V: Maxxis Mudzilla 33 13.5 15
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- ivanvillis
- Fitting 38"
V: Maxxis Mudzilla 33 13.5 15
on mul need siis 10 tolli laiadel velgedel.
auguvahe 5x139.7
vahetada sooviks väiksemate rehvide vastu mis oleksid ka pisut kitsamate velgede peal.
müügi põhjus lihtne... enam ei saa kordagi metsas käia nii et sillast juppe ei lendaks. Sillad luhtsalt liiga nõrgad neile rehvidele.
Veel lisan et rehvid on väga korralikud ja veljed kroomitud Mangels 8-spoke.
Kui kedagi huvitab siis võin ka müüa. Vahetus variantidest või hinnast peame rääkima foorumi kaudu kuna sõjaväes olles pole eriti võimalusi telefoniga suhelda.
Probleemid, ettepanekud ja mured saatke postkasti
Märt
auguvahe 5x139.7
vahetada sooviks väiksemate rehvide vastu mis oleksid ka pisut kitsamate velgede peal.
müügi põhjus lihtne... enam ei saa kordagi metsas käia nii et sillast juppe ei lendaks. Sillad luhtsalt liiga nõrgad neile rehvidele.
Kui kedagi huvitab siis võin ka müüa. Vahetus variantidest või hinnast peame rääkima foorumi kaudu kuna sõjaväes olles pole eriti võimalusi telefoniga suhelda.
Märt
Märt
vooro.vooro@mail.ee
vooro.vooro@mail.ee
Re: V: Maxxis Mudzilla 33 13.5 15
Oleks huvitatud.ivanvillis kirjutas:on mul need siis 10 tolli laiadel velgedel.
auguvahe 5x139.7
Märt
Kas: vahetus 33 12,5 Mastercrafti vastu või ost.
Indrek
5020705
Defender 110, Discovery V8
- ivanvillis
- Fitting 38"
QKulgur kas sa oled huvitatud nii velgedest kui rehvidest?
rehvide hinnaks pakuks mingi 8000.- esialgu ja veljed sinna otsa 5000.- siis oleks hind mõistlik.
rehvid on korralikud ja uued maksavad sama palju kui mul rehvid ja veljed kokku...
niiet mehed mõelge...
samas kas 31 või 32 rehvid sobiksid 10 tolli laiadele velgedele???
kui sobiksid siis võin müüa ainult rehvid
rehvide hinnaks pakuks mingi 8000.- esialgu ja veljed sinna otsa 5000.- siis oleks hind mõistlik.
rehvid on korralikud ja uued maksavad sama palju kui mul rehvid ja veljed kokku...
niiet mehed mõelge...
samas kas 31 või 32 rehvid sobiksid 10 tolli laiadele velgedele???
kui sobiksid siis võin müüa ainult rehvid
Märt
vooro.vooro@mail.ee
vooro.vooro@mail.ee
- ivanvillis
- Fitting 38"
arvatavasti saan sellel nädalavahetusel linnaloale niiet kui sobib võin nad alt ära kruvida ja nad ootavad seda kellel neid rohkem vaja on 
Märt
vooro.vooro@mail.ee
vooro.vooro@mail.ee
Oleneb kui kiire sul on... Mul jääb üsna pea üle Good Year Wrangler 32x11,5 R15, kaks jooksu, pea-aegu uued. Üks jooks on sõitnud Suvesõidu ja Klapperil ühe ringi, teised on naelutatud ja sõitnud ühe talve võistlused. Sügissõidu tahaks vist ikkagi veel ära teha nendega mis ilma naelteta. Kuna see ei ole oteselt müügifoorum, siis võtan endale vabaduse hinnast siin mitte rääkida (loodan AR armulikkusele).
Rommi
55 72 969
Rommi
55 72 969
Metsas, vahelduva eduga, alates 2002a. Suvesõidust
Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
- ivanvillis
- Fitting 38"
kuni 30.09 saab mulle helistada... tehke veel pakkumisi
kaup on oma hinda väärt
kaup on oma hinda väärt
Märt
vooro.vooro@mail.ee
vooro.vooro@mail.ee