kusagilt ja roosna allikule pean nigunii minema kuna paistab, et see on ainuke koht kust ma saaksin tagavara ratta raami ja tagavararatta koti ning taga tiiva... augud hakkavad juba pinda käima taga luugil... saaks ka lisa antennidest lahti:D
rummulukkude kohta olen saanud juba erinevaid pakkumisi üks parem kui teine kuid ülejäänud osad vaja ka saada kusagilt ja roosna allikule pean nigunii minema kuna paistab, et see on ainuke koht kust ma saaksin tagavara ratta raami ja tagavararatta koti ning taga tiiva... augud hakkavad juba pinda käima taga luugil... saaks ka lisa antennidest lahti:D
No kui hästi räägid, võin sulle vajaminevad jupid Roosna-Allikult Toomase käest kaasa haarata mõne päeva pärast ja Tartu tuua...paikas kirjutas: roosna allikule pean nigunii minema kuna paistab, et see on ainuke koht kust ma saaksin tagavara ratta raami ja tagavararatta koti ning taga tiiva...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Amortidest oleks mul esimese hooga pakkuda vaid KONID aga need sellele autole päris soolase hinnaga.Esiamort H:2300-tk ja tagaamort H:1800-tkpaikas kirjutas: autol vaja amordid, vedrud, sildade liigendid(rooli otsad 6tk, sarniirid 4tk ja mõned puksid ka veel juurde) ära vahetada, et saaks juhitavuse ka paremaks ning no kuna 4wd ka tiba jamab siis ka rummu lukud uued vaja tellida kuid tahakski teada KUST KOHAST
Veovõlli otsi pakuks ka uuena ja nende hinnaks 920-tk(26 nuuti väljapool ja 25 seespool)
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120