kia sportage

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
paikas
Mudder

kia sportage

Postitus Postitas paikas »

ei osanud kuhugile mujale panna ning kirjutaks siis siia, et kui keegi hakkab lammutama kia sportage't siis andke teada

ette tänades
fasams
Mudder

Postitus Postitas fasams »

Vändra kandist üks lammutas, ega tal vist palju alles pole, aga uuri järgi:
56656475
Kasutaja avatar
paikas
Mudder

mul pisi jubinaid vaja näiteks tuhatoosi, kella, tagumist vasakut ukse linki koos selle plastik tüüblikesega, keskluku mootoreid ja mõningaid jubinaid veel

ehk kellegil vedeleb juppe sportagest järgi jäänud
Kasutaja avatar
paikas
Mudder

no kuna teema on olemas küll teise tagamõttega kuid juppidest siiiski juttu tuleb

küsiks siis, et kust oleks lõuna eesti kandis kaval minna uurima sportagele b osade hindasid....

autol vaja amordid, vedrud, sildade liigendid(rooli otsad 6tk, sarniirid 4tk ja mõned puksid ka veel juurde) ära vahetada, et saaks juhitavuse ka paremaks ning no kuna 4wd ka tiba jamab siis ka rummu lukud uued vaja tellida kuid tahakski teada KUST KOHAST

ehk keegi oskab öelda, et kust saaksin hinnapakkumisi uurida
fasams
Mudder

Postitus Postitas fasams »

Roosna-Allikult sain mina omale rummulukud. Ülejäänud olen ikka pealinnast kätte saanud.
Kasutaja avatar
paikas
Mudder

mul see jama ongi, et ma lõuna osariikidest ja seega roosna allikule ja tallinnasse sõiduks kahjuks töö kõrvalt ei jätku palju aega...

rummulukkude kohta olen saanud juba erinevaid pakkumisi üks parem kui teine kuid ülejäänud osad vaja ka saada kusagilt ja roosna allikule pean nigunii minema kuna paistab, et see on ainuke koht kust ma saaksin tagavara ratta raami ja tagavararatta koti ning taga tiiva... augud hakkavad juba pinda käima taga luugil... saaks ka lisa antennidest lahti:D
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

paikas kirjutas: roosna allikule pean nigunii minema kuna paistab, et see on ainuke koht kust ma saaksin tagavara ratta raami ja tagavararatta koti ning taga tiiva...
No kui hästi räägid, võin sulle vajaminevad jupid Roosna-Allikult Toomase käest kaasa haarata mõne päeva pärast ja Tartu tuua...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

paikas kirjutas: autol vaja amordid, vedrud, sildade liigendid(rooli otsad 6tk, sarniirid 4tk ja mõned puksid ka veel juurde) ära vahetada, et saaks juhitavuse ka paremaks ning no kuna 4wd ka tiba jamab siis ka rummu lukud uued vaja tellida kuid tahakski teada KUST KOHAST

ehk keegi oskab öelda, et kust saaksin hinnapakkumisi uurida
Amortidest oleks mul esimese hooga pakkuda vaid KONID aga need sellele autole päris soolase hinnaga.Esiamort H:2300-tk ja tagaamort H:1800-tk
Veovõlli otsi pakuks ka uuena ja nende hinnaks 920-tk(26 nuuti väljapool ja 25 seespool)
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”