Chero-Safari III

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
rommi@rommi
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas rommi@rommi »

Tänud ikkagi korraldajatele Porikärbes tiimi poolt aga järgmine kord sooviks ka vintsi mootori soojaks saada :driving
Kasutaja avatar
tango
Lendab Madalalt
Kontakt:

Postitus Postitas tango »

Tänud ka Tango poolt,aga ma ei saa aru miks juba teine laupäev järjest jääb Chero metsa,kas neil on äkki laupäev puhkepäev.
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

tango kirjutas:Tänud ka Tango poolt,aga ma ei saa aru miks juba teine laupäev järjest jääb Chero metsa,kas neil on äkki laupäev puhkepäev.
Siis ei tohi enam Peepu laupäeviti cherode ligi lasta. :twisted:
Aga päev sai äge. Hakkab küll linnaautode safari formaadist välja minema.
Eks näeb, kuhu tulevik viib. :)

Tekkis mul eile küsimus "Kui jõe peal kanuu autole sisse purjetab, siis kes süüdi jääb?" :roll:
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas reimo »

urmas kirjutas:Tekkis mul eile küsimus "Kui jõe peal kanuu autole sisse purjetab, siis kes süüdi jääb?" :roll:
No siin täiesti reeglid olemas, sõltub sellest kas auto liigub mootori jõul või triivib :twisted:
http://elektrik.ee/jeep/Abiks_paadimehele.pdf
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Postitus Postitas v6rrimees »

Rommi-rommi, küll me sulle kah järgmisel korral midagi põnevamat leiame, sherodel ja muudel apastraatidel oli ju pusimist ja vintsi kuumutamist küllaga.

Tore oli näha, et Romek oma TrolliBussiga ikkagi ületsas selle mis eelmine kord tegematta jäi.

Urmas, aitäh, et koju tõid mind ( tervisega nüüd juba ok, Võtsin Heinaküünis ruttu kangemat kraami peale)

Alaska, Ära pabista ongi mul põhjust osta endale vee ja muda kindel telefon. Pealegi see suplus seal jões kulus mulle marjaks ära.
Üks korralik vintsman peab ikka vahel jões ujuma.

Kahju, et Amatööri EHK PUULANGETAJA sõidu katkestas ootamatult üle tee jooksnud puu, mis lõhkus nii vintsi kui ka poolraami.

Reimo, tee see kuradi auk ära sinna tiiva sisse, saad järgmine kord ikka istmeteni vees kah sõita.

Einar, sina toimeta video materjaliga plaat minu kätte.

Lõpetuseks, Otsige oma pagaasnikud läbi
Võrrimehe varudest on puudu päris mitu köit ja seeklit, need palun tagastada HeinaKüüni.

Kokkuvõtteks. Tänan mina teid kõiki kallid sõbrad.
Oli väga tore ja vesine sõit.
Nüüd aga lähen ja toon selle õnnetu Puulangetaja raipe Toorikuga ära.

Veelkord aitäh, ainult tänu teile sai see sõit nii maitsekas ja kirev.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Tänud ka minu poolt-rada linnamaasturi jaoks lausa surmav :twisted: .Reimole võin kinnitada,et vee all oleva jagajaga töötasin nii minu kui ka Hannese Chero(kasutasime ka keemiat)Vints nüüdseks siis katsetatud.Erilised kummardused Heinaküün Teamile,kellega koostöös valmis autole UDUPEEN esiosa :D
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

Tundub, et jäin jälle kogu lõbust ilma. Krt ülemused võiks ära otsustada mida nad must tahavad, ühel hetkel lubavad lahti lasta, teisel sunnivad tööl olema. Nagu võib välja lugeda, siis saan hannese masinalt wranglerile odavalt mootori.

Paluks ka ürituse pilte, et saaksin ennast rohkem haletseda, et kaasa ei jõudnud.

madis
xcv

Postitus Postitas xcv »

nohik kirjutas:Tundub, et jäin jälle kogu lõbust ilma. Krt ülemused võiks ära otsustada mida nad must tahavad, ühel hetkel lubavad lahti lasta, teisel sunnivad tööl olema. Nagu võib välja lugeda, siis saan hannese masinalt wranglerile odavalt mootori.

Paluks ka ürituse pilte, et saaksin ennast rohkem haletseda, et kaasa ei jõudnud.

madis
Ma väga kahtlen et sa selle mootori sealt saad. Lähipäevadel tehakse chero esiosa korda ja sõit jätkub. Metsa jäi auto ainult sellepärast et ei olnud enam eest võimalik tõmmata, noh, variant oli, roolikarp :lol:
Kasutaja avatar
sennaH

Postitus Postitas sennaH »

Üldkokkuvõttes võib asjaga jälle rahule jääda :) Hea seltskond = hea üritus!

