26-27.10.2007 KUKEPEA 2007
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
26-27.10.2007 KUKEPEA 2007
Kas on olemas ka miski info ? 

Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
Juhendit näeb SIIN
äkki saab väikese vihje varem...
...et mida võistluste formaat ette näeb - 20+ h jutti? mingi hingetõmme ehk vahepeal?
Kas ei ole mitte huvitav olukord : võistluste käik avaldatakse 24.10.07 - ja maksta saab ka ainult 24.10.07 -ni . nii , et kui ma enne ära maksan ja siis mulle avaldatav võistluste käik ei meeldi - jään lihtsalt rahast ilma !!!!
3.2 24.10.2007 kell 24.00 lõppeb võistlejate registreerimine internetikeskkonnas
8 Võistluste käik
Võistluste käik teavitatakse bülletääniga hiljemalt 24.10.2007.
Loodan , et sõna HILJEMALT tähendab enne 24.10.07 -ndat .
3.2 24.10.2007 kell 24.00 lõppeb võistlejate registreerimine internetikeskkonnas
8 Võistluste käik
Võistluste käik teavitatakse bülletääniga hiljemalt 24.10.2007.
Loodan , et sõna HILJEMALT tähendab enne 24.10.07 -ndat .
kas on lootust...
...enne 24. kuupäeva mingitki lisainfot saada? vastasel juhul on osalemine ebatõenäoline - igapäevane hobikorras autoremont ei ole kombeks, samuti on raske leida 1-2 päevaga mõttekaaslasi, kellele pakuks pinget magamata öö pasas.
see ala hääbub või muutub veel rohkem minoriteedi meelelahutuseks kui sel moel asja korraldada.
võtke seda kriitikat palun üldisemalt - mitte isiklikult
see ala hääbub või muutub veel rohkem minoriteedi meelelahutuseks kui sel moel asja korraldada.
- Shrek4x4
- Vintsmännide AÜ
- Kontakt:
Re: kas on lootust...
Kui ei sobi magamata öö mudas,siis jääb üle ainult safari,need on tavaliselt 12+h ja puhka palju tahad.mezinik kirjutas:...enne 24. kuupäeva mingitki lisainfot saada? vastasel juhul on osalemine ebatõenäoline - igapäevane hobikorras autoremont ei ole kombeks, samuti on raske leida 1-2 päevaga mõttekaaslasi, kellele pakuks pinget magamata öö pasas.
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
mul tekkisid igatahes nüüd küll pinged , lähen kohe guardaaniriste määrima et rahuneda... info võiks varem igatahes olla küll ( rääkis rahva hääl )mezinik kirjutas:teglikult ei olnud mu vingumise point selles, et ei meeldi muda ja kardan pimedat... point oli selles, et oleks veidi täpsemat infot veidi varem soovinud kui 24. okt.
sellega olen oma vingumised vingunud ja rohkem kellegis pingeid tekitada ei soovi.
-
- Rock Crawler
Esimene bülletään peaks nädalalõpuks üles saama, aga niipalju võib praegu küll öelda, et tuleb üks pikk orienteerumine ja üks maratonkiiruskatse. üks lisakatse tuleb veel selline, mis tuleb orienteerumise ajal läbida.
Võistluskeskus on sama plats Kosel, mis eelmiselgi aastal. Seekord on olemas pesemisvõimalus ja saun. Aga kõigest täpsemalt õigepea. Üllatusmoment peab ju ka alles jääma
Võistluskeskus on sama plats Kosel, mis eelmiselgi aastal. Seekord on olemas pesemisvõimalus ja saun. Aga kõigest täpsemalt õigepea. Üllatusmoment peab ju ka alles jääma

porivormel
tormi tamm
5179866
tormi tamm
5179866
Kukepea 2007 Bülletään 1 (Võistluse käik)