Gaz
Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
Gaz
Ehk oskab mõni targem mees mind aidata! Nimelt on soov hakata sõitma veobagi, ja sellega seoses oleks küsimus et kuidas või kus saaks gaz 51/52 motot timmida paremaks ja samuti mida peaks tegema ülekandega? samuti on kusagil räägitud ka blokeeringust, ehk keegi seletaks seda natuke rohkem? ja kust kaudu saaks tellida gaz auto uusi varuosi?
- sambla-aadu
- Rock Crawler
Uusi juppe saad tellida Tartust Tähe tn olevast UAZi/GAZi poest, Rebellast(www.rebella.ee)-toob uusi GAZe ja GAZEL`le maale. Veel võid uurida Venemaa vahet sõitvate tuttavate kaudu-kui kaubale saad,siis kindlasti on soodsam tuua lasta jubinaid. Eks sa ise valid endale sobiva lahenduse. Võid kammida ka talukaupade poode-aegajalt on ka sinna juppe (komisjoni)müüki toodud. Eks targemad täiendavad seda rida. 
tean
seda ma nagu tean jah ta mul tagaveoline on! aga blokeeringut oleks ikka vaja, aga mitte pidevat, oleks sellist vaja mis hakkab umbes poole pöörde pealt tööle!
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: tean
Aga mille kuradi pärast me seda siis siin arutame ?navigator kirjutas:seda ma nagu tean jah ta mul tagaveoline on!
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
sul on raske mootor ees ja tagaots kerge. keevita lihtsalt diferentsiaal lukku ja asi mutt. ma sõidan ladaga, millel diff lukus ja ei ole häda midagi. poole pöörde pealt lukustumie ei anna midagi, see tähendab et asfaldil ikka keerata ei saa inimese moodi aga maksab rohkem. palju sa temaga ikka kõval pinnasel sõidad? ja foorumi valisid ka totaalselt vale. see on ikka 4x4 veoskeemiga masinate foorum.
vastus
ma usun et päris vale see foorum ei ole kui siit saab infi gaz autode kohta, jah hea küll et 4x4 aga usun et keegi oskab ikka aidata, nimelt siis ei tohi olla täisblokeering!see tähendab et ei tohi olla keevitatud ja mootor asetseb mul taga!! õigemini raami keskel, ise istun mootori ees! ja küsin siin sest sillad ja mootorid millega tegeletakse on ju osaliselt samad!
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: vastus
Kui ei tohi olla täisblokeering - siis tähendab see eeldatavasti seda et kasutada võid LSD'dnavigator kirjutas:nimelt siis ei tohi olla täisblokeering!see tähendab et ei tohi olla keevitatud
Kle üldiselt on ikka suht vale foorum küll - see et ka sul on auto all 4 ratast ei tähenda veel seda et see oleks 4X4 teemanavigator kirjutas:ma usun et päris vale see foorum ei ole kui siit saab infi gaz autode kohta, ja küsin siin sest sillad ja mootorid millega tegeletakse on ju osaliselt samad!
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
no, seda et täis blokki ei tohi olla oleks võinud kohe öelda, mis liikur see sul üldse on siis? LSD (libisev) difri üks võimalus: http://z31.com/mods/drivetrain/phantomgrip/
räägitud on ka satelliidi võlli ühe ava ovaalseks freesimisest, ise proovinud pole. ladal on proovitud ka suuremate sateliit hammakate sisse vägistamist. hakkas ka raskelt käima aga mitte kauaks. proovitud on ka differentsiaalis osade hammasrataste vahede täis keevitamist, aga ka see varjant lõppes difri purunemisega. gaz 66 sillas on muidu lülitatav diff lukk, aga seda ka kasutada ei tohi w?
igaljuhul AR laks on vist suht kindel...sa oleksid pidanud lihtsalt küsima ainult silla kohta kas sinna on võimalik saada sulle sobivad diff lukku. nimelt siiamaani ei ole aru saada mis veosilda sa kasutad?
räägitud on ka satelliidi võlli ühe ava ovaalseks freesimisest, ise proovinud pole. ladal on proovitud ka suuremate sateliit hammakate sisse vägistamist. hakkas ka raskelt käima aga mitte kauaks. proovitud on ka differentsiaalis osade hammasrataste vahede täis keevitamist, aga ka see varjant lõppes difri purunemisega. gaz 66 sillas on muidu lülitatav diff lukk, aga seda ka kasutada ei tohi w?
igaljuhul AR laks on vist suht kindel...sa oleksid pidanud lihtsalt küsima ainult silla kohta kas sinna on võimalik saada sulle sobivad diff lukku. nimelt siiamaani ei ole aru saada mis veosilda sa kasutad?