Chevy
Moderaator: Moderators
- KarlReimann
- Rock Crawler
- KarlReimann
- Rock Crawler
Re: Chevy
Aastaga on auto peaaegu 300kg kergemaks tehtud. Aeg vedrudega järele tulla. Alumine vedru 17mm ehk 0.5mm peenema traadiga kui varem. Ülemine 15mm. Varem oli üks pikk 17.5mm.
Tuleb teine pool ära teha ja saab proovida.
Tuleb teine pool ära teha ja saab proovida.
- KarlReimann
- Rock Crawler
- KarlReimann
- Rock Crawler
Sõites ei oska aru saada, et midagi oleks muutunud. Aga peab olema, sest 17.5mm asemel on üleval 15 ja all 17mm traadiga vedru.
Enne oli nii
Enne oli nii
- KarlReimann
- Rock Crawler
Liivahiirel käidud, II koht. Plaan oli asja rahulikult võtta aga see õnnestus ainult kuni stardini. Esimene päev oli enamvähem, teisel sai sõidetud enda piiril või veidi ülegi. Võibolla see väga välja ei paistnud
. Kompasin ja tundsin seda tempot mida ületades hakkas juhuma ja kontroll ei olnud 100% minu käes.
Siin esimese päeva video:
Siin esimese päeva video:
- KarlReimann
- Rock Crawler
Kui sooviksid mulle kinkida seisma jäänud õhu silindri alumiinuim hülsi või hülsse, siis võtaks need rõõmuga vastu. Valmistaksin nendest ka esimestele amortidele paagid, mis eraldaksid õli ja lämmastiku. Tundub, et sellise raputamise juures võis õli lämmastikuga seguneda ja esi amort kaotas osaliselt oma töövõime. Parameetrid oleks hülsi sise mõõt 50-80mm ja mahtu vähemalt 1liiter. Vaevalt keegi sooviks õigete amordi paakidega toetada aga kui, siis miks mitte.
Fb olen: Punane Tünn
Instas: kkmree
Telefonis: 56472997
Fb olen: Punane Tünn
Instas: kkmree
Telefonis: 56472997
Mul on üks 40mm läbimõõdu ja 700mm käiguga silinder üle.
Aga tundub, et selle töötlemine teeb juba sama välja kui hakata ise alumiiniumist paake tegema.
Võin ringi vaadata mis mul uues töökohas leidub. Võimalik, et leidub isegi väikseid õhupaake.
Võin ringi vaadata mis mul uues töökohas leidub. Võimalik, et leidub isegi väikseid õhupaake.
5816nelineli58 Rangelt soovituslik helistada kui üldse, siis peale 15!
- KarlReimann
- Rock Crawler
Niisama paak ei sobi. Peaksin sinna sisse tegema kolvi, mis eraldab õli ja lämmaatiku