Peale suuremat kiirendamist möödasõidul hakkas mul Chero jõnksutama. Imelik on, et probleem esineb umbes 60 km/h ja edasi, maanteekiirustel ehk 80–100 km/h ühtlase gaasiga sõites või õrnalt kiirendates jõnksutab nii et hambad lendavad suust. Seevastu tugevalt vajutades ei käi mingit jõnksu.
Otsingut kasutades leidsin, et kellelgi oli varem sama mure Grandiga olnud. Tookord oli asi küll lahenenud lihtsalt küünlajuhtmeid parandades.
Vea otsimist alustan muidugi ka ise lihtsamatest (loe: odavamatest) variantidest, näiteks jagaja, küünlajuhtmed, süüte kontaktid, aga kui neist abi ei ole, mis teie arvates võiks olla tõenäoline vea põhjus? Erinevatel foorumitel on pakutud väntvõlli andurit, lambdat, õhureguleerijat jne.
Kui kellelgi on kogemusi sarnasest veast ja eriti selle lahendusest, loeks hea meelega. Tänud!
1988 Cherokee 4.0 jõnks
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
1988 Cherokee 4.0 jõnks
Vanatehnika fänn. Jeep XJ Cherokee 1988, Peugeot 405 1993.
Re: 1988 Cherokee 4.0 jõnks
Kontrolli bensiinirõhku pihustilatil.Mul oli paagis voolik surve poolel lahti.KimmoL kirjutas:Peale suuremat kiirendamist möödasõidul hakkas mul Chero jõnksutama. Imelik on, et probleem esineb umbes 60 km/h ja edasi, maanteekiirustel ehk 80–100 km/h ühtlase gaasiga sõites või õrnalt kiirendates jõnksutab nii et hambad lendavad suust. Seevastu tugevalt vajutades ei käi mingit jõnksu.
Otsingut kasutades leidsin, et kellelgi oli varem sama mure Grandiga olnud. Tookord oli asi küll lahenenud lihtsalt küünlajuhtmeid parandades.
Vea otsimist alustan muidugi ka ise lihtsamatest (loe: odavamatest) variantidest, näiteks jagaja, küünlajuhtmed, süüte kontaktid, aga kui neist abi ei ole, mis teie arvates võiks olla tõenäoline vea põhjus? Erinevatel foorumitel on pakutud väntvõlli andurit, lambdat, õhureguleerijat jne.
Kui kellelgi on kogemusi sarnasest veast ja eriti selle lahendusest, loeks hea meelega. Tänud!
Täna sai probleem – õnneks – üsna hõlpsasti lahendatud. Vahetasin küünlad, puhastasin kõik kontaktid ja jagaja, ning torkasin tagasi õhupuhastaja otsast lahti läinud väikese voolikuotsa ja ennäe: mootor tiksub jälle nagu kell.
Sorry, et vaevasin foorumirahvast niigi lihtsa problaga
, aga kunagi varem on sarnane probleem teise autoga ette tulnud ja too oli väga töökas (ja kallis) lahendada.
Tänud siiski kõigile kes nii foorumil kui privas mulle appi tulid!
Sorry, et vaevasin foorumirahvast niigi lihtsa problaga
Tänud siiski kõigile kes nii foorumil kui privas mulle appi tulid!
Vanatehnika fänn. Jeep XJ Cherokee 1988, Peugeot 405 1993.