Ühesõnaga olen valmis iga kell kugugi sõitma/tulema ja lunastama särgi koos kõikide EP kuludega, kui neid tagasisaatmisel oli.

Indrek
Moderaator: Moderators
Pakun, et EP-l välja võtmata pakke kümneid tuhandeid. Nende hoiustamise jaoks on vaja ladusid, logistikat ja logistikuid. Odav see ei ole. Ja kuna Diff ei ole doteeritavate asutuste nimekirjas, oled oma särgi niigi odavalt saanud. Kui ta oma pagasiruumi-päevad 12-ga korrutaks, mis järgmiste analoogsete juhtumite korral arukas oleks, nühiks iga mees kiiremini oma särgi järgiricardodesol11 kirjutas:Eesti post täielik urood - tasusin hoiutasu miski 70 eeku lisaks saatmiskuludele - olin puhkusel vahepeal ja nii see aeg läks. Tuli välja et pead samal päeval järgi minema kui teate saad - muidu alates järgmisest päevast 12 eeku per päev ja õigust jääb ülegi ja pakki ka enne vaadata ei lasta kui raha makstud(mina ei osanud norbyst midagi arvata esiti) ja siis leidsin paki pealt oma kasutajanime kodus!!!!!!! Aga varsti läheb turg lahti ja Eesti Post kolksti pankrotti - kes selliste teenuseid ikka tahab kasutada.
Äkki tegid allkirja sinna keskel pisikesse lahtrisse, et välja võtmata pakid lähevad hävitamisele?diff kirjutas:Tea, kuhu kurjam see Eesti post need pakid pannud on, mulle pole kontorisse küll ükski veel tagasi jõudnud...