LC 80 Tahho sensor ?

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

LC 80 Tahho sensor ?

Postitus Postitas Olle »

Tervitus.
Mure nimlt selline, et kas kellegi on aimu täpsemalt tahho andurite ristkasutusest ja kuidas ta oma impulsi saab. Nimelt on mul masinal tahho peal, kuid ilmselt on pump vahetatud ja pumba küljes andurit ei ole. Küll aga on pumbal koht selle jaoks ja juhtmed lähevad ka kenasti pumbani.
samas aga kuna pumba küljes on vaid sisekeere, siis siit küsimus - kas keegi teab kas see andur saab oma impulsi läbi pumba korpuse või on minu pumbal lihtsalt auk lõpuni tehases tegemata kuna pole andurit ette nähtud?
Teine küsimus, et juhul kui sinna ikkagi saaks külge pookida "datsiku" , siis kas keegi oskab soovitada mille oma sinna peale länkari võiks veel sobida? reaalselt on seal ilmselt Denso pump ja vaevalt et Denso vennad selle pumba nüüd ainult 4,2'se länkari tarvis välja mõtlesid.
Muide küsisin ka amservist ja karla autost telefoni teel et kas saab panna või ei ? ei teadnud kumbki midagi :?

Ostsin omale igaks juhuks soomest ka Haines book'i , kuid seal pole pumbast midagi tarka... Lihtsamale kapitalistile liiga keeruline mehanism ilmselt :D

Ettetänades
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Asja sisust ei tea midagi kahjuks, aga küsi igaks juhuks ka Prillimäe lammutusest (neil paar 80-t sees kuigi enamik asju läinud). Äkki neil on midagi alles. Hind ja suhtumine on küll alla igasugust arvestust, aga kui häda käes, siis teinekord muu ei aita.
Rmaa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Rmaa »

Kui mälu ei peta siis ongi kahte varianti pumpasid,ühtedel on tahhomeetri anduri koht ja teisel ei ole ning panna seda ei saa.

Tarmole:
Hind ja suhtumine on küll alla igasugust arvestust

Huvitav,et kui sa enda autoga Prillimäel risti keset õue üle poole tunni seisid(kapoti all kaevasid) ja meie tööd blokeerisid(ja sind isegi ei riielnud keegi) ,sinuga tegeles meie väga hea müügimees(ja ainult personaalselt Sinuga tegeles)miks sa siis ei pöördunud selle murega meie poole?
Kas tuleb meelde,et tõstuk pidi töö pooleli jätma,sest Sinu auto takistas möödasõitu?
Mine Toyota esindusse ja tee seal sama ning küsi sama hinnaga kondi pumpa mille meilt ostsid :wink:
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Kahjuks on nurinat prillimäe kohta nii siin foorumis kui ka mujalt kostunud ka varem. Millegipärast järelturu autode ja varuosadega kauplevate ettevõtete suhtumine on peaaegu alati üleolev ja tihti ka ebasõbralik.
Auto parkisin ma sinna kus müügimees ütles, oleksin pannud mujale kui oleks suunatud. Kas seda, et müügimees kliendiga personaalselt tegeleb, peaks võtma kui õnnistusena?
Aga võibolla on asi ka selles, et kuna Prillimäe lammutus on väga suur, siis on (negatiivseid) arvamusi seda rohkem ja pean endale ka veidi tuhka pähe raputama. Peace.

Vabandust autori ees, et täiesti offtopic teema.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Mis te poisid nüüd riidlete, oleme ikka sõbrad edasi :D

aga tegelikult küsimus ikkagi selles, et kas pumbad millel on tahho andur ja millel pole andurit on gardinaalselt erinevad? Kuna mul ju keere ja koht nagu oleks kuhu teda panna siis .... ??

Kui lugupeetud Rmaa on ise prillimäel ametis, siis äkki viitsiks huvipärast kasvõi vaadata . seda juhul muidugi kui neil on pumpasi sees. A'la , et kui andur välja keerata siis kas augu põhi on pime (loe: kinni valatud, pime on pumba sees nagunii :D ) või paistavad sealt äkki mingid pumba sees olevad pudinad. Kui on pime ja andurit olete nõus eraldi müüma, siis tuleks võtaks teilt anduri.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Rmaa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Rmaa »

Info,mida oman on selline,et meilt osteti pump ja sellel ei olnud tahhomeetriga kellasid ning panna neid ei saanud(ei olnud tahhomeetri anduri kohta)ning klient vahetas kellad(pani endale ilma tahhota spidomeetri).
Rmaa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Rmaa »

Täna tuli sisse terve Land Cruiser 80 aastast 1997,mootor 4,2 TD,sellel olemas kõik asjad ainult mootor on defektiga,kui soovi on saad selle pealt vaadata mis suinu pumbalt puudu on,
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Oleks huvi kindlasti , aga hetkel esisild laiali. Vaatan, ehk saan järgmise nädala lõpuks kokku, siis tuleks läbi ja prooviks hea meelega. Ehk saad jätta kuskile enda numbri ka? Helistaks ette kui tulen.
Kui kiire sul on, siis ma peaks lihtsalt väiksega tulema ja anduri linna tooma jättes sulle näiteks raha seniks sinna. Muidugi kui sobiks nii ?
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Rmaa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Rmaa »

Paraku minu numbrist kasu suurt pole,helista 51 51 221,temaga saad kokkuleppida.
Vasta

Mine “Toyota”