ISUZU D-MAX
Moderaatorid: Landy, Moderators
D-max
Kas keegi oskab mulle selgeks teha, mida teeb nupp "PowerDriwe".
Olen oma D-Maxiga üle 40K maha sõitnud ei ole siiani aru saaanud, mida see teeb. Tundub nagu oleks armatuuri lisavalgustuse nupp.
Olen oma D-Maxiga üle 40K maha sõitnud ei ole siiani aru saaanud, mida see teeb. Tundub nagu oleks armatuuri lisavalgustuse nupp.
Sul on automaatkastiga masin? Kui jah, siis peaks selle nupu vajutamine tõstma käiguvahetuse pöördeid. Lahtiseletatult: tavaliselt toimub käiguvahetus 2000rpm juures, PowerDrive ON puhul aga 2500rpm juures. Aga ma võin ka eksida 

Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-
- Rock Crawler
power driwe
Boob,
Kui ma nüüd tagantjärele mõtlen, siis ilmselt on sul õigus - sellel nupul mootoriga küll mingit ühendust olla ei saa. Aga siis võiks selle nupu peal olla kirjas hoopis "CityDriwe"
Kui ma nüüd tagantjärele mõtlen, siis ilmselt on sul õigus - sellel nupul mootoriga küll mingit ühendust olla ei saa. Aga siis võiks selle nupu peal olla kirjas hoopis "CityDriwe"
Re: power driwe
PowerDrive kasutada raske haagise vedamisel. Arvan, et lisaks pööretele libistab ta kasti vähem, et kasti säästa. On ju D_maxil lubatud 3000kg sappa riputada + 1000kg kasti.Raul4x4 kirjutas:Boob,
Aitan palju oskan...
Driving mode switchAndrus Michelis kirjutas:Ja käsiraamatus on selle nupu kohta kirjas.......?
For ordinary driving conditions, the normal
driving mode is used. This mode is active
unless another mode is specified.
When faster acceleration is required, press
the "PWR" button. The "POWER" mode
provides higher shifting speeds. The
"POWER DRIVE" indicator light comes on
when this mode is active.
Use the "3rd" mode when driving on
slippery muddy road. This mode forces the
vehicle to operate in 3rd gear. This
provides better traction and safer vehicle
operation.
To use the "3rd" mode, press the "3rd"
button. The transmission shift lever must
be in the following chart position.
If the vehicle is moving, its speed must be
less than 11 km/h (7 MPH). The "3rd"
indicator light comes on when this mode is
active.
Engine Model Shift Lever Position
6VE1 "D", "N", "R" or "P"
4JH1-TC "D"
To disengage the "3rd" mode
· Move the selector lever to some
position other than chart.
Engine Model Shift Lever Position
6VE1 "D", "N", "R" or "P"
4JH1-TC "D"
· Press the "3rd" button again.
· Turn the Starter switch to the "ACC"
position.
The "3rd" mode will automatically
disengage whenever vehicle speed
exceeds 35 km/h (22 MPH) 6VE1 or 34
km/h (21 MPH) 4JH1-TC .
Use the 3rd mode only for slippery road
conditions. Using it under ordinary driving
conditions will result in sluggish
performance and rise in ATF temperature.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Re: D-max
Kellade valgust saab kruttida roolist vasakul asuvast rattast, mille kohal tahhot kujutav piltRaul4x4 kirjutas:Kas keegi oskab mulle selgeks teha, mida teeb nupp "PowerDriwe".

Kõik D-Max'i valdajad, kes pole veel itaalia- või flaami keele kursustel käinud ja inglise keelset juhendit ei oma, pange ennast siia kirja või võtke muud moodi ühendust, ma säristan portsu plaate. Üks asi on flaami keeles suunda näidata, hoopis tõsisem aga teadmatus - mida hooldustes tegema peab
.

Osta Autoleht, seal test. Aga tore on endiselt see, et jätkuvalt saadavad automüügifirmad oma autod maastikutesti pisikeste kiirendusvõistluse rehvidegaPatermaa kirjutas:Seoses kastika ostusooviga tekkis küsimus? Kas Isuzu osad tulevad teiseltpoolt gloobust, või on kõik euroopast saadaval.

Edit:
Tegelt mõtetu rehve pakkuda, Taaveti sinine iludus seal hoovis enampakkumisel, sel ju samad Pumad all. Järelikult rõhuvad müüjad ikka rohkem asfaldil liikumise vaikusele, kui läbivusele

Täna jõudis D-Maxi kasutusjuhend ka Tartumaale - Toomas, ära vaata kõrvalt, tule suhtlema
. Ja Tynis, oled Sa endiselt laisk, või on Sul manual kuskilt turult ostetud, et huvi kadus. Teadmatusest võid suht lihtsalt auto elutähtsad organid Suure Vaimu juurde saata
.
Näiteks kui vaja, mingil põhjusel, paela otsas sõita
.

Näiteks kui vaja, mingil põhjusel, paela otsas sõita

Näedsa, õiges keeles õpiku abil on kasutajakonto tegemine piis ohv keik111CAT kirjutas:Kes teab, kui peaks Motivost soetatud masinaga midagi juhtuma siis kes garantiiga tegeleb ?

Tegelt, kui juba Su teine post siin foorumis nii optimistlik on (pessimisti ja optimisti vahe on teatavasti see, et pessimist ütleb - hullemaks minna enam ei saa, optimist vastab - saab, saab), siis paistab Isuzu teemasse ka pisut elu tulevat

Aga Sinu kartusele vastuseks peab tõdema, et Motivo ei tulnud tühjast ja mingit otsest ohtu Sinu tengelpungale ma küll ei näe. Nimelt oli ta lähisugulane Kia Autoga, kus ka probleemid lahendatud peavad saama. Kui Sul ikkagi lahendamatud jamad, siis helista - peale Uve ja Urmase oli seal ka "vastutav väljaandja"

Muideks, TopAuto kaudu pulki tellides saab need ka vanemale mudelile kohale, kuid tulevad need jala Päikesetõusumaalt ja aega võtab see öbaut kolm kuud
. Renneksil tulevad pulgad Belgiast ja Motivol (Kial) Itaaliast.

Tundub, et D Maxi nõrk koht on originaal amort ja amordimüüjad on siiani masina nime kuuldes ainult maigutanud. Teemaga küll tegeletakse kuid kes teab kust saaks korralikud Konid ?
Kas keegi on lahendanud kütusefiltrite ja põhja kaitsmise ja kuidas. Müüja kül lubas , et kohe kohe võetakse mõõdud ja hakatakse tegema aga ...
Kas keegi on lahendanud kütusefiltrite ja põhja kaitsmise ja kuidas. Müüja kül lubas , et kohe kohe võetakse mõõdud ja hakatakse tegema aga ...

Toomas
372 512 6033
D-Max Roadmap
372 512 6033
D-Max Roadmap
Siin foorumis Tom76. Vaata siit:111CAT kirjutas:Tundub, et D Maxi nõrk koht on originaal amort ja amordimüüjad on siiani masina nime kuuldes ainult maigutanud. Teemaga küll tegeletakse kuid kes teab kust saaks korralikud Konid ?
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=7987&highlight=koni