Vaida raja lõpp hakkas nii väga meeldima, et seda sõidaks rahulikult 10 korda edasi-tagasi (vahepeal võsa langetades muidugi)

See väike puukene mis hiljem suure hooga keset teed jooksis tegi esialgsetel hinnangutel üllatavalt vähe kahju. Irdunud vintsi plaat, veidike deformeerunud poolraami ots ja katkine vintsi piduripoolne kaas. vihje vihje kui kellelgi come-up´i vintsile selline kaas risuks jalus on :P

Ja õiget amatööri ei heiduta üks pisike puu mis teepeale ette jookseb. Ikka tuleb kõik mis veel auto külge jäänud ka sealt ära tõmmata :)

Tänud trollibussile mis meid raja lõpuni oma LUX kastis kaasa vedas (jões tekkis tahtmine spinningu järgi haarata) ja tänud urmasele kes meid raja lõpust linna transportis.

Kui keegi mu puulangetamistest pilte tegi, siis neid sooviks ma kindlasti.
serviti, ikka serviti

põhjagaasimees

Hannes 56460087
sennah@alkohol.ee
Kasutaja avatar
sennaH

Postitus Postitas sennaH »

nohik kirjutas: Nagu võib välja lugeda, siis saan hannese masinalt wranglerile odavalt mootori.

madis
Sinu kahjuks/õnneks kavatsen ma selle mootori siiski ise kotti sõita :twisted:
serviti, ikka serviti

põhjagaasimees

Hannes 56460087
sennah@alkohol.ee
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

No pigem õnneks, olekski natuke nadi sõprade õnnetust enda huvides ära kasutada. Tore kui masin ja reisijad liigselt viga ei saanud.

Aga eks siis tuleb see rada uuesti läbi sõita kui roheline toorik valmis ja ka amatööride aparaat jälle lahingvalmis.

Nagu võis vihjetest aru saada, siis suki-suki hõljusid jälle raja ilma vintsimata läbi. Jama
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas reimo »

nohik kirjutas:Nagu võis vihjetest aru saada, siis suki-suki hõljusid jälle raja ilma vintsimata läbi. Jama
Ei saanud ka Tango igalt poolt sõites läbi :twisted:
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kasutaja avatar
urmas

Postitus Postitas urmas »

reimo kirjutas:
nohik kirjutas:Nagu võis vihjetest aru saada, siis suki-suki hõljusid jälle raja ilma vintsimata läbi. Jama
Ei saanud ka Tango igalt poolt sõites läbi :twisted:
ja rommi-rommi vintsis mind. Said vintsida nad küll.

P.S. Tuletaks ikka ja jälle meelde, vaadake sillad üle. Mul oli vesi sees ja mul on tuulutused tehtud. Tean, et mitmed pole veel tuulutusega tegelenudki :evil:
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Postitus Postitas v6rrimees »

Kannan ette, puulangetaja on heinaküüni transporditud.
Kahjustused pole väga suured , järgmine nädal on ta jälle lahinguvalmis.

:twisted:
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

Kena päev oli. Tänud ka Ivan tiimi poolt korraldajatele. Muda ja vee puuduse üle kindlasti kurta ei saanud ja nneed kes vintsida ei viitsinud, oma viga, profilaktika mõttes tuleks ikka vahetevahel proovida. Väga kena oli liini all sealt kõrgle mäe pealt jälgida kuidas all mingid tibatilluksed justkui autod kuidagi kaootiliselt liikusid. Mudast veel niipalju, et sellega on võimalik teistel silm kinni panna. Soovitus kõigile, ärge vahtike silmad lahti teise mehe auto rataste alla, sealt tuleb alati muda. Hetkel on suurem osa mudast silmast eraldatud ja silm lihtsalt paistes aga küll pulmadeks ära paraneb. Ka auto sai survepesuriga üle käidud ja kurvastuseks leidsin, et kuskil oleme sõitnud üle ilmselt mingi pudeli, mis kummilt külje pealt ca 3cm läbimõõduga tüki välja lõiganud. Mingi imeõhuke kiht kummi hoidis veel kuidagi õhku. Homme konsulteerin spetsilaistidega, kas saab veel asja. Siit üleskutse kõigile, võtkem alati oma,sõbra ja võõras taara metsast kaasa. Kunagi ei tea millal ise sinna otsa satud.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”